Şimdi Ara

pc açılıyor ama windows açılmıyor(dh çözemedi teknik serviste)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben daha once konu açmıştım ekrankartımıla ilgili oyundan çıkınca
    nvidia driverim çöküyordu bazende bir anda goruntu gidiyordu şimdi ben pc yi açınca bios falan yukleniyor pencereler geciyor sonra windows başlatılıyor dio sonra goruntu yok yani monitore goruntu gitmiyor donma yok sonra kasa kendini resetliyor tekrar aynı şey sonra kendini tekrar resetliyor ben format attım herşey tıkırında ne zaman nvidia driverini yukledim aynı sorun çıktı şimdide kasa açılmıyor guvenli moddan girebiliyorum driver en son durum ekran kartı gt 670 arkadaşlar yardım edin
    Edit=arkadaslar format atip gpu driver yuklemeyince sorun yok ama driver yukleyince pc acilmiyor 3 farkli nvidia driver denedim ayni sonuc
    Edit 2=garanti kapsaminda kasa vatan bil. Teknik servisine teslim edilmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelly_1 -- 30 Ocak 2013; 14:48:53 >

• arkadaşlar ac,l yardım
  • ekran kartinin driverini nerden indirdin ? event viewer da her hangi bor log var mi baktin mi ? ekran kartin onboard mi ? haricimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1khan

ekran kartinin driverini nerden indirdin ? event viewer da her hangi bor log var mi baktin mi ? ekran kartin onboard mi ? haricimi ?

hocam event viever ne driver guncel ve nvdia sitesinden ekran kartı gtx 670 guvenli moddan giriyorum şuan
  • Format çözüm olmadıysa ekran kartı arızalı.
  • event viewer (olay goruntuleyici)

bilgisayarim > sag clikck > yonet dediginde acilan pencerede sol tarafta goreceksin. ona tikladiginda sagda acilan listede error olarak loglar var mi bakabilirmisin ?

sen guncel bir driver indirmeyi denedinmi nvidia sitesinden ? ekran kartini ne kadar suredir kullaniyorsun ? isletim sistemin nedir , 7 mi xp mi ?

ayni zamanda guvenli kipe girerken en son bilinen eniyi ayarlardan bilgisayari ac olarak bir secenek ciktimi ? ciktiysa birde onu secerek acarmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Format çözüm olmadıysa ekran kartı arızalı.

hocam ekran kartı arızalıysa driver daha yuklenmeden formattan sonra pc 2 -3 kez sorunsuz açıldı ama driveri yukledim açılmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acilista guvenli moda grmeden guncelleme yaptigin tarihten onceki tarihe dondurup ac gene olursa formati dene benim bildigim ekran karti ana kartin acilmasini da engelliyo basima gelmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.nvidia.com/object/winxp-301.42-whql-driver.html

linkteki driveri indirip denemediysen ,denermisin ?
  • quote:

event viewer (olay goruntuleyici)

bilgisayarim > sag clikck > yonet dediginde acilan pencerede sol tarafta goreceksin. ona tikladiginda sagda acilan listede error olarak loglar var mi bakabilirmisin ?

sen guncel bir driver indirmeyi denedinmi nvidia sitesinden ? ekran kartini ne kadar suredir kullaniyorsun ? isletim sistemin nedir , 7 mi xp mi ?

ayni zamanda guvenli kipe girerken en son bilinen eniyi ayarlardan bilgisayari ac olarak bir secenek ciktimi ? ciktiysa birde onu secerek acarmisin ?

hocam driverler nvidaia sitesi en gyuncel win 7 103 tane log var eniyi die bir seçenek gelmedi ama guvenlide açınca windows beklenmeyen bir kapatmadan kurtarıldı dior
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo09

acilista guvenli moda grmeden guncelleme yaptigin tarihten onceki tarihe dondurup ac gene olursa formati dene benim bildigim ekran karti ana kartin acilmasini da engelliyo basima gelmisti.

hocam pc yeni formatlı sadece driverlr yuklu
  • quote:

http://www.nvidia.com/object/winxp-301.42-whql-driver.html

win 7 hocam benim
  • loglar arasinda o sorunu yasadigin zamanlarda herhangi bir hata logu goruyomusun ? log un basinda kirmizi hata unlemi olur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelly_1

quote:

http://www.nvidia.com/object/winxp-301.42-whql-driver.html

win 7 hocam benim

oki. anladim ben sana xp yi gondermisim yanlislikla.
  • birdaha format at bazen formatlarken bazi seyler duzgun yuklenmiyor o da olabilir formatlarken bozulmus da olabilir kac ay arayla formatliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw bisi solicem. windows aciliyor ekrani geliyor. masaustu gelmeden kendini restart mi ediyor makina tam olarak sorun bumu ? eger sorun bu ise.

bios da disk ayarlarinda ahci mod olarak gorunuyorsa copatibilty mod'a alirmisin ?
  • pc yi reset tuşuna basarak yeniden başlattım yine açılmadı ve reset attı kendine sonra guvenli modda girip olay günlüğünde geliren hatalar şunlar

olay 6008
    17:55:26, ‎29.‎01.‎2013 tarihinde gerçekleşen önceki sistem kapanışı beklenmiyordu.
    olay 1001
    Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000116 (0xfffffa800919e4e0, 0xfffff88004941404, 0x0000000000000000, 0x0000000000000002). Döküm şuraya kaydedildi: C:\Windows\MEMORY.DMP. Rapor Kimliği: 012913
    olay 41 kernel power önemli yazıyor
    Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Sistem yanıt vermiyorsa, kilitlendiyse veya gücünü beklenmeyen bir şekilde kaybettiyse, bu hata oluşabilir.
    olay 7026 service control manager
    Aşağıdaki önyükleme başlatma veya sistem başlatma sürücüsü (sürücüleri) yüklenemedi:
    discache
    spldr
    olay 6000 winlogon uyarı yazıyor
    Winlogon bildirim abonesi <GPClient>, bir bildirim olayını işleyemedi.
    başka hatalar var ama pc açılacakken çıkanlar bunlar

• quote:

yaw bisi solicem. windows aciliyor ekrani geliyor. masaustu gelmeden kendini restart mi ediyor makina tam olarak sorun bumu ? eger sorun bu ise.

bios da disk ayarlarinda ahci mod olarak gorunuyorsa copatibilty mod'a alirmisin ?

hocam benim ekran kartı driveri oyunlardan çıkınca çokuyordu driver çoktu ve hatadan kurtarıldı hatası arada sıradada kasa çalışmasına rağmaen oyundan çıkınca gorntu gidiyordu yani sanki monitor açık ama kasa çalışmıyor gibi reset atıp kurtuluyordum ama dün tam windows başlatılıyor dio parola ekranı gelecek gelmiyor goruntu yok siyah sanki kasa çalışmıyor ama monitor açık gibi sonra kasa kendine reset atıyor aynı şey bidaha oluyor
  • lutfen yardım acil
  • up hiçbir çözüm yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.