Şimdi Ara

Pc Açılışında kasadan çıkan garip sesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilisayarda power tuşuna basıyorum pcden aynen şu şekilde sesler geliyor yakında videosunu da koyucam alaşılmıyor. >power tuşuna basıyorum>ekran kartı fanı 1-2 saniye hızlıca dönüp ses çıkarıyor>sabit disk başlatma için tık tuk yapıyor(standart bir ses)>ekran kartı fanı 1-2 saniye ötüyor>sabit disk yine aynı sesi çıkarıyor toplamda 10-12 saniye tekrar ettikten sonra normalyazılar geliyor bios'un bip sesi geliyor windows normal bir şekilde açılıyor.

Bu sorun ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünüyor söküp onboarda bağladığım zaman sorun düzeliyor.Yardımlarınız bekliyorum.

(anakart falan sormayın hepsi imzamda)

• ekran kartını alalı daha 2 2.5 ay olu aldığımdan beri bu olay var.
  • Kasayı aç bi eskiden benimde vardı emektar mübarek açılışta jet motoru gibiydi açtım baktım bildiğin kare gibi top toz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endişe edilecek bir durum yok ortada harddisk den gelen sesler normaldir malum işletim sistemini okuyup ram'e gönderiyor. Ekran kartı meselesine gelecek olur isek ilk açılışta test ediyor benim nvıdıa ge force 8800gts ekran kartı da öyle ilk açılışta fan seri bir biçimde dönüyor post yani bios ekranına geldiği zaman fan normal bir şekilde çalışmaya devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Endişe edilecek bir durum yok ortada harddisk den gelen sesler normaldir malum işletim sistemini okuyup ram'e gönderiyor. Ekran kartı meselesine gelecek olur isek ilk açılışta test ediyor benim nvıdıa ge force 8800gts ekran kartı da öyle ilk açılışta fan seri bir biçimde dönüyor post yani bios ekranına geldiği zaman fan normal bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Bana En mantıklı sızın dedıgınız geldi.Benımkıde post yapıyor demekkı teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.