< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
oyundaki slow efekti bıktırdı. karakter resmen hareket edemiyor böyle slow efektimi olur. yemin ediyorum şu oyunu GGG'de adam akıllı oynayan, test eden biri yok. yapımcılar bile melee karakter oynamıyor adım gibi eminim. benim ayı slow efektinde elini kaldırana kadar paketliyorlar. hatta kargoya keslim edip müşteriye dağıtıma çıkıyorum. öyle böyle bi slow efekti yok şuan. bir de merak ettiğim bir konu var. millet item satarken stash'i ne koymuş adamın ayağına gitmeden stash'in den çekiyorum alacağım şeyi. bu şekilde satışı nasıl yapıyoruz acaba? ben bir şey koyduğumda hideout'a gelip elden ürünü görerek alıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 18 Aralık 2025; 23:1:1 > |
|
Yeni patch notları: Druidlerin gözü aydın, deli buff almış kurt. Elleri değmişken ejdere ve ayı'ya da bir iki buff atmışlar. Ejder'in flame breath cooldownı skili kullandığın an işleyecekmiş, aynı şekilde kurt'un da lunar blessing cooldownı da bastıktan sonra başlayacakmış. Şuan buildler değişir, %100 uptime flame breath ve lunar blessing buildleri gelir, inanılmaz keyifli olur. Kurt'un özellikle lunar buffına her zaman ihtiyacı var maplerde temizlemek için, normalde dehşet vuruyor skill ama cdsi can sıkıcıydı. Early Access Patch Notes - 0.4.0c Patch Notes - Forum - Path of Exile https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3893204 |
|
Başından beri durum böyle, PoE 2 liglerine bir hafta sonra başlamak lazım. :) Doğru düzgün test etmeden sürüyorlar, zira zaten alfa aşamasındalar ve oyunculara test ettiriyorlar. Druid'in durmunu aslında lig lansmanındaki oynanış videolarında görmüştük. |
|
Stash Tab'ler indirimde bilginize. |
|
|
Aldım oyunu bugun hiç bilmediğim bi tarz vs. Bakalım inş kavrayabılırız de keyıf alırız :) 300 puan verıyor en dusuk paketi aldım, bunlarla ne alayım başlangıçta gereklimi kullanayım mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarambaKarambita* -- 19 Aralık 2025; 18:24:57 > |
300 puanla Stash satın alabilirsin. Kozmetik çok önemli değil. Poison Ranger oynuyordum 4. Act'e gelince sıkıldım. Druid ile tekrar başlamayı düşünüyorum. Özellikle Wolf konusunda kafama göre bir build yapacağım |
|
Hocam ben bu rehbere göre 300 puanı harcamıştım. Sizde isterseniz buna göre yapabilirsiniz https://www.youtube.com/watch?si=irThUGoHtyowjidu&v=Fs1k71NuvTA&feature=youtu.be < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ekran Kartı : Asus Tuf RTX 3070 Ti RAM : Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz Harddisk : Seagate Barracuda 2TB SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340 PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11 |
|
Uzunca bir süre oyunu oynamayı düşünüyorsanız stash tab'leri almak mecburiyetindesiniz. Bu stash'ler nedir ne değildir, hangileri alınmalı, bu konuda youtube'da rehber içerikleri var veya reddit gibi forumlar üzerinden de araştırabilirsiniz. 300 puan yeterli zaten önemli olan tab'leri alabilmek için. |
|
|
Evet her karakter kullanabiliyor ama birine atanmışken diğerinde kullanmak isterseniz o karakterden çıkarıp o an kullanamak istediğinize atanıyor, aynı anda birden fazla karakterde kullanılamıyorlar. |
|
|
Buildde özel olarak açıklamada belirtilmediyse hepsini en yüksek seviyeye kadar yükseltebilirsin. Bazen stat farkından dolayı düşük seviye bırakılıyor ama o gemler atıyorum monksan, str gemi vs olur. Ama bu buildde öyle bi gem yok gibi görünüyor hepsi dex-int isteyen şeyler yükselt gitsin. |
|
act4'e gelince siteden profil ayarlarında premium tabları çevirebiliyorsun |
|
Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
|
|
teşekkürler. yaptım. oyunla alakalı bir sorum daha olacak arkadaşlar. mapleri temizlerken bazen benim ayı 2-3 hasarda yere yatıyor. kalkarken de baya hasar alıyorum ve genelde böyle ölüyorum zaten. bu yere serilmeyi önlemek için neye abanmak gerekiyor tam olarak anlamadım? hangi defansı arttırmak lazım? |
|
Stun tresholdu yukseltmen lazim ekipmanlardan ya da skill pointden < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 21 Aralık 2025; 14:47:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|