|
herkese selam ürünü bayadır takip ediyordum satıcıdan isteyerek iş birliği yaptık ve ürünü sizler için canlı canlı test ettim gerisi herşey videoda mevcut iyi seyirler Ürünün profesyonel olarak yapılmasını tercih edin en az 12 saat kürleştirin,sokakta yapmayın.
Aracınızın tavanında veya kaputunda can sıkan güneş yanıkları mı var? Solmuş ve matlaşmış boyayı eski canlılığına döndürmek sandığınızdan daha kolay olabilir! 🚗✨
Bu videomuzda, güneşten ciddi şekilde etkilenmiş, verniği matlaşmış kırmızı bir Hyundai Getz üzerinde inanılmaz bir restorasyon yapıyoruz. Shineoff Vernik Yenileyici kullanarak yüzeyi nasıl adım adım onardığımızı, çiziklerden ve güneş yanıklarından nasıl kurtulduğumuzu tüm detaylarıyla ve uygulamalı olarak gösterdim.
Videonun içinde, işlemin yapıldığı ve aynaya dönüşen kısımla, işlemin yapılmadığı soluk kısım arasındaki devasa "öncesi ve sonrası" farkını kendi gözlerinizle göreceksiniz. Araçlarına ilk günkü parlaklığını kazandırmak isteyenler, vernik tamiri ve boya koruma detaylarını merak edenler için kaçırılmayacak bir rehber oldu.
google shineoff yazarak bulabilirsiniz
bu video'da #işbirliği vardır #pastacila #ppf #otomobil https://www.youtube.com/watch?v=8I93wQ7eImM |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler