Şimdi Ara

Pavilion DV6 Anakart arızası anlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle farklı bir bölümde konuyu açtım ancak yardım bulamadım. Soruna gelince 8 yıllık Pavilion DV6 1140et laptopum var. Yıllık toz temizliğinin ardından dokunmatik tuşların kablosunu tam takmadan toplamışım. Ben de bilgisayarı kapatmadan sadece klavyeyi söküp jack ı oturttum. Tam geri kapatırken klavyenin metal civata yuvası anakarta değdi ve bilgisayar bi anda kapandı. neyse toplayıp tekrar açtım. Pc sıkıntısız çalışıyordu. Ancak şarj olmadığını gördüm. Adaptör çalışıyor, kablo girişindeki güç var ışığı yanıyor ama şarj etmiyor. Ama pil ile sıkıntısız çalışıyor. Tabi pil bitene kadar çözüm bulamadığımdan pilin bitmesi ile laptop kullanılamaz oldu. Kısa devre olmuştur düşüncesi ile bir servise götürdüm. ( bu işte iddialı olduğunu söyleyen) Ancak 2 günlük testleri sonucunda sıkıntının ne olduğunu anlayamadı ve anakart gitmiş diyerek kestirip attı. Pil ile de çalışmasa hak vereceğim ama başından savdı gibi. Sizden ricam ne gibi yollar izleyebilirim ? Desteğini esirgemeyenlere şimdiden çok teşekkürler

    Not: 8 yıl ne, at onu çöpe yenisini al diyecekler için zaten Dell 7567 kullanıyorum ama yan işler için işimi görüyordu ve anısı var sonuçta çöpe atmak istemiyorum.







  • anakart üzerindeki güç girişi soketi arızalanmıştır benim hp dv6 nında arızalanmıştı tamirci değişti sorunsuz çalıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim dv5 notebook ilk önce güç düğmesine basinca ekran kapali şekilde calismaya basladi. Sonra güç hepten gitti acilmiyor.



    sizce yapilabilirmi bir kac gun sonra servise goturecegim.



    malum yeni bir ana kart bulmak imkansiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.