Şimdi Ara

Pasta cilaya son sizler için vernik solvent ürünü test ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam ürünü bayadır takip ediyordum satıcıdan isteyerek iş birliği yaptık ve ürünü sizler için canlı canlı test ettim

gerisi herşey videoda mevcut iyi seyirler

Bedo Driveyoutube
    Ürünün profesyonel olarak yapılmasını tercih edin en az 12 saat kürleştirin,sokakta yapmayın. Aracınızın tavanında veya kaputunda can sıkan güneş yanıkları mı var? Solmuş ve matlaşmış boyayı eski canlılığına döndürmek sandığınızdan daha kolay olabilir! 🚗✨ Bu videomuzda, güneşten ciddi şekilde etkilenmiş, verniği matlaşmış kırmızı bir Hyundai Getz üzerinde inanılmaz bir restorasyon yapıyoruz. Shineoff Vernik Yenileyici kullanarak yüzeyi nasıl adım adım onardığımızı, çiziklerden ve güneş yanıklarından nasıl kurtulduğumuzu tüm detaylarıyla ve uygulamalı olarak gösterdim. Videonun içinde, işlemin yapıldığı ve aynaya dönüşen kısımla, işlemin yapılmadığı soluk kısım arasındaki devasa "öncesi ve sonrası" farkını kendi gözlerinizle göreceksiniz. Araçlarına ilk günkü parlaklığını kazandırmak isteyenler, vernik tamiri ve boya koruma detaylarını merak edenler için kaçırılmayacak bir rehber oldu. google shineoff yazarak bulabilirsiniz bu video'da #işbirliği vardır #pastacila #ppf #otomobil
    https://www.youtube.com/watch?v=8I93wQ7eImM

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.