Şimdi Ara

patronla,kavgaya gitmek zorunda kalmak,yada işi bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela yıllarca calısıp 2000 tl aldıgınız bır ıs yerı olsa,evı zor gecındırsenız.ısten cıkınca 1300 tl ıle gecınmek zor olsa
    bu yuzden ısten cıkmamaya calıssanız..

gecende adam anlattı ıs yerınden arabası calınmıs.mobeseden ız surulunce aracın bolgesı bulunmus ama o anda devrıyeler bulamazken..adamda turlasa arabasını bulsa..çalanlarla kavga edıp arabasını alsa..calanlar pompalı cekse kavga cıksa

patronla kavgayamı gıdersınız,yoksa ben gelmem deyıp ertesı gun ısımı bırakırsınız.bunlar olmuşta gercek olay ustunden anlatım bu

• Kavgaya giderin sesimi çıkarmam ateş eden olursa köpek gibi yere yatarım zırlarım abi yapma diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barıs195 sen ne anlatıyorsun güzel kardeşim

• Hiç bir sey anlamadım

• Patronla kavgaya gitmem çünkü karşı tarafı tanımıyorum.

Karakter olarak da ne tanımadığım insan için ithamda bulunurum ne de onu karşıma alırım.

Şahsi menfaat için yapılacak bir şey bile olamaz bu ayrıca.
  • Şunu diyorsan eğer 2k maaş aldığınız patronla işten çıkmamak için kavgaya gider misiniz?Gitmem gayet net,2k zaten çok yüksek bir ücret değil ayrıca işim adamın bodyguardlığı değil niye gideyim.Çıkarım başka bir iş bakarım.
  • Kavgaya gittin ve vuruldun öldün. Sonra patronun geldi ve karına ve çocuğa dedi ki : "o benim için ölüme gitti. Şimdi bende onun yerini dolduracam" basladı doldurmaya...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapitalizmden nefret eden birisi olarak eskiden kölelelik yaptığım restoranda bir hırsızlık olması durumunda hırsızlarla kavga edeceğime ve sonuçlarını umursamayacağıma eminim.

Ayrıca işte kalmak ya da çalışmakta umurumda değil.Sadece insanlara yardımcı olabilmek umurumda.Patronlarımı da hiçbir zaman sevemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden- -- 8 Ekim 2017; 3:43:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.