Şimdi Ara

PATAVATSIZIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Patavatsızım.Düşünmeden konuşuyorum.Sonra da cezasını çekiyorum.Söyleyememek çok zor geliyo.İnsanları kırıyorum.

Bir de sabırsızım.Mutluyken bile 1 dakika sonra mutsuz olabilirim.Ergenlik diyeceğim ama yaş 21.Herhalde bitmiştir ergenliğim.

Bu özelliklerimden kurtulmak istiyorum DH ahalisi.Önerilerniz nelerdir ?

• saflık herzaman iyidir içi dışı bir diyorlar tilki olup içten içe pazarlık yapanlardan kork
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanım Biber Gazını Getir

saflık herzaman iyidir içi dışı bir diyorlar tilki olup içten içe pazarlık yapanlardan kork

Sorun şu ki bazen saftiriğin teki olurum bazen de dediğin gibi içten pazarlık yaparım.Niye böyleyim bilmiyorum

.
  • Benim gibi olan başka biri yok herhalde

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

saflık herzaman iyidir içi dışı bir diyorlar tilki olup içten içe pazarlık yapanlardan kork

Sorun şu ki bazen saftiriğin teki olurum bazen de dediğin gibi içten pazarlık yaparım.Niye böyleyim bilmiyorum

.

aşırı mutluluktan kaynaklanıyor olabilir hayatta herşey istediğin gibi gidiyordur üzüntün kederin yoktur böyle olunca neşede boldur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

.

aşırı mutluluktan kaynaklanıyor olabilir hayatta herşey istediğin gibi gidiyordur üzüntün kederin yoktur böyle olunca neşede boldur

Keşke dediğin gibi olsa,hayatta herşey istediğim gibi gitse ...

.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.