Şimdi Ara

PC'de kendi cep telefonumdan bir numarayı (ücretsiz) arama/çaldırma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell hattım var ama -20 kontörüm var. PC üzerinden, yine kendi numaramdan (053xxxxxxxx) (kendi telefon numaram karşı tarafa rehberde kaydettiği şekilde gözükecek yani), herhangi bir numarayı (veya bu rehberimdeki kayıtlı numarayı) ücretsiz olarak aramak konuşmak veya bu kadar da değil çaldırmak, çağrı atmak (bu yeterli) için bir program var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Şimdi şöyle bir program arıyorum.

Turkcell hattım var ama -20 kontörüm var. PC üzerinden, yine kendi numaramdan (053xxxxxxxx) (kendi telefon numaram karşı tarafa rehberde kaydettiği şekilde gözükecek yani), herhangi bir numarayı (veya bu rehberimdeki kayıtlı numarayı) ücretsiz olarak aramak konuşmak veya bu kadar da değil çaldırmak, çağrı atmak (bu yeterli) için bir program var mı?

vardı bi ara ama hepsi ücrete bağladı kendini
    1 gün boyunca aradım
    ama gün sonu geldiğinde iptal edio

• quote:

Orjinalden alıntı: rapstradamus

quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Şimdi şöyle bir program arıyorum.

vardı bi ara ama hepsi ücrete bağladı kendini
    1 gün boyunca aradım
    ama gün sonu geldiğinde iptal edio

Hadi ya...

Ya gerçekten hiç böyle bir program yok mu işime yarayacak? Ya arayıp konuşma bile değil çağrı atmak, çaldırmak yeterli.

Telekontör'in programı olan Telekontör Xpress var bende ama onda da ücretsiz (sınırlı sayıda ve karakter sayısı kısıtlamalı sponsor mesajları, ama programı yükleyip hergün oturum açarsanız hergün 1 tane ücretsiz SMS hediye ediyor) veya ucuz fiyatlarla SMS gönderiyorsunuz. Sesli görüşme yok.

Bir ara forumda da paylaşılan Dijital Pazar VoIPMAX programı var, onda da kendi cep numaranızı zaten girmiyorsunuz. Ayrıca denediğim kadarıyla çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 1 Mart 2007; 17:16:53 >

• VoipBuster var, istediğin kadar çaldırabiliyorsun. Ama bir konuşmadan sonra iptal oluyor maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.