Şimdi Ara

Patch den sonra fps sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni gelen 13 gb küsür patch den sonra bugün ilk defa oyuna girdim. Normal şartlar altında raidde iken bile video ayarları ultrada olmasına rağmen herhangi bir fps sorunu yaşamazken bugün sw içi ve dışı olmak üzere iki yerde de baktığımda 11 fps nin üzerine çıkamadım. Dediğim gibi normalde raid de iken bile bukadar düşmezken (ki ayarlar aynı) patch den sonra (en sakin bölgelerde bile) nasıl olurda bu kadar fps farkeder.

Benimle aynı sorunları yaşayan varmıdır acaba? Herhangi bir fikri olan?

Sistemim "can you run it" sitesinde world of warcraft pandaria da full pass geçiyor.

Özellikler:

AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor 3.4 GHz
    12 GB Ram
    GeForce GTX 460 1 GB
    Windows7 64 Bit

Sürücüler güncel...

Fikri olan?

• hatta şöyle söyleyeyim; oradan düzelme sağlayamazsan launcher içindeki oyun ayarları kısmında istersen 32 bit exe'den de çalıştırabilirsin oyunu.
  • imzadaki sistemle ultra ayarda shadow falan fairde, 25m ultraxta pert oluyorum resmen. full hd monitör aldım ondan mı acaba dedim çözünürlüğü düşürdüm bana mısın demiyor. daha ne kadar para yatıracam sisteme, 13 yüroluk oyunu oynamak için bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

imzadaki sistemle ultra ayarda shadow falan fairde, 25m ultraxta pert oluyorum resmen. full hd monitör aldım ondan mı acaba dedim çözünürlüğü düşürdüm bana mısın demiyor. daha ne kadar para yatıracam sisteme, 13 yüroluk oyunu oynamak için bilmiyorum.

dx11 mi yoksa dx9 mu kullanıyorsun oyunu (launcher içinden ayarı hangisinde) hocam? ve işletim sistemin kaç bit?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girit1980 -- 7 Eylül 2012; 16:57:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: girit1980

quote:

imzadaki sistemle ultra ayarda shadow falan fairde, 25m ultraxta pert oluyorum resmen. full hd monitör aldım ondan mı acaba dedim çözünürlüğü düşürdüm bana mısın demiyor. daha ne kadar para yatıracam sisteme, 13 yüroluk oyunu oynamak için bilmiyorum.

dx11 mi yoksa dx9 mu kullanıyorsun hocam? ve işletim sistemin kaç bit?

64 bit dx11
    windows 10 da Fraps sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: girit1980

quote:

dx11 mi yoksa dx9 mu kullanıyorsun hocam? ve işletim sistemin kaç bit?

64 bit dx11

oyunun launcher'ı dx11'e ayarlı yani? eğer doğru anlamışsam bunu dx9'a ayarlayarak deneyebilirsin.

• Aynı sorun bende de var. Alakasız diyen olacak belki; ama CRYSiS'i full ayar kasmadan çalıştıran makinam, WoW "EN DÜŞÜK" ayarlarda bile kasma yapıyor. Anlamadım nedir. 40 fps ile pvp yapmaya çalışıyorum.

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.