Şimdi Ara

PC açılmıyor ve format atılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal Windows 8 Single Language 64bit işletim sistemi vardı.
    En son güncelleştirme yaptım ve yeniden başlatın dedi bende başlattım artık açarken " :( kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı" diyor yeniden başlatıyor ve yine aynı mesaj hiç bir şekilde sistem açılmıyor.
    Format atmaya kalktım bu sefer "yüklenecek sürücüyü seçin" bölümüne geliyorum "hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı. Yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olduktan sonra Tamam a tıklayın" diyor sürücüyü de görmüyor ne yapacağım ben
    Casper nirvana Laptop mb55ii1 modeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benden başka kimse bu sorunla karşılaşmadı mı? Tek bahtsiz bedevi ben miyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son olarak Windows 7 kuruldu fakat halen Windows 8 kurarken HDD okumuyor. Fakat "gözat" seçeneği seçildiğinde yerel disk C: ve D: orada görünüyor ama
    "Hiç bir aygıt sürücüsü bulunamadı" diyor. Acaba diyorum kurulum CD'sinde mi sorun var desem? Fakat ilk kurulduğunda bu CD den kuruldu ve ben o günden beri hiç açmadım bu CD yi. Herhangi bir zararda göremez.
    USB den format atmayı deneyecektim fakat CD yazdırılma hızı çok yavaş ve masaüstüne dosyalar atılırken dosya gezgini durduruldu diyor ve kopyalama iptal oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.