Şimdi Ara

paylaşılan internet hızı neden düşüktür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    vodafone gsm internet var. telefonda hız fena değil. ama interneti paylaştığımda pc'de sayfalar dakikalarca açılmıyor.

telefondaki hız nispeten iyi. telefonda web sayfaları açılıyor. pc'de paylaşılan internet hızı çok düşük!
    sayfalar 10dk da zor açılıyor. telefondaki interneti pc de kullanma, paylaşılan internet konusunda ne önerirsiniz. wifi adaptör desteklemiyor olabilir mi? veya başka ne olabilir?

telefondan interneti paylaşıyorum. evdeki diğer mobil cihazlar bağlanıyor ama bilgisayar bağlanmıyor. bağlansa bile hız çok düşük. bu sorunu nasıl çözerim.

telefondaki internet hızı

paylaşılan internet hızı neden düşüktürpaylaşılan internet hızı neden düşüktürpaylaşılan internet hızı neden düşüktür

bilgisayardaki internet hızı

paylaşılan internet hızı neden düşüktürpaylaşılan internet hızı neden düşüktür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wa$abi -- 3 Şubat 2020; 10:3:56 >

• telefonun hotspotuna başka bir telefonla veya başka bir bilgisayarla bağlanıp test ettin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evdeki diğer telefonlara bağlanıyor ama bilgisayar bağlanmıyordu ve hız düşüktü. bu arkadaşın söylediği yöntemi denedim . şu an için gayet iyi. gerçi bu şekilde telefondan uzak kalıyorum.https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141870791

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.