Bildirim
Patron kafası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İstanbul ne alaka kardeş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İsmail Alpen diyodu, asgari ücret diye bişey olmamalı zam da yapılmamalı diyo. sebebi şu: ben patron olarak çalışan kişiye çok çalıştığı için "gel oğlum buraya bak sana%10 zam yaptım" diyecem o da sevinecek, gaza gelecek, işine sarılacak diyo. şimdi devlet asgari ücrete %50 zam açıklayınca çalışan sevinmiyo tam tersine gelip patrona "ver lan zammı" diye çıkışıyo, çalışma motivasyonu azalıyo diyo. çalışanımız "onure edilme" psikolojisini yaşayamıyo diyo.
İsmail Alpen eğer söylediklerinde ciddi olsaydı, firmanın sattığı mallardan çalışana yüzdelik komisyon verirdi. bu sayede çalışan daha çok gaza gelir ve işe hayvan gibi asılırdı. ama bu durumda İsmail Alpen emek hırsızlığını daha az yapmak zorunda kalacaktı. İsmail istiyo ki hem emek hırsızlığı en yüksek mertebede gerçekleşsin, hem de çalışana 3 kuruş para atınca çalışan sevinsin. bunu yapmanın tek bi yolu var: çalışan kişiyi ömür boyu fakir tutmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Mayıs 2025; 6:13:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Onlar için sadece bir rakamız maalesef. Çark dönsün yeter. Gerisi umurlarında değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen öyle. Beysim Tibük'ün youtube kanalı var, dinliyorum. herif maaşlı çalışanlardan bahsederken ahırdaki inekten bahsedermiş gibi bahsediyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahırdaki inek asgari caslışandan daha mutludur.
Inekle benzetiosa ineğe haksızlık.
Inegin başını sokacak yeri var.
Yemegi var.
Kamışınıda kullanıyor olmali. Cinsel özgürlüğü var.
Fikir beyan etmek dışında butun hürriyetleri var.
Ulan bu ulkede hangisi var bunların. Sokakta yaşadığını zanneden milyonlar gezio. Soru sorsan böle fikirleri falan var zannedion. Cevap veriolar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X