Şimdi Ara

PayPal tarafsızlığını yitirdi. Bozuk ve eksik ürünümün parasını iade etmiyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu aşağıdaki şekilde ŞİKAYETVAR sitesine yazdım. Ayrıca vakanın yeniden değerlendirilmesi için paypala mail gönderdim.

PP-004-577-242-405 numaralı vaka ile ilgili şikayetim var. Gearbest sitesinden 65usd alışveriş yaptım. Yaklaşık 10 parça ürün aldım. 8 tanesi sorunsuz geldi. Kalan 2 tane üründen 1 tanesi 60 gün sonra geldi ve bozuk çıktı. 1 tanesi ise hiç gelmedi. Her türlü belge (resim ve video dahil) ve bilgiyi Paypal ve gearbest ile paylaştım. Ürünün çalışmadığı ve kargonun eksik geldiğini Gearbest kabul etti. Bana 2 ürün için ödediğim paranın daha azını teklif etti ve ben kabul etmedim. Paypal ise davayı Gearbestten yana kapattı. Haksızlığın, adaletsizliğin böylesini görmedim. Karşı firma sorunu kabul ediyor ama paramı eksik iade ediyor. Ben enayimiyim niye eksik para iadesi alayım. 2 ürün için ödediğim 15usd'nin iadesini talep ediyorum. Kapatılan vakanın yeniden değerlendirilmesini talep ediyorum. Arızaya ait videoyu yotubede paylaştım linki Paypala gönderdim. Lütfen vakayı yeniden değerlendirin.

Paypaldan daha güvenilir bir site var mi? Sizler hangi aracı kurum ile işlem yapıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece paypal ile alışveriş yapmaya özen gösteririm.
    PayPal ı arayıp durumu bildir hemen ilgileneceklerdir

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Sadece paypal ile alışveriş yapmaya özen gösteririm.
    PayPal ı arayıp durumu bildir hemen ilgileneceklerdir

Paypal firmasına yeniden mail gönderdim zaten dün akşam.

Şikayetvar sitesine ve Donanımhaber sitelerine yaptığınız haksızlığı ve adaletsiz tavrınızı afişe edeceğim şeklinde mail gönderdim.
    Az önce paypaldan mail geldi. Konuyu tekrar değerlendirmeye alacağız diye.

Özel mesajdan bir arkadaş "ödediğin 15usdden geriye sana kaç para teklif ettiler" şeklinde bir soru sormuş. Önemli olan ne teklif ettikleri değil; neden eksik teklif ettikleri diye düşündüğüm için parayı kabul etmedim. Sonuç itibariyle 14usd teklif edilsede neden 1usd paramı yok sayayım ki. Bu bir alışkanlık olmuş firmalarda. Nasılsa kabul eder mantığıyla milletin parasına çöküyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu gearbestle bende sorun yaşadım paypala bildirdim ürün gönderilmiş deyip kapattılar yeniden aradım yanlışlık olmuş diyip yeniden açtılar geri gönderdim paypal iadeyi yaptı ısrarcı olmak lazım

Orijinalden alıntı: fyunus

bu gearbestle bende sorun yaşadım paypala bildirdim ürün gönderilmiş deyip kapattılar yeniden aradım yanlışlık olmuş diyip yeniden açtılar geri gönderdim paypal iadeyi yaptı ısrarcı olmak lazım

Haklısın.
    Bende ısrarcı oluyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ebay ve aliexpress dışında bi banggood dan orijinal xaomi powerbank aldım gelmedi. hiç bir itiraz açma bölümü yok mesaj attım paramı istedim 45 gün bekledim daha ne bekleyim dedim. çok üzüldük çiğerimiz yandı nasıl gelmez. gelmesi gerekirdi gibi amma uzatan ağlamalı yakınmalı bir mail ile paramı geri aldım. dahada aliexpress ve ebay dışına çıkmam. kaç kuruş fark oluyor sanki.

Orijinalden alıntı: NINE

bu gearbest neymiş arkadaş herkesin ağzı yanıyor ama hala popüler bir site, geçmiş olsun hocam, paypalın yeni politikası buysa artık yeni bir alternatif illaki çıkar, onlarda havalarını alırlar.

Ücretsiz ürün gönderip tanıtımını yapan kişiler sayesinde bu kadar popüler site. Yoksa imkansız bu kadar mağdur ettikleri varken, popi olmaları

ben senelerdir kullanırım biçok kez hatalı ve bozuk ürün geldi. Resmini çekim yolladım. Aynen iade aldım.
    Paypal iyidir. Mutlaka çözer sıkıntını. Biçok firma paypal alıcıdan yana sorun çözdüğü için paypalla ödeme almıyor.
    Kendileri kaybeder.

Bu arada aliexpress paypalla çalışmıyor ama onlarda da ürünlerde bi sıkıntı olursa ödemeyi geri yapıyor. Bana genelde 10 üründen 2si gelmiyor ve aliexpress parayı geri yolluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.