Patavatsızım.Düşünmeden konuşuyorum.Sonra da cezasını çekiyorum.Söyleyememek çok zor geliyo.İnsanları kırıyorum. Bir de sabırsızım.Mutluyken bile 1 dakika sonra mutsuz olabilirim.Ergenlik diyeceğim ama yaş 21.Herhalde bitmiştir ergenliğim. Bu özelliklerimden kurtulmak istiyorum DH ahalisi.Önerilerniz nelerdir ?
quote:Orijinalden alıntı: Hanım Biber Gazını Getir saflık herzaman iyidir içi dışı bir diyorlar tilki olup içten içe pazarlık yapanlardan kork Sorun şu ki bazen saftiriğin teki olurum bazen de dediğin gibi içten pazarlık yaparım.Niye böyleyim bilmiyorum .
quote:Orijinalden alıntı: TheYips quote:Orijinalden alıntı: Hanım Biber Gazını Getir saflık herzaman iyidir içi dışı bir diyorlar tilki olup içten içe pazarlık yapanlardan kork Sorun şu ki bazen saftiriğin teki olurum bazen de dediğin gibi içten pazarlık yaparım.Niye böyleyim bilmiyorum . aşırı mutluluktan kaynaklanıyor olabilir hayatta herşey istediğin gibi gidiyordur üzüntün kederin yoktur böyle olunca neşede boldur
quote:Orijinalden alıntı: Hanım Biber Gazını Getir quote:Orijinalden alıntı: TheYips quote:Orijinalden alıntı: Hanım Biber Gazını Getir saflık herzaman iyidir içi dışı bir diyorlar tilki olup içten içe pazarlık yapanlardan kork Sorun şu ki bazen saftiriğin teki olurum bazen de dediğin gibi içten pazarlık yaparım.Niye böyleyim bilmiyorum . aşırı mutluluktan kaynaklanıyor olabilir hayatta herşey istediğin gibi gidiyordur üzüntün kederin yoktur böyle olunca neşede boldur Keşke dediğin gibi olsa,hayatta herşey istediğim gibi gitse ... .