Şimdi Ara

Pc Açılmama.Ram ayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Yeni bir ram aldığım bilgisayarıma taktıktan sonra pc açıldı vs.sonra restrat atıp frekanslarına falan bakayım dedim. Anakartım intel p965lt (overclock yapılamıyor.) chipset--advanced-- ayarlarında sdram tcl trcd gibi ayarlarıyla oynadım diger ram le aynı yaptım ayarları.kaydettim pc açılmadı.
    bundan sonra ; pil çıkarma,jumper dan bios reset gibi seyleri 2-3 kez tekrarlayarak yaptım(1-2 saat pilsiz beklettim açtım kapadım,jumperi 2.3 yaptım vs)
    ramlari yerlerini değiştirdim.sadece tek bitanesini falan taktim oyle denedim.ramlari baska pc de kontrol ettim çalısıyor.
    ekran kartını kontrol ettim oda çalışıyor.
    harddiskde dahil denedim tum hepsi çalışıyor.
    anakarttaki tum fanlar çalışıyor,power hdd ışıkları yanıyor,açılırken klavye ışıkları yanıyor.hatta ramsiz denedim 3bip verdi vs. sadece işlemci ve anakart ta bir problem var ama hangisi çözemedim

    işlemci d805,anakart intel p965lt(anakartta oc yapılamıyor intel anakart), bilgisayarım bundan once gayet stabil çalıştı senelerce.işte o ram ayarı sonucu(neyse artık kurcaladım ) olmuyor.ne yapabilirim.teknik servis yollarımı gözüktü.Çözüm servis vs. ise önerebilceginiz İstanbulda biryer varmı?.teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.