Şimdi Ara

!!PC KAMERA SORUNU ACİL!! (kamera yı parçaladım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ACİL OLMASA BURAYA YAZMAZDIM YA NEDEN YÜKLEYEMİYORUM ORJİNAL CD Sİ VAR TAKIYORUM CD Yİ SONRA KAMERAYI WİNDOWS LOGO DĞRULAMASINDAN GEÇEMEDİ DİYOR BUNUN ANLAMI NEDİR ARKADAŞLAR

edit: yükledikten sonra video önizlemesi başarısız oldu kaç kere sokup çıkardım ama olmadı az önce kamerayı çıkarıp yere fırlattım sorunum kökten halledildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 17 Mayıs 2006; 17:15:39 >

• Sen yinede donanım bölümüne sor..
  • işte windowsun zortu
    nasıl yaptın bilmiorum ama
    hani bazen bişiyler yüklerken windows zart diye zıplıyo ya logo bilmemnesinde adı yok devam etmek istiyomusun filan diyo

ne dicektim ben yaa
  • edit nasıl olmuş
  • Süper olmuş..

Gerçekten parçaladınmı?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sandman

Süper olmuş..

Gerçekten parçaladınmı?..

YEMİN EDERİM PARÇALADIM YA AMA PİŞMAN DEĞİLİM
  • sorun ne bilmiyorum ama a4 tech webcam var bendede bilgisayarımdan acınca calısıo ama msnde actıgım zaman karanlık tamamiyle ayarlarıda olmuyo silik gösterio cam ayarlarını bende kafayı bozuom artık heran kırabilirim defelarca kaldırıp yükledim
  • Cd den yükleme işlemi sırasında gelen uyarıya devam et diyecektin.. Sonra sistem görev yöneticisi kısmından kameranın üzerine sağ tıklayıp güncelle diyecektin.. Listeden; arama, yüklenecek sürücüyü kendim seçeceğim dedikten sonra yükleyip windows u yeniden başlatacaktın.. Ben de sana hayırlı olsun diyecektim.. Şimdiyse geçmiş olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: |GhOpEm|

PARÇALADIM YA AMA PİŞMAN DEĞİLİM

parcalamisken iyice ez bari ustune cik tepin hirsini al keyifli olur..
    />
  • o kadar karamsar olma aygıt yöneticisinden yükleyebilirdin
  • En iyisini yapmışsın kır at
  • şimdi girdim konuya belki daha görsem önceden önleyebilirdik.

Yüklemeyi güzel bir şekilde yaptıysan amcap programını açmalıydın ve üstte seçenekler var soldan 2. seçenekte kameranın olduğu yere bir tik atacaktın o üst bölümde Dosya Düzen o şeritte orta yada sağ taraflara doğru video önizlemenin yanında işaret yoksa ona tıklayacaktın ve sorunun çözülecekti.Geçmiş olsun.
  • beni pişman etmeye mi uğraşıyorsunuz ya

ya arkadaşlar acil bir durum vardı kamera lazımda eee bu alet acil durumda işimi kolaylaştırmayacaksa lanet olsun dedim ne yapıyım.

bu arada amcap diye bi program yok tu bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: |GhOpEm|

beni pişman etmeye mi uğraşıyorsunuz ya

ya arkadaşlar acil bir durum vardı kamera lazımda eee bu alet acil durumda işimi kolaylaştırmayacaksa lanet olsun dedim ne yapıyım.

bu arada amcap diye bi program yok tu bende

Bosver uzatma, olan olmus. Yarin gider baska bir kamera alirsin, elbirligiyle yapariz. Böyle sorunlarin cikmasi normaldir. Sabirli olmak lazim.
  • bugün yenisi geldi ya
    garaniye vermiştim hiç umudum yoktu bir kamera sahibi oldum şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.