Şimdi Ara

Patch 2.4.2 Ptr açıklandı ve açıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni patch, yine pek yenilik getirmiyor. Başlıca yenilikler.
    --Bir kac leg itemlerine leg power eklenicek.(karakter başına 1 tane)
    --Torment seviyesi 13'e çıkarılıyor.
    --Bazı setlere buff geliyor gene.
    --Bazı skillerlere bufflar
    --Yeni leg potion (canınız %40 altına düştüğünde başka yere teleport edicek)
    --Artık Grift key garanti düşecek zorluk arttıkça düşme sayısı artacak
    --Pylons'lar artık riftte,minimapta icon'a sahip olucak.

Bt:Kemp#2894
    oyunhabercisi
  • t XIII oynadım dediklerine ek olarak DB 3 adet düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

▂▃▅▆ ◐ Steam: Profile ◑ ▆▅▃▂
    • Msi b150m Bazooka • i5-6500 Skylake @3.2ghz • Asus Strix Gtx960 4GB OC •
    • Aerocool xPredator Cube • Kingston Hyperx Fury (2x8) 2133mhz DDR4 • 240gb SSD • 500gb HDD • 1tb HDD

• quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Ne de güzel olur 13 gelmiş, acaba grift kaç oldu 200 mü. Oyun matematik hesabına döndü diablo kayıp. Sayılarla başımız belada.

/>

legendary gemler ilk çıktığında bazılarının üzerinde max 200 yazıyordu belki de griftlerde azami 200 olur :)
    Hiç, bildikleri hiçtir. Bilmek istedikleri, hiç.
    Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bari T 13 te 5 tane key atsın Key kasmak işkence şu oyunda

Ek paket gelirse 1 seneden fazla bekleriz hatta 2 seneyi bile bulabilir.. Diablo 4 açıklanırsa 5 seneden önce kapalı beta bile beklemeyin. Diablo serisi bitirilirse Blizz için hiç hoş olmayacak bana göre büyük bir itibar kaybedecek..

Bt:Kemp#2894
    oyunhabercisi
  • Oyunu oynayan kalmadı zaten. Sezon başı anam coştu lan bunlar diyorsun, iki ay sonra okeye üç kişi bulamıyorsun. Ben bu oyunun iyice ıssızlaşması için iki sezon, yani tahminen 6-7 ay kadar bir ömür biçiyorum.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Oyunu oynayan kalmadı zaten. Sezon başı anam coştu lan bunlar diyorsun, iki ay sonra okeye üç kişi bulamıyorsun. Ben bu oyunun iyice ıssızlaşması için iki sezon, yani tahminen 6-7 ay kadar bir ömür biçiyorum.

+1

TodayTomorrowToyota
  • İtem düşürmenin bu kadar kolay olduğu leg itemlerin neredeyse bakkalda satıldığı GR 90 yapabilen karakteri 91 yapmak için gecen gündüz uğraşmanın saçma olduğu bir oyunu bu kadar uzun süre yaşatabilmek de bir başarıdır aslında.

Başka hiç bir firma bu şartlarda ticaretin olmadığı bir h&s oyununu bu kadar uzun bir süre yaşatamazdı.

Gerçi buna ne kadar yaşatmak denir o da ayrı bir konu. Oyun ne zamandır bitkisel hayatta. Her sezonu bir elektroşok. Eletkroşoktan bir kaç hafta sonra tekrar düz çizgi....

Eskiden ROS öncesi item farmlardık satabilmek için veya daha iyi item alabilmek için.

Şimdi ise achievement kanat pet stash farmlıyoruz. Blizzard oyunu kendi elleriyle komaya soktu yine kendi elleriyle yaşatmaya çalışıyor.

Bari ne biliyim bu oyunda kazandığımız gold başka oyunlarda işe yarasa. Mesela 1b gold ile Heartstone'da pack açabilsek.

Yada 1b gold Heroes of Stormda x kadar altın etse. O zaman beki daha fazla oynanır oyun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.