Bildirim
Patch indirmeden birden fazla serverda oynamak mümkün mü?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cozumu kendin soylemissin zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eğer sonu güzel bitsin istiyorsan, neden sonuna kadar güzel yaşamıyorsun? -
her server için o kadar klasör kopyala, her servere ayrı clientten girersin _____________________________ -
Riot games klasörünü kopyala.
Onun içinden launcherın serverını değiştir.
Başka bir tane daha kopyala.
Launcherdan serverı değiştir.
Hiç dosya atmadan oyna
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Liwe'ru
Hiç dosya atmadan oyna
lolun yuklu oldugu klasörleri kopyala diyon kopyaladıgının change region la patchini degistir mi demek istiyosun_____________________________ -
C:\Riot Games\League of Legends adresinin içindeki tüm dosyaları kopyalayıp masaüstünde yeni bir klasöre at daha sonra o klasörden girip region değiştir lol.launcher kısayol oluştur masaüstüne at ben şuan KBT ile eune ye patch atmadan giriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakingNoob -- 30 Ağustos 2012; 16:24:27 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncephanesi
quote:
Orijinalden alıntı: Liwe'ru
Hiç dosya atmadan oyna
lolun yuklu oldugu klasörleri kopyala diyon kopyaladıgının change region la patchini degistir mi demek istiyosun
Oyun nerde yüklüyse kardeşim.
Açıyorsun league of legends klasörünü
Lol,riot games diye iki tane dosya var.
Riot games'i alıyorsun dışarda başka bir klasöre kopyalıyorsun mesela.
Daha sonra o riot games'in içindeki launcherdan serverı west yapıyorsun örneğin.
Asıl klasörde hala duruyor tabi riot games çünkü sen kopyaladın.Ondaki launcherıda na yapıyorsun örneğin.
Launcherların ikisinide masaüstüne atıyorsun.
Tek tıkla hiç dosya atmadan açılıyor.
Aynı şekilde çoğaltadabilirsin.Umarım açıklayıcı olmştur_____________________________
-
Anlaşıldı... Teşekkürler deniyorum. -
Dediğiniz gibi yaptım. Son derece güzel oldu. Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler