Şimdi Ara

Pazarlamacıyı tecrübe yılına bakarak seçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazarlamada tecrübe yıla göre kazanılmaz insanları bir kere çözdün mü artık hep o mantık üzerinden gidersin buna rağmen ne aradığını bilmeyen iş veren ilanları görüyorum şu kadar sene pazarlamayla uğraşacakmış falan

Üşenmedim böyle tipte birini arayan bir dükkana gittim gördüklerim şaşırtmadı 2 al 1 öde ve tomurcuk memeli bayan kasiyer tekniği , ula bu teknikleri millet göre göre zaten ayıktı duruma sizin en tecrübeli pazarlamacınızın yaptığı anca buysa siz niye tecrübeye bakıyorsunuz ki gidip yoldan birini çevirseniz onunda aklına bunlar gelir zaten

Birde fark ettiğim bir şey var pazarlamacıları kadınlardan seçiyorlar oğlum pazarlama soyut bir şey sen mekanı kuruyorsun satışçı dese anlarımda pazarlamacıyı niye illede kadından istiyorsun ki erkekler eşek mi getir en tecrübeli BAYAN pazarlamacını soracağı soruları ben belirlerim kendi düzgün soru soramaz diye bide böyle pazarlama faaliyetleri olan adamların dükkanları hala batmıyor ya en çok onun nasıl olduğunu araştırasım geliyor Pazarlamacıyı tecrübe yılına bakarak seçmek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Doğru yoldalar ki batmıyorlar

• Memurdaroğlu kullanıcısına yanıt
    Alternatifleri olmadığı için batmıyorlar eğer cidden iyi bir pazarlama yapsaydılar suya damlatılmış yağ gibi üste çıkarlardı

Taksiler gibi düşün alternatif olarak martı çıktığı anda bunların yüzüne bakan kalmadı yada espressolab gibi düşün saçma saçma açıklamalar yaptılar şimdi dükkan kapatıyorlar sürekli

Eğer düzgün pazarlama yapsaydı şuanki durumundan o kadar iyi yerlere gelecek markalar var ki aklın şaşar

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Yok zaten benim kastım da pazarlama değildi.

• Memurdaroğlu kullanıcısına yanıt
    Neydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.