Şimdi Ara

PC açılmıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Casper marka laptopum var dün akşam kapandı ben de şarjı bitmiştir dedim . Şarja taktım fakat üzerindeki power tuşunun ışığı yanıp sönüyor fakat bilgisayar açılmıyor. Ayrıca şarj aldığını gösteren ledler de yanmıyor. Acaba şarj mı yandı? Cevaplarsanız sevinirim PC MODELİ: Casper Nirvana C800

• bataryasını ve adaptörünü sök. açma tuşuna bir süre basılı tut (10 sn kadar) sonra bataryayı takmadan sadece adaptör tak açmayı dene. çalışmazsa adaptörden ya da şarj soketinden kaynaklı olabilir. Belki güç besleme entegreleride arıza yapmış olabilir açamazsan düzgün bir bilgisayarcıya götür bir kontrol etsin.
  • Abi arkada pil kısmında casper etiketi var açarsam garanti dışı kalırmış , servisi aradım bize getir dediler
    Bi de bişey sorcam pil tam olarak nerde bi gösterirsen iyi olur abi cevabın için de saol bi servise gösterim. PC açılmıyor !
    System.ArgumentException: Parameter is not valid.
    at System.Drawing.Bitmap..ctor(String filename)
    at UploadPhoto.Page_Load(Object sender, EventArgs e)

• BerkayMertAvcı B kullanıcısına yanıt
    Arkada bataryanın orada iki adet vida yeri var onları söküp bataryayı çıkarabilirsin.Daha sonra takıp tekrardan cihazı aç.Windows açıldıktan sonra casper sitesinden c800 modeli seçip bios update dosyasını indir ve bios update yap bir daha bu problem ile karşılaşmazsın.Bios update sırasında şarjın %30 üzerinde olmasına ve adaptörün takılı olmasına dikkat et.Bios update dosyasını yönetici olarak çalıştır.Bios update işlemi bittikten sonra 10-15 sn içinde cihaz açılmaz ise power tuşuna uzun süre basıp kapat ve tekrar aç.Sıkıntın düzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saol kardeş eve gidince hemen denicem :) ama galiba üzerinde etiket olan iki bölme var açınca garanti dışı kalır diyor pil oranın mı içinde ?@blackblood07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkayMertAvcı -- 5 Eylül 2016; 14:42:04 >
  • BerkayMertAvcı B kullanıcısına yanıt
    Pil garanti etiketinin olduğu bölümde değil.Pili sökmen için garanti etiketini sökmene gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.