Bildirim
PAYCELL FATURA ODEME KOMBINI 25/100

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Paycell de kampanyalar birleşmiyor maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
paycele kredi kartı ekleniyor muydu ekleyebilirsek kredi kartı ile ödeme yaptığımızda iade olur mu acaba.
-
Payselde fatura odeme çok kısıtlı. Ornegin telekom vodafone yok. Enerjisa yok turksat yok vs vs. Sadece kendi bunyesindeki firmalari aliyor cakallar.
Paycell de kampanyalar birleşiyor "maalesef" 🤣🤣🤣quote:
Orijinalden alıntı: dermani06
Paycell de kampanyalar birleşmiyor maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanyalar birlesiyor ayrı ayrı iade geliyor daha önce çok kez yaptım ama yukarıda ki arkadaşın dediğin gibi her şirket yok fatura ödeme kısmında olanlar faydalanabilir fastpay konusu gördüm 10tl iadeymis ilk faturada . 10alacaginiza 25 alin
Paycell kombo yaptırmaz. Yaptırmadı şimdiye kadar.
-
Kombini 😂
Hangi faturayı ödicem diye bakayım dedim sadece doğalgaz ödeyebiliyorum onu da 6 gündür ödeyemedim banka hesabımdan ödedim 20 tl alcaz derken 50 TL faiz ödücez teşekkürler paycell
Fatura oderken dikkat edin uyg icinden ziraat kk ile 15tl enerya dogal gaz ödedim 0,32tl fatura ödeme vergisi zirt pirt almis
Normalde kk ile fatura odeyince böyle ek masraflar aliyor mu bankalar? Ona gore yüksek meblag odeyecegim 1000tl uzeri gibi artik ne alirsa 😕
bunu bende hala daha tam çözemedim
-
Ziraatin cakalligi.
Diger bankalarda yok. Fastpayden ziraat kartla odeyince ayni sey basima gelmisti
4 fatura ödedim. 1 tane daha lazım
Ankara ASKİ yok. :(
-
Paycell e anlaşmalı banka dışında
Kendi Hesabımızdan para gönderimi
Yapılıyor değil mi
500tl civari fatura odeyecegim ne alir ziraat 5tlyi gecer mi? % kac aliyor bu cakallar? 😬
Elektrik faturasını ödemeye çalışırken kartınız uygun değildir hatası veriyor.
-
Yüzde 1 alıyor karta yükleme yaparken.
Cüzdana kredi kartınızı ekleyin. Direkt kart üzerinden ödemenizi yapın komisyonsuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Paycell de kampanyalar birleşiyor "maalesef" 🤣🤣🤣
|
Payselde fatura odeme çok kısıtlı. Ornegin telekom vodafone yok. Enerjisa yok turksat yok vs vs. Sadece kendi bunyesindeki firmalari aliyor cakallar.
|
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X