Şimdi Ara

PC için Ses Sistemi Önerileriniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili dostlar Creative Sound Blaster Z ses kartı barındıran bilgisayarımda şu an Logitech Z623 2.1 ses sistemi kullanmaktayım ve ne yaptımsa müzik konusunda bu sistemden istediğim verimi alamadım.
    Giriş seviyesindede olsa kaliteli müzik dinlemek için yola çıkmış bulunmaktayım. Önerilerinize ihtiyacım var. Aklımdaki düşüncelerim aynen aşağıdaki gibi; Maksimum Bütçe 1.200,00 TL

    1. yol Anfi + Hoparlör Sistemi almak Bütçeme uygun Pioneer A-10-K Stereo Anfi ve ona uygun önerebileceğiniz bir hoparlör nasıl olur ?

    2. yol 1+1 kendinden anfili Edifier R2000T yada Microlab Solo 6C muadili bir sistemmi almalıyım ? Önerileriniz nelerdir ?

    Bu 2 yoldan hangisi beni doğru yola iletir değerli fikir ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden ilginize teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 4 Haziran 2015; 20:42:27 >







  • merhaba.hayırl olsun.bence de z623 müzik için pek iyi sayılmaz. öncelikle şunları belirteyim hifi dipsiz bir kuyu.kendinizi çok kaptırıp fazla masraf etmeyin. Bir kaç önerim olcak aşağıdan yukarı fiyatları sıralı şekilde. Değerlendirmenizi tavsiye ederim. Creative t-20. 2.0 bir ses sistemi. toplamda 28w rms gücü var. ben evdeki bilgisayarımda ve iş yerinde kullanıyorum. yüksek sesli müzik aramadığınız takdirde kalite namına fiyatı 200 tl civarında bir hoparlör için gayet ideal. bir üst sınıfa geçip az daha yüksek sesi olan birşey olsun dersen creative t-3. bu t20 nin gelişmiş hali diyebilirim. 2.1 bir sistem ama yurt dışı forumlarında dahi baya beğenilmiş. ben bir kez vatanda dinledim sesini. o kocaman atmosferde bana kalitesinin olduğunu bir nevi gösterdi diyebilirim. yine o zaman diliminde araştırdığım ama ne gördüğüm ne duyduğum bir hoparlör olan acoustic energy aego m var. bu da 2.1.sıradan 2.1 sistemlerden farklı olarak uyduları elips şeklinde tasarlanmış. forumlarda 2.1 için en iyi müzik sistemi olarak tanımlanmış.son olarak audio engine a5+. buda kendinden amfili 2.0 stereo bir sistem.ekonomik şartlarım elverse pc için ideal diye düşünüyorum.ilerde bir cd çalara bağlama şansınde olur.ayrıca dahili sub çıkışı var.filmlerde vs bas için sub eklemek istersen 200 tl civarına bir aktif subwoofer alıp gayet güzel filmlerini de izleyebilirsin.şimdilik söyleyebilceklerim bunlar.creative t-20 ile ilgili ufak bir incelemem de var forumda.oraya da göz atabilirsin.gelişmeleri burdan yazman dileğiyle.iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • t20 ve t40 iyidir. T3 u tavsiye etmem. Su anda bunlari yazarken t20 den elvisi dinliyorum kulaklarimin pasi silindi. Odanin her yerinde devasa hoparlorler varken bu ufakliklari dinledigimi gorsen bayagi sasardin eminim.

    Daha ust seviye olarak monster clarity hd model one i dinlemeni tavsiye ederim fiyati 1000 tl civari guzel sesi var. Yada aego m var 750 civari oda guzeldir.

    Logitech gitsin mouse yapsin diyecegim ama onu bile duzgun yapamiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JakX

    t20 ve t40 iyidir. T3 u tavsiye etmem. Su anda bunlari yazarken t20 den elvisi dinliyorum kulaklarimin pasi silindi. Odanin her yerinde devasa hoparlorler varken bu ufakliklari dinledigimi gorsen bayagi sasardin eminim.

    Daha ust seviye olarak monster clarity hd model one i dinlemeni tavsiye ederim fiyati 1000 tl civari guzel sesi var. Yada aego m var 750 civari oda guzeldir.

    Logitech gitsin mouse yapsin diyecegim ama onu bile duzgun yapamiyorlar.

    Bulabilsem T50 yi alacağım ama piyasada yok....

    Önerileriniz için teşekkür ediyorum lakin yukarıda belirttiğim yollardan birinde kararlıyım...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aryel

    merhaba.hayırl olsun.bence de z623 müzik için pek iyi sayılmaz. öncelikle şunları belirteyim hifi dipsiz bir kuyu.kendinizi çok kaptırıp fazla masraf etmeyin. Bir kaç önerim olcak aşağıdan yukarı fiyatları sıralı şekilde. Değerlendirmenizi tavsiye ederim. Creative t-20. 2.0 bir ses sistemi. toplamda 28w rms gücü var. ben evdeki bilgisayarımda ve iş yerinde kullanıyorum. yüksek sesli müzik aramadığınız takdirde kalite namına fiyatı 200 tl civarında bir hoparlör için gayet ideal. bir üst sınıfa geçip az daha yüksek sesi olan birşey olsun dersen creative t-3. bu t20 nin gelişmiş hali diyebilirim. 2.1 bir sistem ama yurt dışı forumlarında dahi baya beğenilmiş. ben bir kez vatanda dinledim sesini. o kocaman atmosferde bana kalitesinin olduğunu bir nevi gösterdi diyebilirim. yine o zaman diliminde araştırdığım ama ne gördüğüm ne duyduğum bir hoparlör olan acoustic energy aego m var. bu da 2.1.sıradan 2.1 sistemlerden farklı olarak uyduları elips şeklinde tasarlanmış. forumlarda 2.1 için en iyi müzik sistemi olarak tanımlanmış.son olarak audio engine a5+. buda kendinden amfili 2.0 stereo bir sistem.ekonomik şartlarım elverse pc için ideal diye düşünüyorum.ilerde bir cd çalara bağlama şansınde olur.ayrıca dahili sub çıkışı var.filmlerde vs bas için sub eklemek istersen 200 tl civarına bir aktif subwoofer alıp gayet güzel filmlerini de izleyebilirsin.şimdilik söyleyebilceklerim bunlar.creative t-20 ile ilgili ufak bir incelemem de var forumda.oraya da göz atabilirsin.gelişmeleri burdan yazman dileğiyle.iyi forumlar

    Audioengine A5+ öneriniz için teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 23 Mart 2015; 1:28:03 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.