Şimdi Ara

pc boştayken 3gb ram kullanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konu hort olacak ama insanları hep Windows 10 kullanmaya zorlanmayın sistem ne olursa olsun Windows 10 daha tam oturmuş değil bir update yiyor hemen tökezliyor Windows 10 tam manasıyla yerine oturunca optimizesi düzelince kurun şuan Windows 7 kullanın derim çünkü sorunsuz bir işletim sistemi.Microsoft update vermeyecekse banane zaten şuan bile kursanız 200-230 tane falan update bulup indiriyor güvenlik için vermeyecekse de güzel bir antivirüs programı kurup kullanırsınız bu kadar abartacak durum yok ki ? Bakın imzamda sistemim yazıyor o sistemde Windows 10 kullandım çok pişman oldum 2007'de başladım bilgisayar işine bilmeyen adam da değilim oyunların gerek duyduğu yazılımların hepsi kurulu ( DirectX , Visual 2005 , 2008 , 2010 , 2013 , 2015 , 2017 , Net Framework 1.1 - 4.7'ye kadar , Java ve Adobe Programları , XNA ) ve aklıma gelmeyen bütün yazılımlar kurulu bütün bileşenlerin sürücüleri en güncelleri hepsi 2018 sürümlü bulamadıklarımı ise aygıt kimliği aratarak kurdum o kadar titiz kullanırım.Gelelim sorunlara böyle kullandığım halde Windows 10'da bilgisayarım kaldıracağı bütün oyunları denedim hepsinde böyle bir takılma kasarak oynama fps drop denilen sorunları yaşadım internette ki bütün çözüm önerilerini uyguladım hiçbiri çözmedi Xbox denen zımbırtıyı bile kapattım yetmedi küçük bir yazılım var bütün Windows 10 uygulamalarını vs kaldırıyor sistem rahatlaması için onu kullandım o bile çözmedi en son yetti artık dedim sistemim için orjinal sıfır el değmemiş oynanmamış Windows 7 Home Premium x64 indirdim kurulunca internet explorer 8 vardı o derece oynanmamış sürümdü hemen bütün güncellemeleri indirdim yaklaşık 230 tane güncelleme kurdum sonra kapattım update hizmetini sonra bütün sürücülerimi güncelledim yukarıda yazdığım programları kurdum oyunlarımı test ettim bu çok övülen Windows 10 varya onda sorun yaşadığım oyunlarda 1 kere bile ne fps drop yedim nede kasma takılma yaşadım hiç biri olmadı ne olursa olsun abi Windows 7 kurun taki Windows 10 sorunsuz oluncaya kadar.Şunuda belirtmek istiyorum arkadaşlar hani diyorlar ya Windows 7 için artık driver çıkmıyor diye zerre doğruluk payı yok Windows 10 için kurduğum bütün sürücülerin hepsi Windows 7 içinde çıkıyor 2018 sürümlü hepside nasıl destek yok adamlar çatır çatır çıkartıyor sürücüleri halen.Şuan destek biten 2 işletim sistemi var biri XP diğeri 8/8.1 bunlar harici destek biten yok.Misal 8/8.1 için sürücü indirmelerine bakıyorum hep 2017 sürücüleri var çok eski ondan sonrada hiç çıkmamış update bile almıyor artık.Lütfen Technopat kafası gibi 2 GB ram olan sisteme önerdikleri gibi Windows 10 kur demeyin Bu kadar yazdım oyunlarda hiç sorun yaşamıyorum sizede öneririm Windows 10 ile uğraşılmaz çok sorunlu bir sorunu çözüyosun başka yerden sorun çıkıyor en iyisi Windows 7 kurun bakın keyfinize.Windows 8.1 sürücü desteği alsaydı onu önerirdim ama o destek almıyor maalesef.




  • eline sağlık dediklerinde en ufak noktasına kadar haklısın windows 10 çıktığından beri büyük güncellemeler aldıkça şuana kadar 4 kez kurdum ve tekrar kaldırdım, sırf spyware ve gereksiz şeyleri kapatmak icin saatlerimi harcadim ona rağmen verim alamadım her defasında tam bir fiyasko olduğu kanaatine vardım. w10 = w7+spyware/telemetry zımbırtıları+gereksiz hizmet deposundan başka birşey görünmüyor benim gözüme. ne zaman ki dx12 dayatma yapılarak oyunlar cıkmaya başladı o zaman mecbur geçmek zorunda kalırım diyorum kendime. oyunlarda droptu stutterdı düşük fpsti vs sistemde kasmaydı absürt sorunlardı vs ne zaman duyup sorsam işletim sistemi ne diye w10 cevabı alıyorum bi gülme geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle dediklerinizin çoğunda haklısınız. Düzenli oyun oynayan biriyseiz w10'da updateleri kapatın. Aşağı yukarı her büyük güncellemede oyunda sorunlar yaşatıyor. Sorunların bazısı çözülüyor bazısı çözülmüyor ama tamamen stabil bir şey arıyorsanız w7 daha iyi diyebilirim.
    Xbox,Cortana vs. gibi leş microsoft zorlaması uygulamalar olmasa w10 çok daha iyi bir işletim sistemi olurdu. W10 yükleyecek arkadaşlara tavsiyem bu windowsun gereksiz uygulamalarını hemen kaldırsınlar,uğraşmasınlar,çünkü cidden boşa enerji harcatan uygulamalar.
    W10 ile bir çok sorun yaşadım ama çözdüm. Bunu araştıra araştıra başarabildim tabi. Fakat buna zamanı olmayan ve uğraşmak istemeyen arkadaşlar tertemiz W7 yükleyip devam etsin. Güvenlik dediğinizin kişisel bilgisayarda pekte bir önemi yok. Hackerlar sizin bilgisayarınızı ele geçirse ne olacak ne alabilir ki ? Stabil sistem isteyen ya w10 kurup uğdate kapatsın ya da direk w7 kursun son her şeyi güncellesin bıraksın. En temizi bu.




  • Dediklerimin hala arkasındayım cidden Windows 7 kurduktan sonra oyunlara bir rahatlama geldi bilgisayar nerdeyse teşekkür edecek şaka bir yana bütün güncellemeleri kurdum Updateyi kapattım çok stabil çalışıyor sistem Windows 10'u önümüzdeki 1-2 sene içinde hiç kurmam sanırım çok sorunlu bende o kadar araştırarak çözümleri buluyorum bu sefer başka sorunlar ortaya çıkıyor en iyisi hiç uğraşmamak çok sorunlu bir sistem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.