Bildirim
PC İÇİN XBOX 360 KOLU ÖNERİR MİSİNİZ? (GENELLİKLE FIFA OYNAYACAM)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Xbox 360 kolu cok ergonomiktir, ele harika oturur, keyiflidir. Ama ne yazik ki cok dayanikli degil ve pili cok hizli bitiyo. Alternatif olarak logitech f710 almani siddetle tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CCaaNN
Xbox 360 kolu cok ergonomiktir, ele harika oturur, keyiflidir. Ama ne yazik ki cok dayanikli degil ve pili cok hizli bitiyo. Alternatif olarak logitech f710 almani siddetle tavsiye ederim.
yok öyle bir şey -
Benim tecrubem o sekildeydi, xbox'i olan bi arkadasim da hak vermisti bana, fikrimi paylastim sadece.
Bulunuyormu halen? Razer vardır bir ara alternatif olarak. Geçen ebayde baktım binlerce replika x360 kolu satmıştı.
quote:
Benim tecrubem o sekildeydi, xbox'i olan bi arkadasim da hak vermisti bana, fikrimi paylastim sadece.
cidden öyle değil. 3 senedir kullanıyorum taş gibi. -
Alışabilirsen şiddetle tavsiye ederim.... -
Ben r1 i kosu tusu olarak hasin sekilde kullandigim icin sorun cikmis olabilir. Kullandigim en keyifli koldu kesinlikle x360 kolu. Ama f710un pili rahat 5kat uzun dayaniyo.
Onu bilmem de F710 sakın alayım deme. RT tuşu içine göçmeyen F710 görmedim. -
quote:
Ben r1 i kosu tusu olarak hasin sekilde kullandigim icin sorun cikmis olabilir. Kullandigim en keyifli koldu kesinlikle x360 kolu. Ama f710un pili rahat 5kat uzun dayaniyo.
pil konusuna şunu diyebilrim eğer basit çinko karbon pillerkullanılırsa su gibi içiyor. duracell kullanınca çok uzun ömürlü. bir arada çinden aldığım 3 dolarlık şarj olabilir pili kullanmıştım öyle de kullanışlı oluyor.
tuşlarda bozulma olsa bile tamiri kolay ister çinden siparişi kendin ver değiştir istersen de konsol satan yerler tamirlerini yapıyor. logitechlerde tamir şansı çok düşük dışarıdan yedek parça bulmak çok zor
-
quote:
Orijinalden alıntı: bykutluay
Alışabilirsen şiddetle tavsiye ederim....
alışmaya alışırımda 1-2 defa media markette deneme şansım olmuştu ..kablosuz olarak kullanmak için ek bir aparata gerek var mı?bir iki video izledim onlarda x360 ın bir başka ürünü ile birlikte çalıştırıyorlardı -
Evet pc ye baglanti icin bi aparati var.http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B000MGVAAQ?pc_redir=1408208401&robot_redir=1
Eger aldigin urun pc icin degilse, ayri olarak bu aparati alman lazim. Forumda 2.el bolumunde satan arkadaslar var, bakabilirsin.
quote:
Evet pc ye baglanti icin bi aparati var.http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B000MGVAAQ?pc_redir=1408208401&robot_redir=1
Eger aldigin urun pc icin degilse, ayri olarak bu aparati alman lazim. Forumda 2.el bolumunde satan arkadaslar var, bakabilirsin.
sağol teşekkür ederim -
Kablosuz pc için aparat şart ama sana tavsiyem kablolu kulanman tabi tercih senin ben kablolu kullanıyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: bykutluay
Kablosuz pc için aparat şart ama sana tavsiyem kablolu kulanman tabi tercih senin ben kablolu kullanıyorum...
ŞİMDİ BEN WİNDOWS 8.1 KULLANIYORUM EĞER BUNU ALIRSAM VE KABLOLU OYNAYAYIM DERSEM DİREK TAK-ÇALIŞTIR MANTIĞINDA MI OYNAYACAM.. GEREKLİ YAZILIMLARI OTOMATİKMEN KENDİSİ YÜKLÜYOR MU -
Bendede kablolu var tak çıkart gibi birşey kurulumu daha kolay tepki süresi kablosuza göre daha iyi. -
Kaç kere sinirden duvara attım hala taş gibi :D -
şahsen ben 5-6 sene falan önce almıştım ilk beyaz xbox360 kolumu o zamandan beridir de kullanıyorum kesinliklede ben bu kolu tek geçerim her oyunda üstelikde fifada, artı arkadaşlarında dedikleri gibi pc için ayrıyetten bi aparat var bu kolun algılayıcısı yani onuda almalısın bende takım olarak almıştım o zaman, kablosuz olarak kullanmak için batarya gibi kablolu bi aparatı daha var ben almıştım o zamanlar keşke almasaydım, benim tavsiyem duracell'in 18-20 li pillerinden al ve öyle kullan bana en az rahat 3-4 ay kadar gidiyor.Şunu da söyleyim bende ayriyetten monitörlen beraber hediye gelen f710 da var ama bu kolu hiç kullanmadım alışamadım yani ve üstüne üstlük geçen ayda gidip bi tane daha siyah olanından xbox 360 kol aldım biraz uzun oldu kusura bakma ama dediğim gibi bu kol oyunlar için tam ayarında bi kol haa bi dezavantajı var onuda söylemeden geçemiyecem oda eli fazla terletmesi onun dışında 10 numara 5 yıldız bi kol..
-
kablolu kablosuz farketmez tak çıkar mantığıyla hareket edecek yazılım otomatik yüklenecek. ama kablolu tavsiyem daha iyi tepkime ve pil derdiyle uğraşmamak için -
PS4 kolu al, kullanıyorum ve harika.
Benzer içerikler
- ea app açılmıyor
- en iyi fifa oyunu
- gta vice city hileleri
- gta 5 kaç gb
- gta san andreas hileleri
- gta 5 game pass
- gta 6 fiyat tahmini
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X