Şimdi Ara

PATH OF EXILE - HEIST 18 EYLÜL (ANA KONU) (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.042
Cevap
47
Favori
280.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • efeakin123 kullanıcısına yanıt
    oyun geldiğinden beri her 3 aylık ligde 34 stashlı kasam yeniden doluyor. sonra lig bitince bu stashlar standarta gidiyor ama "remove only" olarak. sanırım şuanda standartta 300küsür stash var. hangisinde hangi item var bilmiyorum. tüm liglerdeki üst seviye karakterler haric gerisini mecburen siliyorum. 15 civarı full itemleri standart ligde karakterler dolu. stashlarım dolu olunca onları temizlemekle ugrasmak da istemiyorum. stadnart lig benim için çöplük oldu. belki de arkadaş da aynısını belirtmek istemiştir. 2 ayda max seviyeye ulaşılıyorsa 4 yıldır açık olan standart ligin halini sen düşün..
  • Buralar niye bu kadar sessiz
  • 1 Nisan şakası güzel olmuş
  • Arkadaslar bir sorum olacak .ligleri bilmiyordum hepsi aynı saniyordum.karakter 0 lanip standart lige gidiyor ugrasmim bosuna diye standart ligde actim act 6 dayim.



    Sorum su beastmastery sadece lig de oluyormus craft vs vu cok onemli mi cok daha iyi itemler vs mi yapiyor ligde düsuyor vs .lig ile standart lig arasinda ne kadar fark var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Oyuna standart ligde başladım. Yeni olduğum için ve lig muhabbetine uzak olduğum için standart ligde başlamak istedim. Acaba hata mı ettim? Class olarak ranger seçtim ve bu buildde ilerliyorum. https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2111897

    Anlayan biri bu build hakkında yorum yapabilir mi? Yeni başlayan biri için uygun mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayZagor -- 25 Nisan 2018; 1:57:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayZagor kullanıcısına yanıt
    hocam buildler değişiyor patchlere göre.

    ama bu build 3.1 ve 3.2 patchlerinin iyi buildlerindendi.

    yalnız pahalı bir build o. yani low cost fln demiş ama ilerde çok vurmak için pahalı item ihtiyacı olan bir build.
  • leopolidas L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yorumun için. Buildler patchlere göre değişiyorsa insanlar her yeni patch te yeni karakter mi kasıyor o iş nasıl oluyor? Pasif ağacını resetlemek bildiğim kadarıyla pahalı bir işlem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BayZagor

    Teşekkürler hocam yorumun için. Buildler patchlere göre değişiyorsa insanlar her yeni patch te yeni karakter mi kasıyor o iş nasıl oluyor? Pasif ağacını resetlemek bildiğim kadarıyla pahalı bir işlem.
    patch tan ziyade lig te geliyor asıl yeni item ve dğişiklikler.
    bir lig te ortalama 3 ay kadar sürüyor. zaten bir karakter 1 haftada felan oturuyor ortalama itemleriyle. ve doğal olarak evet her ligte yeni karakter kasıyorlar.
    yok ben bunu istemiyorum dersen mevcut karakter ve itemlerinle birlikte standart lig ten devam edebiliyorun. hemde yeni gelen tüm özelliklerden faydalanmaya devam ederek.
    ama standart ligin item ve currency piyasası yeni gelen liglerden farklı oluyor genelde
  • Nİsanda marauder başlamıştım. Yavaş ilerlediğim için bıraktim witch’e yöneldim. Aşırı zevkliydi. Belki yeni ligde yine witch yada okçu deneyebilirim. Sonradan gelen karakteri hardcore’da denemek istiyorum. Ancak daha oyunu çözmem lazım.



    Aşırı zevkli ve felaket vakit harcatıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BayZagor

    Teşekkürler hocam yorumun için. Buildler patchlere göre değişiyorsa insanlar her yeni patch te yeni karakter mi kasıyor o iş nasıl oluyor? Pasif ağacını resetlemek bildiğim kadarıyla pahalı bir işlem.
    hocam ben oyunu azalttım baya. hatta bayadır girmiyorum ama şöyle açıklayayım.

    lol de mesela patch geliyor itemler şampiyonlar değişiyor. onun gibi düşünün bazen bazı buildler gerçekten az vurmaya ve işe yaramamaya başlıyor bazen de çok iyiyken daha iyi hale geliyor vs.

    pasif ağacı resetleyen itemler vardı diye hatırlıyorum. bir de oyunda chaos orb, alch orb gibi eşyalar oyundaki para kuru oluyor, bunlar vasıtasıyla diğer oyunculardan gerekli itemleri alabiliyorsunuz.

    genelde buildler itemlerin etrafında dönüyor. yani aslında önemli olan şey iyi para ve item kasmak oyunda.

    bence ilk karakter ucuz ama etkili bir para kasıcı karakter olmalı. sonra bu karakterde kastığınız parayı pahalı karakterler kasmak için kullanabilirsiniz.

    build olarak pasif ağacında verebileceğim tavsiye ise:

    toplamda 7 karakter başlama noktası var. ortadaki için ilerki actlerde de o karakteri (scion du galiba adı) kurtarmak gerekiyordu.

    dolayısıyla başlangıç için 6 başlama noktası var. bütün pasif ağacını bir daire gibi düşünürseniz ve alan olarak 6 ya bölerseniz, 3 ten fazla alana yayılmayın. aslında 2 veya 2.5 alan efektife yakın bir durum oluyor.

    mesela assassin karakter başlangıç yeri intelligence ile dexterity pasif skillerinin olduğu alanların arasında bir yerde. büyücü ise intelligence olan yerde. ranger ise dexterity skillerinin olduğu yere bakıyor. duelist in sol tarafı str ve can a doğru gidiyor.

    ben assassin kasarken mesela ranger tarafına doğru yöneldim sonra da dueliste doğru gittim. intelligence skillerine çok puan vermedim. yani büyücü nün olduğu alanlara gitmedim. yön olarak sağ aşağı saat yönünde gittim. internetteki build önerilerinden iyi skilleri seçtim.

    bunun nedeni de mesela defans olarak intelligence genelde energy shield güçlendirici skiller verirken; duelist ve marauder tarafları can tabanlı skiller veriyor. her ikisine yatırım yapmak efektif değil. çünkü bazı skiller diyorki "canı %4 arttırır". ne kadar can varsa artış da o kadar yüksek oluyor. dolayısıyla sadece birine kasmak daha mantıklı.

    dolayısıyla
    assassin başlama noktasına yakın taraflarda kritik güçlendirici skillere puan verdim,
    ranger yakınlarında ise saldırı skillerine puan verdim
    duelist taraflarındaki skillerden de can veren skilleri açtım vs gibi.

    yani böyle bir mantık var oyunda.

    tabi büyücü kasmak isterseniz mantık farklı olur, onu tam olarak bilmiyorum büyücü kasmadım. ama muhtemelen def olarak energy shield tabanlı skillere puan verir. saldırı olarak da summoner tarzı skillere puan verip summoner bir witch yapabilirsiniz. yani böyle şeyler.




  • leopolidas L kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğinize aynen katılıyorum. Oyun güzel ama nedense sarmıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trade sistemi daha güzel olabilirdi. Envanter sıkıntısı çekiyorum unique eşyaları bile çöpe atıyorum belki de elimde chaos orb edecek eşyalar vardı bilemem. Tek tek trade’den araştırmak aşırı uzun sürüyor ve sıkıcı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce'niz varsa şuna bir bakın

    https://github.com/PoE-TradeMacro/POE-TradeMacro

    Oyunu "windowed full screen" oynamanız gerekiyor. Mouse pointer'ı item'ın üzerine getirip Ctrl + D yaptığınızda size tahmini değerini verir. Birebir tutmaz her zaman ama en azından gerçekten para edecek bir item'ı ıskalamazsınız.

    Neversink item filter kullanıyorsanız ve güncelliyorsanız gerçekten değerli bir unique, div card vb. kaçırmanız olası değil. Rare'ler için de yukarıdaki trade macro iş görür. Bir süre sonra zaten tecrübe kazanıyorsunuz ne para eder ne etmez.




  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    Trade’den bakıyordum 1 alchemy edenleri özellikle 1 hafta satışta olup satılmamış item’ları eliyordum da. Şimdi stash’de boş yer olmadığı için çoğu şeyi eliyorum. 4-6 soket ve link olanları tutuyorum biraz da stat’ı iyi olanları.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TherafluForte

    Hocam dediğinize aynen katılıyorum. Oyun güzel ama nedense sarmıyor.
    buna benzer bir iki kore oyunu var. onlar açıkçası daha çok sardı. aslında bir ara baya bağımlısı olduğumu hatırlıyorum.

    biri mabinogi diğeri dragon nest diye bir oyun.

    mabinogi diablo oyununun sevimli hali. karakterler çizgi film karakteri gibi.

    dragon nest karakterleri de sevimli ama 3 boyutlu en hızlı aksiyon bu oyunda.

    guild wars 2 de tavsiye edebilirim.

    ben o aralar kiloluydum sürekli bilg. oynardım, sonra kendime çeki düzen verdim. oynayamayı azalttım. aslında bilg. oyunu oynamak bence çok da iyi birşey değil tadında bırakmak lazım.
  • leopolidas L kullanıcısına yanıt
    dragon nest te ftg diye bir saçmalık var insanı oyundan soğutuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geç keşfettiğim, keşfedene kadar saçma sapan oyunlar denediğim, keşke daha erken keşfedebilseydim dediğim oyun. Şimdi baktım da Breach ligiyle beraber 1200 saatimi yemiş. Buyursun yesin zaten bir gram pişmanlık duymuyorum. Her gelen yeni ligde(ya da büyük güncellemede) yeni bir seviye daha kat ediyor ve bunu da düzenli bir şekilde yapıyor. Bir ay oynamadınız diyelim bir bakmışsınız koca bir içerik gelmiş, item-skill sistemi değişmiş. Bir buildin sonsuza yakın varyasyonu olduğunu düşünürsek çok olumlu bir geri dönüş diyebilirim.

    Harbinger ligini sevmediğimden mütevellit bir aydır oynamamıştım. Oynamaya oynamaya da kenarda kalmış hepten varlığını unutmuşum. Arkadaşlarımın yeni ligdeki yoğun ısrarlarına dayanamayıp tekrar başladım. Shaper-Elder(War for the Atlas) eklentisiyle zat-ı alim gibi Atlas'ı bitirmeye oynayan vatandaşlara çok büyük bir opsiyon sunulmuş. Normalde eskiden saatlerce aynı mapi tekrar tekrar dönmek(keza MF buildler hala aynı, ona lafım yok) çok daha avantajlıydı ve Shaper fightı saymazsam Atlas'ı tamamen bitirmenin neredeyse sıfıra yakın bir getirisi mevcuttu. Şimdi hem yeni bir sextant slotu açabiliyoruz hem de Zana questini bitirip infinite Elder fight yapıp Watcher's Eye jeweline oynayabiliyoruz ki ikili kazanç sistemi bence değer. Bunun yanında mapper/farmer buildlerin savaşın salt mekaniğine aykırı oluşu da bir tane bosskiller buildi şart kılıyor.

    Geleyim güncel Bestiary ligine. Bence olmadı. Tamam menagerie'nin craft sistemi ligi bir nebze oynanılabilir kılıyor ama hala ligde bir şeyler eksik gibi. Bu yüzden oyuncuların kişisel görüşlerindeki mutsuzluğa hak verebiliyorum ama şu açıdan bakmak lazım ki sonunda oyuncuları dinleyip Breach-vari bir lig geleceğini duyurdular; Incursion. Duyurmakla kalmadılar akabinde önümüze bir sürü skill revamp, trapper build ve patch sundular. On dört gün sonra aktif olacağını düşünürsek insanların mutsuzluğunu bir nebze kırmak mümkün.

    Özetle arpg sever biriyseniz, Diablo 3'ün hayal kırıklığını atlatamadıysanız, free-to-play bir oyun arıyorsanız ama bulamıyorsanız, geniş contentli uzun soluklu oyun düşleri kuruyorsanız Path of Exile size göre diyebilirim. Incursion trailerını da bırakıp herkese iyi forumlar dilerim.





  • Incursion Exalted Orb ve Chaos Orb eşyaları alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ben bişey sorcam bu lig yeni başladı ama poe.trade sitesinde millet exalted orb satıyor. bu kadar kısa sürede bu millet nasıl ex sahibi oluyor da bi de onu satışa çıkarıyor? bilen varsa açıklayalabilir mi?
  • Çok yanlış düşünüyorsunuz kardeş. Adam 1 günde HH alsın bunun size faydası ne zararı ne sizin üzerinizdeki etkisi ne ? Oyunu single player gibi düşünün oynayın en azından chat varda bari milletle iki sohbet çevirebiliyorsunuz. GrimDawn'da oda yok. "Ben hardcore'da kaç levele ulaşacabilirim" önemli olan bunu deneyip görmek ve kendini geliştirmek vakit geçirmek. Yoksa banane millet cayır cayır exa kasıyorsa item diziyorsa. Ben 2015'de guildimi kurdum o günden bu güne birsürü oyuncu geldi gitti daha bir tane görmedim öyle günde 500 chaos kasabilen. Geçiniz efenim. Adam incur'da 90 exa satıyormuş nereden buldu milletten teker teker topladı nereden bulacak. Sonuçta şuan 1 exanın bile dolar karşılığındaki değeri yüksek herkes satma peşinde bazısıda toplama. Velhasıl kelam siz milleti bırakın keyfinize bakın




  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.