Şimdi Ara

Patch 2.0.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar serverlerin açılmasına 1 saat var ama öylesine bir deneyim dedim karşıma 219 mgbytelık bi patch çıktı Blizzard dowloaderle çok uzun sürücek gibi ben webde araştırıyorum şu an fakat mirror link bilen varsa bizide bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler

• Ben bir torrent buldum ama 2.0.0 to 2.0.3 ... Başladıktan sonra farkedip kestim çünkü hem boyutu farklıydı hem de 2.0.0 diyor. Sorun çıkarır mıydı acaba?
  • bilmiyorum şu an bizimkilerin 2.0.1 olduğunu düşünürseksağlıklı olmaz gibi benim bulduklarımda hep almanca >.<
  • ben 2.0.3 ü parça parça indirdim hiç sorun olmadı..
    Zaten blizz herhafta 1 bölümünü download a sunmuştu. 3 parça halinde

2 hafta önce wow-partial-1.MPQ
    1 hafta önce wow-partial-2.MPQ
    bu haftada wow-final.MPQ (bununla birlikte BNUpdate.exe de yükleniyor) yükledim Blizzard Downloader ile

bu arada Patchin ismi WoW-2.0.0-to-2.0.3-enGB-Win-patch diye geçiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadeve -- 10 Ocak 2007; 11:49:06 >
  • http://www.patchitbaby.com/games/download/1?version=2.0.1+-+2.0.3
    edit: simdi tekrar baktımda kaldırmıslar linki 1 hafta once burdan cekmistim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syra -- 10 Ocak 2007; 11:52:04 >
  • bırakın kendisi yüklesin 30 dk sürüyor ne olacak ki :)
  • bende blizzard downloader hiç aktif olmadı son zamanlarda, az önce haberim oldu patchden. Zaten tbcden önce son patch before the storm dememişmiydi bu adamlar
  • öyleydide bu patch i de böyle arada verdiler işte
    ben blizdownloader ı açık bırakıyorum bu aralar ne zaman patch çıkacağı belli olmuyor
  • fırtınanın sagı solu bellı olmaz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: jonywayt

fırtınanın sagı solu bellı olmaz :D

doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadeve -- 10 Ocak 2007; 11:56:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jonywayt

fırtınanın sagı solu bellı olmaz :D

yanlız hala bulamadım sinir oldum her yer almanca
  • patchin çıkacagından haberim vardı bende foruma girip syra arkadaşımızın yazdıgı linkten çekecektim şifremi yazdım oyunda blizzard downloader açıldı ve yüzde 97ye kadar dolu olarak gösterdi şaşırdım dogrusu ben uyurken cinlermi açtı acaba bilgisayarı :P son 1 mb alla alla şaşırdım dogrusu
  • demekki seninde downloader açıkmış
    ztn sağ alt köşede çaktırmadan indiriyor artık sen kapatmazsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadeve -- 10 Ocak 2007; 12:01:56 >
  • Arkadaşlar arada bir netten düşüyorum ve pc restart denemesi yapmak istiyorum. Blizz downloader'a cancel deyip sonra devam edebilme şansım var mı?
  • tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadeve -- 10 Ocak 2007; 12:03:34 >
  • oha ya çok sevindim walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadeve

tabii ki

Peki, deniyorum teşekkürler
  • yaw bu serverler 12 de acılmayacakmıydı nerde!
  • fileplanet.com sitesinden 109 ile indirdim baya hızlı oldu blizz beklersek akşam olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xdian

fileplanet.com sitesinden 109 ile indirdim baya hızlı oldu blizz beklersek akşam olur.

dediğin siteden enus versionunu bulabildim tam linki verirsen çok sevinirim. Teşekürler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.