Şimdi Ara

PC Güç Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar NVIDIA PNY Quadro 5000 2.5 GB 320Bit DDR5 16X ekran kartı sipariş vericem yalnız nasıl bir güç kaynağı almam gerekir yardımcı olursanız çok memnun olurum.Ayrıca ekran kartı fiyatına değecek bir ekran kartımıdır görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat Öneriç -- 12 Temmuz 2011; 16:03:45 >

• Ekran kartı cok iyi fakat ne kadar güç tüketir bi fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood Mac -- 12 Temmuz 2011; 16:12:36 >
  • Desoxyn07 Arkadaşım teşekkür ederim RadeonX1950 vardı onu bugün paramparça ettim bazı oyunları açmıyordu ama şu anda üzerindeki güç kaynağı kurtarmaz sanırım bilmiyorumki
  • çok fazla güç tüketimi yoktur ama o kart profesyonel bir karttır yani 200lira için 4000tl'de olmamak lazım..

kaliteli bir güç kaynağı almalısın hatta birde ups alki anlık elektrik gitmelerinde sistem korunsun..

oyun için almıyorsundur heralde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 12 Temmuz 2011; 16:42:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

çok fazla güç tüketimi yoktur ama o kart profesyonel bir karttır yani 200lira için 4000tl'de olmamak lazım..

kaliteli bir güç kaynağı almalısın hatta birde ups alki anlık elektrik gitmelerinde sistem korunsun..

oyun için almıyorsundur heralde ?

@derbumber;

Bu kısım önemli,oyun kartı değil yazdığın kart,parana yazık olur o şekilde düşünüyorsan.
  • Yok arkadaşlar oyun için değil onu örnek gösterdim sadece bazı tasarım programları için gerekli Radeon X1950 ile idare ediyordum ama oda kasmaya başlamıştı zaten umarım fiyatına değer çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.