Şimdi Ara

PATH OF EXILE - HEIST 18 EYLÜL (ANA KONU) (182. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.042
Cevap
47
Favori
280.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne konuda öneri istiyorsunuz :) Beginner buildere bakabilirsiniz
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1361374
    gibi
  • Harbinger Standart Türk guildi kurmayı düşünüyoruz arkadaşlar ilgilenen varsa yazsın lütfen
  • Arkadaşlar 73 levelim kasa full item doldu hepsini satmak istiyorum ama item satışını birtürlü beceremedim. Global chatten wts yazmak istemiyorum bunun bir otorizayson sistemi yokmudur? Bu arada guild de arıyorum varsa türk guildi söylerseniz memnun olurum.
  • Premium Stash taba sahipseniz sağ tık yapıp publici işaretliyorsunuz ve oraya attığınız itemler poe.trade de gözüküyor böylece satabilirsiniz. Başka bir yolda oyunun forum sitesinde ticaret yeri var oraya başlık açıp itemleri oraya upload etmek. Bu yöntem baya eski hala kullanılıyor mu bilmiyorum :) En iyisi premium stash tab alıp satış yapmak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zyndandelen

    Premium Stash taba sahipseniz sağ tık yapıp publici işaretliyorsunuz ve oraya attığınız itemler poe.trade de gözüküyor böylece satabilirsiniz. Başka bir yolda oyunun forum sitesinde ticaret yeri var oraya başlık açıp itemleri oraya upload etmek. Bu yöntem baya eski hala kullanılıyor mu bilmiyorum :) En iyisi premium stash tab alıp satış yapmak

    saol dostum bilgi için. Lakin o yöntemi biliyorum ve oyunu para veremiyorum şu an malesef ve o premium stash mantığını uygulayan program vs varmı onu merak ettim. Birde foruma açılan konu (sizin deyiminizle eski yöntem) acaba poe.trade e düşüyormu ? poe.trade de görünen itemler sadece item stashdan görüntülenenlermi ?
  • yani anlam veremiyorum bu oyuna... Sırf premium stashtan para kazanmak için wowdaki yada en berbat oyunda bile var olan auction mantığını getirmiyorlarsa ayıp ediyorlar. Tamam elbette para kazanmaları gerekiyor bir şekilde ama diğer oyunlar gibi skin yapsınlar ne bilim stash satsınlar (premium satış özelliği olmayan) yada yeni trend hediye sandıkları filan satsınlar. Tamamiyle trade üzerine kurulur bir oyuna auction mantığını getirmemek nedir abi günlerdir çıldırıyorum bu duruma. Oyuna para veremiyorum şu an (ki oyun f2p özelliği ile övünen bir oyundur) ve para vermeden 4 kasa dolusu iyisiyle kötüyüsle tüm itemleri nasıl satacağım? akşama kadar trade kanalına wts siye flood mu yapacağım? ki bazı itemler 1c anca eder onun için pazarcı gibi bağırmak mı zorundayım nedir yani? Almayacam arkadaş premium stash bu oyun ben f2p yim beleş oyna beni diyorsa parayı bastıran adamın benden fazla imkanlara sahip olamaması lazım... Ha şunu bile anlarım premium olur exp bonus falan filan o beni bozmaz ama oyunda en önemli şey trade yani birşeyler satıp alabilmekken ben satamıyorum ama premium stashi olan adam kasasındaki çakıl taşlarını bile satabiliyor bu size de adaletsiz gelmiyormu?
  • Bu konuyu akşama kadar (premium stashsız) çözemessem bahsettiğim 4 kasa dolusu item ve orbları ihtiyacı olan yeni başlayan bir arkadaşa vereceğim. Daha fazla sinir olmanın alemi yok.
  • Öncelikle bu işi yapan harici bir program var ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum :)
    Evet poe.trade de gözüküyor ama bota mesaj atıp link alıyorsunuz ve 5 dakikada bir beni online göster diyorsunuz. Yöntemi kısaca anlatmaya çalışıyım;
    İlk önce foruma login oluyorsunuz ve nerede eşya satmak istiyorsanız forumda en altta trading kısmı var orada ana başlığa girip -mesela standard trading shops- bir başlık açıyoruz kendimize-new thread.
    Ardından açtğımız başlığın mesaj kısmını-content- bir kere tıklatıyoruz ve sol yukarda karakterimizin avatarına basıyoruz.
    Karakterimiz açılınca orada sekmelerde stash kısmı var oraya basıyoruz.
    Hangi itemi satmak istiyorsanız onu bi kere tıklatıyoruz ve kapatıyoruz. Daha sonra mesja kısmında karşımıza itemin bankadaki yeri geliyor [linkItem location="Stash17" league="Standard" x="4" y="7"] gibi bir kod.
    Bu kodun yanına ~ işareti koyup fiyatını yazıyoruz. Örneğin;
    [linkItem location="Stash17" league="Standard" x="4" y="7"] ~b/o 5 chaos gibi yada
    [linkItem location="Stash17" league="Standard" x="4" y="7"]
    ~b/o 5 chaos gibi.
    Kodlarla alakalı bilgiyihttp://poe.trade/html/tags.html buradan bulabilirsiniz. Anlatması biraz uzun oldu ama uygulaması çok basit :) Kendinizi online tutmakta biraz uğraştırıyor. Online olma linkinidehttps://www.pathofexile.com/private-messages/compose/to/poexyzis buradan poexyzis e herhangi bir mesaj atarak alabilirsiniz.
  • şu işgenceye bakarmısınız ya gelde oyna sonra bu oyunu! yıl olmuş 2017 telgrafla haberleşiyoruz sanki. Saol dostum bu arada bilgi için. kendini online tutma dışında öteki manuel item satışını az buçuk biliyordum ama 4 sayfa itemi oraya yazmak hoşuma gitmedi ayrıca poe.treade de görünüyormuydu bilmiyordum bi item koyup arama yaptım cıkmamıştı poe trade de. Benim bahsettiğim Procurement diye bir program var bunuda ben beceremedim itemleri update edemedim threatime .
  • Sanırım foruma koyunca hemen poe.trade de çıkmıyor bir süre beklemek lazım :) bildiğim kadarıyla online tutma işiyle uraşmamak için de laddere girmek gerekiyor hangi serverda oynuyorsunuz bilmiyorum ama standard için en az 95, legacy için 94 level olmanız lazım :) Eskiden premium stash tab bu işe yaramıyor iken bende baya uraşıyordum ama eşya satmak için mecburduk :D oyunun ticaret sistemini oldum olası beğenmiyorum/sevmiyorum umarım en kısa zamanda yeni birşeyler getirirler
  • getirmezlerki dostum. Belli ki adamlar f2p adı altında premium stash a mecbur bırakmışlar herkesi ve mütemadiyen herkese satıyorlar bunu o sebebten sonsuza dek bu oyuna auction house gelmeyeceğine seni temin ederim. Ya adam kazansın elbette ona lafım yok skin satsın experience boost satsın auction house koysun ama para vermeyene limitli olsun misal tek seferde 10 ürün gibi, öteki adam da para basıp limiti filan arttırabilsin filan. Ama arkadaş bu felaket acımasızca birşey ya böyle rezillik görmedim ben hiçbir oyunda ee sen para vermediysen köpek gibi uğraş forum kod php cart curt öteki adam para verdi diye oyuna alt tab yapmasına bile gerek kalmasın catır catır catır itemini satacak, sende deliler gibi uğraşacaksın. İtem satmayamı uğraşasın oyunu öğrenmeye mi zilyon tane yapılacak iş var oyunda craft mraft cart curt onlaramı yoksa maplere girip farmlamı uğraşacaksın ayrıca her mapa girdiğinde yine item droplayıp yine deliler gibi vakit öldüreceksin satmak için forum sayfalarında...rte olsaydı da Eyyyyy poe diye başlayan bir cümle kursaydı keşke tam burada. Ayıp bu yaptığın poe 1 adet f2p kullanıcını kaybettin p2w kullanıcılarınla mutluluklar. Ben günde debelenerek 5 item satabilirken adam 2 tıklamayla 20 item satabilecekse kusura bakmasın o adam p2w'e dahildir.
  • Eh oyunu daimi oynayacaksanız stash tab almak dediğiniz gibi neredeyse zorunlu zaten 4 sayfa hiçbir şeye yetmiyor :) Ticaret olayını da bence tek taraflı, sadece satış yapmak olarak düşünmemek lazım alırken de poe.trade i kullanmanız gerekiyor. O alt+tab ı illaki yaptırıyorlar yani :) Premium tab sadece satış yapmayı bir nebze olsun kolaylaştırıyor ki zaten kısa bir süre önce buda yoktu. Herkes kendisi foruma upload edip yada bir takım programlar yardımı ile bu işlerle uğraşıyordu. Zamanında bende eski yöntem ile çok uğraştım, çok eşya sattım sanıldığı kadar zor bir şey değil. En azından oyun size trade yada global kanal dışında bir alternatif sunuyor sadece biraz daha fazla uğraşmanız gerekiyor. Dediğim gibi bence auction house tarzı bir şey gelmese bile ticaret yapmayı daha da kolaylaştıracak bir takım yenilikler yapacaklardır. Çünkü bu zorluk sadece satma değil, satın alma anlamında da var :)
    Bu oyun, bence piyasadaki benzer f2p oyunlar arasında oyuna en az derecede etki eden bir market sistemine sahip. O yüzden hakkının yenmesini istemem hehe Alabileceğiniz en etkili şey premium stash tab yada benzerleri, oda işleri biraz daha kolaylaştırıyor. Diğer oyunlara nazaran yüzlerce yada belki binlerce lira harcamanız gerekmiyor bir yerlere gelmek için sadece bir kaç tab alsanız yeterli. Gerisi sizin oyun sürenize, oyunculuğunuza vs. kalmış. Tabii ki neredeyse her oyunda olduğu gibi bu oyunda da gerçek parayla orb/nakit alabiliyorsunuz ama onun da oyunla ilgisi yok zaten :)
  • Premium Stash 10 coin yanlış hatırlamıyorsam. Mevcut tablardan birini premium'a dönüştürüyor. $5'a 50 coin alabiliyoruz. Çok da bir şey değil aslında illa almak isteyen için. Alırken zaten sorun yok, poe trade bir nevi auction house. Sadece ingame değil.

    Premium'dan ziyade bence currency tab daha büyük kolaylık.

    $10'lık coin alsanız ve sık sık gerçekleşen tab indirimini beklerseniz 1 currency tab + 1 premium tab ile oynanabiliyor.
  • Oyunu closed betadan beridir oynuyorum, 95. seviyeye kadar getirdiğim karakterlerim var, yarışlardan gayet güzel hediyeler kazandım ve oyuna 5 yıl sonra anca Legacy ligi başladığında para verdim. O da 600 saatten fazla oyun süresinden sonra ayıp oluyor diye utandığım için.
    Eşya satmakda 1-2 dakika maksimum sürüyor, satışa değer eşyalarsa tabii.
    Biraz fazla tepki veriyorsunuz bence. Piyasadaki en kral F2P şu an her haliyle, yeni bir lige başlayıp 2-3 haftada 100.seviyeye ulaşanlar bunu premium sandıklarla yapmıyorlar.


    Edit: Yarın 3.0 ek pakediyle ilgili asıl yama notları gelecek ama öncesinde biraz eğlenmek için ellerindeki notları bilgisayar derleyip toplasın demişler. Sonuç çok eğlenceli


    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1929582



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 1 Ağustos 2017; 11:42:1 >
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Son dönemde ona nerf buna nerf derken millet bezmişti zaten. Şu eğlenceli note'a gelen cevaba sesli güldüm;


    Patch Note: You can no longer exist

    Cevap: These nerfs are getting out of hand.
  • belli ki bu duruma tek isyan eden adam benim buda beni azınlık yapıyor. O halde siz çoğunluk olarak biriniz bana şu item satma işini hem 3ncü party programı ve normal yöntemiyle detaylı şekilde anlatabilirmi? Mümkünse steam veya discord üzerinden... Eğer şu 4 sandık eşyamı basit bir şekilde satabilirsem size hak vereceğim. Zaten 5c lik şeyi 2c ye satacağım maksat birşeyleri satabilme konusunda deneyim kazanmak.
  • yokmu birisini path of exile evrenine kazandırmaya gönüllü kimse =)
  • fermous F kullanıcısına yanıt
    Bunun için bile araştırma yapıp kendi cevabını bulamıyorsan bu oyunu oynamanı tavsiye etmiyorum.
  • Advancensar kullanıcısına yanıt
    Tavsiye istediğimi hatırlamıyorum. Cevap almak için buradayım zaten ki alıyorum da. Eğer sen soruya cevap verecek kişi değilsen 3ncü şahıssın anlamına geliyor ve bu hususta vazifeni biliyor olmalısın. Neyse konumuza dönelim 63 lvl de mercilies i bitirdim çok araştırdım bir çok şey öğrendim sadece ihtiyacım olan bilgiye ihtiyacım olduğu zaman bakıyorum ve konu satışa yeni geldi. İlk defa bir türk sitesinden çözemediğim bi konu hakkında yardım istiyorum sebebi ingilizcem zaten yeterli değil ve bu satış işini ingilizce forumlardan yeterince öğrenemedim. Manuel olarak poe forumuna konu açıp oraya itemlerimi koyabiliyorum ama uzun bir işlem ve daha kısa yoldan halledilebilmeli ki halledilebildiğini söylüyor buradaki bilgili arkadaşlar. Neyse gereksiz yorumuna gerekli cevap verildiğine göre tekrar konumuza dönecek olursak... Bu Procurement adlı program üzerinden satış için foruma açmış olduğum konuya item güncelleyemiyorum bu programa hakim birisi varmı ? Bu konuda işi baya kolaylaştırdığı söyleniyor.
  • fermous F kullanıcısına yanıt
    İngilizce bilmeyerek, oyunla ilgili hiçbir şeyi anlamayarak sadece gördüğün buildleri kopyalayarak ya da yarım yamalak kendi yapmaya çalıştığın buildlerle devam etmek istiyorsan oyna ama oyun mekanikleri o kadar derin ki yeterli seviyede ingilizcen yoksa anlaman mümkün değil, oyunda takıldığın yerlerde gidip wikiden oradan buradan araştırma yapman gerekiyor gelip forumda soru sormakla olmuyor. İlk mesajımda belirtmek istediğim şey de bununla alakalı, procurement ve acquisition için ingilizce olarak adım adım anlatımları var bunları arayıp bulamadıysan bulduysan da anlamadıysan bu oyunda geleceğin olması mümkün değil.
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.