Şimdi Ara

PATH OF EXILE - HEIST 18 EYLÜL (ANA KONU) (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.042
Cevap
47
Favori
280.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam son olarak vaal pact açacakmıyım teşekkürler herşey için :)
  • Tritlum kullanıcısına yanıt
    cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
  • Impale tam olarak nedir? Ben de Ahfack build'i kullanıyorum üstümde 5 linkli fortify olan 2H vaal axe var. Pasif ağacında 3 pasif puanı impale olanı kaldırdım tam olarak ne işe yaradığını bilmediğimden attack speed ve attack damage'li puanlara yöneldim. 100 lv build'i ama ben max 93 yapabiliyorum.
  • Oyunun en pahalı silahını kullanmayacağız. Daha ucuz versiyonlarına bakacağız.

    450 pdps axe'ler 15-20C. Ben 1C'a aldığım Sinvicta's Mettle 2H balta ile gidiyorum hala.
  • Impale bir debuff. Tutturduğun zaman impale eden fiziksel hasarın 10%'u, mob'un damage mitigation'u dikkate alınmadan, reflected damage olarak ardından gelen 5 hit boyunca vurmaya devam ediyor.

    Map dönerken zaten beyaz mob'lara tek vurduğumuz için impale'in pratikte çok bir faydası yok. Boss'larda savaş uzun sürdüğü için impale denk getirip verdiği ilave hasardan yararlanmak daha olası.
  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    Debeon's Dirge için ne dersiniz ? dps'i deli gibi yüksek ve çok ucuz bir item uygun mudur sizce ? bir de baltaların 5 soketlisini bulmak çok mu zor bana mı öyle geldi ?
  • İyi bari, şimdilik ucuz bir build yaptım gidiyorum, ileride umarım tüm içerik için yeterli olur.
  • O baltanın DPS'si "Adds (310-350) to (460-500) Cold Damage" dan geliyor. Bizi physical damage ilgilendiriyor, elemental damage'ın faydası yok. Trade sitelerinde ararken pdps'ye bakıyoruz total dps'ye değil.

    5 link için orb of fusing değil de "The Jeweller's Touch" diye bir prophecy kullanıyoruz. "You will create a fully-linked five-socket item with a single Jeweller's Orb" olan. 25-30C civarı oluyor sanırım bu prophecy.
  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    6 soketli item’a o prophecy basılmıyor. Bu da ek bir bilgi olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ekleme de benden; item'ı 5 soket yapıyor ve o şekilde bağlıyor. Six Sockets bench roll'ü atmadıktan sonra o beş soketi altıya çıkarmak mümkün değil, 5 linki bozmanız gerekir.

    Nicholai Emice ile crafting öğreniyorum köşesinde yeniden görüşmek üzere, esen kalın.
  • Bir de şu pDPS ne oluyor tam olarak?

    Physical damage hep bakıyordum ben.

    Aps
    Dps
    pDps
    eDps var. Dps damage per second idi galiba ama pDps anlamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • APS = Attack per second. Saniyede çıkardığı attack sayısı. Bazı buildlerde diğerlerine göre daha önemli bir özellik. "Hit" tag'i olan bir build oynuyorsanız önemli. Örneğin molten strike, reave, cyclone vb.

    DPS = Total Damage Per Second. Fiziksel + Elemental toplam DPS. Bazı build'ler pure physical oynuyor, passive tree'den physical node'ları topluyor. Bu buildler için Elemental DPS'nin bir anlamı yok. Bazı build'lerde total dps'nin bir anlamı oluyor, bazı build'lerde ikisinden birinin hiç anlamı yok.

    Pdps = Physical dps. Sadece physical damage veren dps.

    Edps = Elemental dps. Sadece elemental dps.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabrice -- 19 Haziran 2019; 13:46:44 >
  • Fossil craftta iyi para varda şans yok abi
  • Slayer Cyclone için biraz poe.ninja'da dolanıp pob'de kurcalama yaptıktan sonra radikal bir değişikliğe giderek 2H Axe'den Dual Sword'a geçmeye karar verdim. 2H Axe ile Resolute Technique alıyoruz ama dual swords + crit ile vatandaşlar ne acayip DPS'lere ulaşmış görünce kıskandım doğrusu.

    6L Atziri Disfavor tek başına 15 EX. ~300 pds 30C'lik iki tane Jeweled Foil ile passive'den Crit + Crit Multi yüklenerek Disfavor DPS'sini katlıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Slayer Cyclone için biraz poe.ninja'da dolanıp pob'de kurcalama yaptıktan sonra radikal bir değişikliğe giderek 2H Axe'den Dual Sword'a geçmeye karar verdim. 2H Axe ile Resolute Technique alıyoruz ama dual swords + crit ile vatandaşlar ne acayip DPS'lere ulaşmış görünce kıskandım doğrusu.

    6L Atziri Disfavor tek başına 15 EX. ~300 pds 30C'lik iki tane Jeweled Foil ile passive'den Crit + Crit Multi yüklenerek Disfavor DPS'sini katlıyoruz.
    Böyle yüksek bir DPS mümkün mü? Dün bir yayıncı izliyordum dediğin gibi çift el sword oynuyordu skill dps'i 470k dps gözüküyordu. 2 silaha toplamda 30 EX bütün karaktere yaklaşık 100 EX harcadım dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasikomen -- 20 Haziran 2019; 15:2:53 >




  • Hasikomen kullanıcısına yanıt
    Oyun içi DPS'ye çok bakmamak lazım. Path of Building'de (PoB) ne görüyoruz o önemli. GG ekipmana sahip yayıncılara ben takılmıyorum, adamın işi bu. Poe.ninja'dan sıradan vatandaşların PoB link'lerini kopyalayıp ekipmanlarına bakıyorum. 2H Resolute Technique Axe buildlerine göre çok daha ucuza çok daha yüksek DPS'ler mümkün görünüyor.

    6L Belly of the Beast ya da isteğe bağlı chest = 6-7 EX
    2 x Jewelled Foil ~300 pDps = Toplam 1 EX

    Temel setup bu. Belly yerine 0.5 EX'e corrupt 6L ile başlayabiliriz. Helmet Starkonja, gayet ucuz. Amulet'e biraz para harcarız (crit multi için) ya da Daresso Salute kalır. 2 EX'in altında Shaper'ı güle oynaya indiririz. UE bir miktar daha yatırım ister.

    Accuracy 95%'de cap olmadığı için ıskalama şansı azalıyor. Passive ağacı da yeni haliyle bayağı crit chance ve multi veriyor. Dual sword'da Slayer Brutal Fervor yerine Impact ve Overwhelm alıyor.

    İlla 2H Axe oynanacaksa GG bir Elder Vaal Axe lazım, "Socketed gems are supported by level X fortify" içeren. Bu durumda balta 7L gibi çalışıyor. Ama bu baltayı yapacağız desek base'i 2-3 EX zaten. Craftla, linkle falan derken iyice pahalı oluyor.




  • arkadaşlar ben hep normal filtre ile oynuyorum neversink'in hiç değiştirme falan yapmadım. Sizce oyunda ilerledikçe değiştirmek gerekiyor mu? Değişik versiyonlarıda var bildiğiniz üzere.
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Endgame’den sonra aşırı gerekiyor. Ortalık çöp kaynıyor.

    Bu arada iki el kılıç benim de aklıma yattı ama ondan önce mathil bir build’le oynuyor lethal’di sanırım. Önüne gelene tek atıyor ona mı başlasam bilemedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar streamerları izlerken Kaom's Heart adlı zırh kullandıklarını görüyorum soketi olmayan. Bana öyle pek iyi özelliği yok gibi geldi ama belli ki iyi birşey. Açıklayabilecek var mıdır?
  • Verdiği +500 sağlık yüzünden. Bir de % olarak fire dmg bonusu veriyor ama onu kullanan pek olmuyor. Bazıları corrupt versiyonlarını takıyor onlarda %1 maksimum resistance veya critlerden gelen hasarı %50 azaltma gibi seçeneklere sahip olabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.