patos yeni açılmıştı ankarada gölbaşında sistem net war burası serdar abi die birinin cafe o kadar güsel diil ama charelar çok sağlam örnek olimpiadaki just4ever patos serd4r loveme phatom sexybişi z4m4zingo vs
patos yeni açılmıştı bi gün gittim serdar abi chrae açmıştı 2 rogue 2 prest 1 warrior açmışlar kasıyolardı
nese bunlar 60 oldular derken boss fln kovaladılar gözümün önünde ıron nec düşürmüşlerdi bi kezde ben giga düşürmüştüm samma dan :D sonra derken 70 oldular serdar abi kendi pek oynamazdı hep çocuklara lvl kastırırdı halit abi wardı ( just4ever sahini manyak kombocu :D ) o pk yapardı ii de adam keserdi 70 olunca bana söz wermişti pk yapcaktım nese verdi oynadım aramda debuffer zamazingo :D fln cafede takılıyoduk itemlerine bakmıştım o zaman +7 raptor pek olmadığı için +8 glavesi wardı +7 shell set dual pe +1 roc +1 +0 roc giga +6 ıron nec ıron belt daha sonra + 7 raptor fln aldı sonra +8 raptor +7 gigası fln oldu
+8 shelleri fln oldu ama bunlar acaip düperlerdi patosdada bus düpesi yapılardı ama boss ile item yaptılar koxpla kasmadılar derken 78 olmuş :D sonra ben pk yapcam dedim serdar abi chare sattım dedi üzüldüm
sonra baktım 2 gün sonda adam pass ve ıd geri vermiş 80 yapsınlar daha çok para vercem die Love Me zaten sınıf arkadaşımdı o 70 de sattı chare 500 ytl ye :D nese serdar abi küçük olmuştu küçük warrior adına baktım W7K4D böyleydi herhalde sonrada bi daha gitmedim :D ama güzel günlerdi
Güzel Hikaye Ne Diyebiliris Ki
Öle Bir Deyişin Var Ki
Aresdeki SUPERMAN Abimi Merak Eden Gelsin . . .
quote:
Orjinalden alıntı: Dignity
Güzel Hikaye Ne Diyebiliris Ki
söle dıyebılırız SERD4R yalan oldu fazla konusmazdı krallıkta yapmıstı ama gercekten sabırlı bırı dıye dusunuyodum hergun sabahtan aksama kadar paramunlarda veya ayrı bıyerde ex kasarken gördugumde ama cafede cocuklara kastırıyomus oda guzel bendede cafe olsa aynısını yaparım
pff görseniz serdar abiyi gülersiniz hiç bilmez he ne pk bilir ne canavar keser bi gün sordum abi nie warrior açtın cvp ne biliyonuzmu :D başka bişiler oynuyamıyom bunla 1 skill war onu vuruyom yetiyo bana dio D:
w7k4d wekad die okunur herhal
o degılde kötuluyonmu ne yapıyon savunuyonmu anlamadım konuyu hangı amacla actın bu arada adam öle veya böle saglam yerlere gelmıs sözu gecen bi char olmus hatta krallık yapmıs bırı ki demene göre hiç bilmedıgı halde hiç bişey yapmasa charına yatırım yapmıs satıp kazanması normal
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
Öle Bir Deyişin Var Ki
Özkhan , yeni serverde ne abi olcas bis ?
kötülemiyorum övmüyorumda doğruyu anlattım :D belki hayranları wardır mrk ederler krallık yapmasıda tüm gün oy topluyodu
en azından basardı
hehe bende hatirliyorum o günleri , ona oy verirdim hep. sonra bi gün dt cikmişti onu kesmeye calisiyorum. daha server ezik 62yim bende kareli m var. geldi bu arkasinda zamazingo bende de tesadüf pot bitti. dt nin cani yarilandi sonra pm attı ben durunca noldu diye pot bitti dokunmayında keseyim dedim. gel dedi pazara koydu hp yle mana potu zamazingo party atti kabul ettim heal yapmaya başladi tam kesicem zamazingo disband yapti kutu bana gelsin diye. ironx cikti iyi insanlardı yani. loveme benim msn imde var zaten. burakla iyi arkadaştik.
quote:
Orjinalden alıntı: s3alking
hehe bende hatirliyorum o günleri , ona oy verirdim hep. sonra bi gün dt cikmişti onu kesmeye calisiyorum. daha server ezik 62yim bende kareli m var. geldi bu arkasinda zamazingo bende de tesadüf pot bitti. dt nin cani yarilandi sonra pm attı ben durunca noldu diye pot bitti dokunmayında keseyim dedim. gel dedi pazara koydu hp yle mana potu zamazingo party atti kabul ettim heal yapmaya başladi tam kesicem zamazingo disband yapti kutu bana gelsin diye. ironx cikti iyi insanlardı yani. loveme benim msn imde var zaten. burakla iyi arkadaştik.
onu yapacak kadar iyise , ciddi iyi biriymiş
quote:
Orjinalden alıntı: 3fs4ne
quote:
onu yapacak kadar iyise , ciddi iyi biriymiş
Açık konuşcam LoveMe en iyileri Zamazingoda en şerefsizleri
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
Öle Bir Deyişin Var Ki
sistem cafede hasan var özgürcem sana selam sölüyo de.. serdarada diyebilirsin :D
w.a.s
ha bide hasana söle yanıma urasın :D tanıyosan tabe... sen hatta özgürcem yolladı beni de sana beleş cafe para isterse özgürden alırsın dersin
quote: