Şimdi Ara

Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
11
Favori
183.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: borgmann

    Selam dostum gercekten arabana yaptigin eklentiler cok güzel.

    Ben 4 senedir almanya da yasiyorum.Yaklasik 1 hafta önce m3 ümü sattim ve isim geregi 2007 model 170 ps passat kombi aldim.Bazi merak ettigim sorularim ve almak istedigim 1-2 tiyo var senden.Msn adresimi eklersen sevinirim.

    ozguremreaktepe@hotmail.com


    Selam borgmann,

    bende almanya´dan katiliyorum bir sorun vs.... olursa buraya sorabilir yada y.kurt_vw-passat@live.de ulasabilirsin. Ayrica 2.0 TDI 170HP PASSAT Variant hayirli olsun.

    Saygilar Yasin
  • Sagol yasin m3 ten sonra biraz yasli hissettirdi araba beni ama suan icin memnunum.ilk olaraka aracimda neler var ben onu söyliyeyim.

    Passat 2007 170 ps kombi renk siyah
    MFD2 C versiyonu DVD NAVI
    Fabrika cikisi telefon mevcut

    yapmak istedigim

    180 derece gece görüslü geri kamerasi
    Multifonksiyon direksiyon ile degisim
    Bi-xenon far degisimi
    Birde Mert arkadasimizin yaptigi dvd izleme uygulamasi

    Su an aklimda bunlar var.Bu konularda sizlerden fikir almak istedim.

    Simdiden yardimlariniz icin tesekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borgmann -- 7 Mayıs 2009; 14:08:28 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: borgmann

    Sagol yasin m3 ten sonra biraz yasli hissettirdi araba beni ama suan icin memnunum.ilk olaraka aracimda neler var ben onu söyliyeyim.

    Passat 2007 170 ps kombi renk siyah
    MFD2 C versiyonu DVD NAVI
    Fabrika cikisi telefon mevcut

    yapmak istedigim

    180 derece gece görüslü geri kamerasi
    Multifonksiyon direksiyon ile degisim
    Bi-xenon far degisimi
    Birde Mert arkadasimizin yaptigi dvd izleme uygulamasi

    Su an aklimda bunlar var.Bu konularda sizlerden fikir almak istedim.

    Simdiden yardimlariniz icin tesekkürler




    fui fui Bi-Xenon fast unmöglich !!!! Yani Bi-Xenon takmak neredeyse mümkün deyil. Alman Trafik Kanunlari (STVzO) göre sonradan Farlarda birsey deyistirmek yasak, aracin Betriebserlaubniss´i gidiyor !!!! Ama orjinal Bi-Xenon takacaksan en az 3.000 €uroyu gözden cikarman lazim ve birde aracin en az 3 gün Serviste kalacak. Arka kamera 499 €uro Orginal Zubehör (Orjinal Parca) olarak satiliyor, DVD Player 299 €uro fiyati burada almanya´da kaldigin yeri söylersen sana dahada cok yardimci olurum. Multifonksiyon Direksyon 600 €uro yaklasik (direksyonuna ve AIRBAG´a bagli). Sana adres vereyim PM ile oradan bu istedeyin seyi - Kamera + DVD Player siparis verebilirsin.

    Saygilar Yasin




  • Evet dediklerin dogru eger taktigin farin TÜV belgesi varsa o zaman yasak degil.Hatta Zulassungsbescheinigung a eklete bilirsin.Ben Hamburg ta kaliyorum.

    Bu arada ismim özgür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borgmann -- 8 Mayıs 2009; 1:37:19 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: borgmann

    Evet dediklerin dogru eger taktigin farin TÜV belgesi varsa o zaman yasak degil.Hatta Zulassungsbescheinigung a eklete bilirsin.Ben Hamburg ta kaliyorum.

    Bu arada ismim özgür


    özgür,

    HAMBURG a en son 2007 de PASSAT imi almadan önce gelmistim St. Pauli ye cok güzel bir yer orasi ama Frankfurt a malesef coook uzak.

    Xenon a "legal" yani yasal yollardan takmak istiyorsan Far yikama ve Otomatik Far ayarlama sistemi taktirman gerek daha sonra TÜV e gidip izin alip Ruhsata yazdirmak. Orjinal Bi-Xenon taktiracam diyorsan en az 3.000 €uroyu gözden cikara bilirsin. Ben araci siparis verdiyimde siparis ettim Bi-Xenon u 1.250 €uroya sonradan taktirmak ise 3.000 €uro.

    Buyur arka görüs kamerasi KUFATEC ten siparis edebilirsin, Orjinal parcadir, dikkat kendin takarsan taktiktan sonra Rückfahrkamera var diye kodluyorsun Serviste:
    http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1000_Komplett-Set-Rueckfahrkamera-VW-Passat-3C-Variant.html

    RNS500 MFD2 icin IMA BOX + DVD Player 299 €uro istiyorsan DVB-T Tuner ile var set oda 499 €uro
    http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1183_DVD-Player-USB---IMA-Multimedia-Adapter-ohne-Steuerung.html

    yolda arac hareket halindeyken DVD yi izlemek icin birde bu TV Free Modul aliniyor (10km/h dan sonra ekran karariyor yoksa !!!)
    http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p529_TV-Freischaltung-VW-MFD2---RNS2---RNS-510---RNS-810--Plug---Play.html

    Direksyon ise Multifunktionslenkrad i ebay.de den istiyorsan alabilirsin ama dikkat et 4 Speichen lenkrad varsa 3 Speichen Lenkrada gecince AIRBAG uymuyor onun icin birde Airbag aliyorsun fiyatida 600 €uro gibi birsey. Ama sende 3 Speichen (Sportlenkrad) varsa ozaman sadece Lenksäulensteuergerät, Lenkstock ve Direksyon deyisiyor eski Airbagi kullaniyorsun ama dikkat AIRBAG i sadece Servis takip söke bilir !!!!! (oder du hasst ne Sprengstoff Schulung hinter dir ). Multifunktionslenkrad daha sonra VW Servisi tarafindan per VAG COM kodieren olacak direksyon Mutifonksiyon oldu diye.

    Saygilar Yasin




  • cok sagol dostum verdigin liklere bakicam .Bugün bazi sorunlar yasadim arbada motorda titreme oluyor arada sirada,direksiyonda bosluk var.Servis 2007 modellerde bu sorunlarin oldugunu söyledi.Zaten cagiriyorlarmis gerekli kontrol ve parca degisimi icin.Ama sogudum arabadan birden.ayni fiyata 530 buldum bugün voll . Aldigim yerle bugün papaz oldum.Arabayi sabah biraltim garantiden bazi seyler degisecekti.sadece tekerleri degistirmisler.Bende sinirlendim tam karar vermedim ama geri verebilirim.haftaya persembeye kadar vaktim var geri vermek icin. 530 lar icin fikrin nedir?etrafimda kullanan yok ondan sordum

    saygilar

    Bu arada bende Frankfurt a geliyorum arada kuzenlerim orda.Hatta gecen ay ordaydik cok daha kati kurallari var buraya göre :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borgmann -- 8 Mayıs 2009; 3:07:36 >
  • Sevgili Özgür,

    Forum'a hoş geldin, 170PS'lik canavarın hayırlı olsun. Tabii M3'den sonra bu motor'u canavar olarak nitelendirirmisin bilemiyorum ?
    Zannedersem sana daha çok kedi gibi uysal bir motor intibası uyandırmıştır :)
    Şirket içersinden msn adresine giremediğimden her türlü sormak istediğini buraya yazabilirsin. Sağolsun Yasin kardeşimiz , hiç kimseyi yanıtsız bırakmaz.
    En doğru, en detaylı, en güncel bilgiyi ondan alabilirsin.

    Bende her türlü deneyimimi sana aktarmaya çalışırım.

    Saygılar
    Mert
  • quote:

    Orjinalden alıntı: borgmann

    cok sagol dostum verdigin liklere bakicam .Bugün bazi sorunlar yasadim arbada motorda titreme oluyor arada sirada,direksiyonda bosluk var.Servis 2007 modellerde bu sorunlarin oldugunu söyledi.Zaten cagiriyorlarmis gerekli kontrol ve parca degisimi icin.Ama sogudum arabadan birden.ayni fiyata 530 buldum bugün voll . Aldigim yerle bugün papaz oldum.Arabayi sabah biraltim garantiden bazi seyler degisecekti.sadece tekerleri degistirmisler.Bende sinirlendim tam karar vermedim ama geri verebilirim.haftaya persembeye kadar vaktim var geri vermek icin. 530 lar icin fikrin nedir?etrafimda kullanan yok ondan sordum

    saygilar

    Bu arada bende Frankfurt a geliyorum arada kuzenlerim orda.Hatta gecen ay ordaydik cok daha kati kurallari var buraya göre :)))


    özgür arkadasim,

    2.0 TDI 170HP PumpeDüse (ab März 2008 mit CommonRail TDI) VW nin en sorunlu motorudur. Motor-Talk.de ye 2.0 TDI 170PS Problem veya PumpeDüse Einheit yaz nedemek istediyimi görürsün. Tabi bu sorun herkezde olacak diye birsey yok ama ne hikmetse cabuk bozuluyor. Bazilarinda 1.000km de bozuldugunu okudum Motor Talk ta "Öl Verlust" deyil bir daha calismiyor sorun Motor. Birde PumpeDüse einheit temizleniyor her 60.000 demi öyle birsey, temizleme icin özel bir yere gidiyor. Yeni CommonRail 2.0 TDI 170PS te bu sorun yok Motor überholen oldu. Sende 6 Gang DSG yani 6 Vites DSG mi var ???? Varsa o zaman sanirim Ruckeln yapiyor Motor, birde aracin Motoru sogukken Rölatinde cok hafif bir sekilde titriyor ama farkina bile varmiyorum bazen 1 saniye sürdüyü icin. Birde Servisten Servise fark var bu servis iyi deyilse sana önerim mutlaka baska bir Servise git fark ediyor. Ben araci aldigim yer AUTOHAUS BEST ile kavga dövüslü olduk baska servise gittim bana Cennet gibi geldi orasi . BMW 530 hic kullanmadim ama tabiki ayri bir Segment Sinif araci yani PASSAT ile karsilastirmak olmaz kalite vs... biraz fark oluyor sonucta BMW (Bayerisches Motoren Werk).

    Direksyon konusunda benim PASSAT ta 2007 Model ama Direksyonda bosluk felan yok yani 2007 model de genel olmayan bir problem. Geri cagirma (Rückruf) aksiyonlari sadece senin Model icin gecerse cagiriliyorsun (!) ünlem isareti koydum cünkü Parksensör Aksiyonda benim araci cagirmamislardi ve Parksensörleri "peep peep" ötmeye basladigi icin Servise götürdüyümde ögrendim ve deyistirdilerde hepsini.

    Saygilar Yasin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 8 Mayıs 2009; 12:35:10 >




  • eline sağlık, çok harika olmuş. uzay üssü gibi.
  • Ilginiz gercekten cok güzel ve verilen cevaplar cok detayli sagolun.
    Arabami geri verdim vw ye ve uzun bir arama süresi gecirdim. yaklasik hergün 5-6 yer gezdim deneme sürüsü yaptim.Bmw den tutun e class mercedese kadar hepsini denedim.Sonuc yine passat :))))

    Yeniden passat aldim. 2007 model bu sefer sedan.
    Tek farki multifonksiyon direksiyon ve automatic olmasi.2 sene garantili aldim arabayi.Sali günü elime gecicek.

    Mert dostum tabiki sorularim var yasin arkadasima da sorularim olucak:

    Mert dostum M3 bir canavar ama passat ta hic asagi degil.Tabi fark cok ama class farki iste.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: borgmann

    Ilginiz gercekten cok güzel ve verilen cevaplar cok detayli sagolun.
    Arabami geri verdim vw ye ve uzun bir arama süresi gecirdim. yaklasik hergün 5-6 yer gezdim deneme sürüsü yaptim.Bmw den tutun e class mercedese kadar hepsini denedim.Sonuc yine passat :))))

    Yeniden passat aldim. 2007 model bu sefer sedan.
    Tek farki multifonksiyon direksiyon ve automatic olmasi.2 sene garantili aldim arabayi.Sali günü elime gecicek.

    Mert dostum tabiki sorularim var yasin arkadasima da sorularim olucak:

    Mert dostum M3 bir canavar ama passat ta hic asagi degil.Tabi fark cok ama class farki iste.


    Yeni Passat in hayirli ugurlu olsun . PASSAT in ici yayla gibidir, ici cok genis. Renk ve Motoru yazarsan ve icindeki Extralari sevinirim.

    Sorularin icin herzaman sora bilirsin.......

    Saygilar Yasin




  • yasin,

    Sagol dostum


    Erstzulassung 06.2007 arac 50.000 km de Limousine.
    2.0 TDI 125 kW / 170 PS

    Arac voll sadece xenon yok onuda hallediyorum.Kaza yapmis bir aractan cikan bi-xenon farlari aliyorum.Maliyeti yaklasik 250 euro ya gelicek.
    Sali gününden sonra resimlerini ekleyebilirim.

    Eksik kalan teksey rückfahrkamera 180 derecelik ve Mert arkadasimizinki gibi dvd player.

    Arastiriyorum suan birde bunlarin takim islerini iyi bir yere vermek gerekir.Sonra aracin parcalarini elimize almayalim :)
    Bmw icin cok iyi bir servisim vardi ama vw icin inan hic bir yer bilmiyorum ama bakicam mutlaka buluruz bir tanidik





  • quote:

    Orjinalden alıntı: borgmann

    yasin,

    Sagol dostum


    Erstzulassung 06.2007 arac 50.000 km de Limousine.
    2.0 TDI 125 kW / 170 PS

    Arac voll sadece xenon yok onuda hallediyorum.Kaza yapmis bir aractan cikan bi-xenon farlari aliyorum.Maliyeti yaklasik 250 euro ya gelicek.
    Sali gününden sonra resimlerini ekleyebilirim.

    Eksik kalan teksey rückfahrkamera 180 derecelik ve Mert arkadasimizinki gibi dvd player.

    Arastiriyorum suan birde bunlarin takim islerini iyi bir yere vermek gerekir.Sonra aracin parcalarini elimize almayalim :)
    Bmw icin cok iyi bir servisim vardi ama vw icin inan hic bir yer bilmiyorum ama bakicam mutlaka buluruz bir tanidik




    borgmann,

    ustam msn´de sana ulasmam lazim mutlaka ne zaman online oluyorsun, sana 170PS 2.0 TDI hakkinda sorum olacak !!!!

    Bi-Xenon´suz arac süremem artik, ist ein muss geworden und ich bereue es immer noch nicht dass ich mitbestellt habe . Rückfahrkamera von Kufatec yaklasik 500 €uro, DVD Player bende RNS510´un icinde oldugu icin gerekmiyor sadece bana DVB-T ve TVFree Modul lazim. Kufatec takiyor istiyorsan, musst nur anfragen !!! Bu arada PASSAT Severler Klübüne buyur gel aramiza katil, burasi sadece modifikasyon yeri . Resimleride bekliyoruz böyle olmuyor .

    Link burada mutlaka aramiza katil, inanki aile gibi olduk orada
    http://forum.donanimhaber.com/m_24631582/tm.htm

    Saygilar Yasin




  • borgmann ,

    Aracınız hayırlı uğurlu olsun.Ben geçen yaz nerdeyse tüm marka araçları test ettim.BMW den Suzuki ye kadar.Aralarında en rahat en güzel Passat diyebilirim.BMW desen çook büyük ona özel bakıcak yer lazım.Suzuki desen aradığımı bulamadım.Birde babam dedi neden hiç VW araçlarına bakmıyorsun.Direk VW showrooma gittim uzaktan bir passat bana bakıyordu anında hayran kaldım dedim hemen almam lazım.Vee şu anda da çok memnun inşallah sorunsuz bir şekilde uzun yıllar boyu bineriz.

    Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler...

    Yasin söylemiş Sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.Almanyadan 1 arkaşımız daha oldu ne mutlu bize

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )




  • Bende aranizda olmaktan mutluluk duyuyorum dostlar.

    Yasin dostum msn adresim ozguremreaktepe@hotmail.com ekle cok fazla online degilim is nedeniyle ama bu hafta yogunlugum az sadece sali günü arabayi teslim alicam o kadar.gece gec saate kadar online olurum.

    Passat gercekten güzel arac sigortasi ve vergisi classindaki diger araclara göre cok iyi.Performans ise bize ve biraz para durumuna bagli.gerekli eklentilerle mutlak bir canavar yaratila bilir.Eklemeleri yaptikca bilgimi ve fotolari sizinle paylasicam.
  • RNS 510 - MT 6501 Ayrıntılı Karşılaştırması

    1) Navigasyon : Yakın zamana kadar RNS-510 navigasyon cihazı olarak Türkiye'de kullanılamıyordu. Şu anda Ender Elektronik sayesinde RNS 510'u olan arkadaşlar Istanbul ve Ankara haritasına kavuştular. Bu haritayı Dr. SKULL sayisinde inceleme fırsatım oldu. Daha öncede yazdığım gibi 2007 yılına ait Doğu Avrupa haritası konulmuş. Bilgiler malesef güncel değil. 2 sene önce sola dönüşü yasaklanmış yerden dönmemi söyledi. Benim şahsi fikrim güncel olmayan bir navigasyon hiç olmamasından daha kötüdür. Sizi yanıltabilir. Diğer taraftan MT 6501'de işletim sistemi standart olduğu için windows tabanlı her tür Navigasyon yazılımı çalışıyor. Harita güncelleme ücretsiz ve sorunsuz. Bilgiler tam ve doğru. Demek ki Navigasyon konusunda çok düşünmeye gerek yok. MT 6501 tek geçilebilir..... Navigasyon konusuna çok önem veren arkadaşlar için çözüm MT 6501'de ( en azından şimdilik )

    2) Ekran Kalitesi : İşte en önemli noktalardan biri. RNS 510'un mükemmel ekran kalitesi yanında , özellikle gündüz ve güneşli havalarda son derece düşük kalite ile karşılaşıyoruz MT 6501'de. Sevgili Taner'in bulduğu ayarlarla Navigasyon ekranı bir nebze daha iyi duruma gelebiliyor ama kumanda da bulunan Contrast ayarı malesef DVD ve Video seyretmek için yeterli değil. Çok net olarak söylüyorum güneşli bir havada bu cihazla video seyretmek mümkün değil. Bu cihaz hakkında aşağıda yazacaklarımın haricinde bence en çok düşünülmesi gereken nokta. Herkezin kabul edebilirlik sınırı farklıdır. Ben bu kaliteyi kabul ederim , bir başkası kesinlikle kullanamaz. O yüzden tavsiyem kesinlikle MT 6501'in ekran kalitesini gözünüzle görmeden almaya karar vermeyin.

    3)Dosya Formatları : MT 6501 neredeyse her türlü dosyayı oynatabiliyor. sadece mkv uzantılı dosyalar ve H264 Codec'ler hariç. Oldukça hızlı ve sorunsuz. RNS 510 ise malesef sadece DVD filmleri oynatmakla yetiniyor. İçersindeki HD'ye kaydedilen hiçbir movie dosyasını çalıştırmıyor.

    4) 30 GB Hard Disc : RNS 510'da 10 GB'ı Navigasyon için ayrılmış toplam 30 GB'lık Harddisc mevcut. Bunu sadece Mp3 kopyalamak için kullanabiliyorsunuz. Bence çok önemli ve gerekli bir özellik. MT 6501'de malesef HD yok. Sadece SD kart üzerinden Müzik ve Video gösterimi yapabiliyor. Bu noktada RNS 510 yarışta bende halen varım diyor.
    Yabancı bir forumda MT 6501'e USB kablo montajının mümkün olduğu ve bu sayede istenilen büyüklükte External HD'nin cihaza bağlanabileceğini gördüm. Eğer doğru ise son derece önemli bir gelişme. tabii bu noktada USB portun hızı çok önemli. 200 GB'lık bir Hd içersindeki dosyaları yeterince hızlı olarak ekranda gösterme ve seçildiğinde de oynatabilmesi lazım. Bu noktada uzun bir bekleme süresi can sıkabilir.

    5) Bluetooth : Malesef Standart RNS 510'da bulunmayan bir özellik. Opsiyonel olarak almanız lazım. Yanılmıyorsam Yasin Kardeşimiz fiyat bilgisini daha önce vermişti MT 6501'in Bluetooth özelliğine gelince çok işlevsel olduğunu söyleyemem. Bluetooth cihaz eşlemesi gayet başarılı , sorunsuz olarak cihazı bulup eşliyor fakat her marka telefon'un adres defterine ulaşamıyor. Ben Nokia N65 , N95 ve p990 ile denedim başarı sağlayamadım. Telefondaki telefon rehberine cihaz üzerinden ulaşamadım. Iphone ile Sedat ustamız başarmış data transferi biraz yavaş ama isimlerin ekrana geldiğini ben şahsen gördüm. Bu konuda en eksi puan yabancı forumlarda oldukça eleştirilen mikrofon kalitesi...... Karşı taraf sesi oldukça derinden ve çok zor duyuyor. Çözüm ise yeterli elektronik bilgisine sahipseniz cihaza dışarıdan mikrofon bağlamak.

    6) AUX / Video& Audio çıkışı : Her iki cihazda bulunan bir özellik. Mt 6501'de kendi içersinden kablo çıkıyor, RNS 510'da ayrıca 150 € 'luk bir interface almanız gerekiyor. Her iki cihazdada sorunsuz çalışıyor. İster sadece ses isterseniz Video kaynağından aktarım yapabiliyorsunuz.

    7) TV modulu : Yine RNS 510 için extra para ödemeniz gereken , MT 6501 içinse , birşey ödemeden sahip olduğunuz bir özellik. Analog ve Digital olarak 2 ayrı model satılıyor. Cihazı sipariş ederken hangisini istediğinize karar veriyorsunuz. Türkiye'de digital yayın 3 senedir test aşamasında olduğu için Analog TV sipariş etmekte fayda var. 2 cihazda da görüntü kalitesini deneme fırsatım olmadı. Sedat Kardeşimiz bildiğim kadarıyla TV modulunu kullanıyor. Belki bize bilgi verir.

    8) Türkçe Karakter sorunu : Elektronik cihazlarla uğraşanlar bilirler. Bir çok cihazda bazı Türkçe karakterlerde ğ,ı,ş gibi sorun vardır. Bu karakterleri ya hiç göstermezler yada farklı karakter olarak gösterirler. Bu sorun malesef RNS 510'da da mevcut. Türkçe karakterler gözükmüyor,yani Fedon'un "Aşığınım" parçası RNS 510 üzerinde "A n m" şeklinde gözüküyor. Veya parça ismlerini Türkçe kullanmadan "Asiginim" şeklinde girmeniz gerekiyor. MT 6501'de beni şaşırtan bu sorunu çözmüş olmaları hatta adamlar Türkiye için 50 adet sipaiş aldıkları zaman Türkçe menü bile koyacaklarını söylemişler. Çinliler işte... sınır tanımıyorlar...

    9) TV Free Modulu : Güvenlik nedeniyle yeni arabalarda, araba belirli bir hıza ulaşınca ekrandaki görüntü ( TV veya DVD ) otomatik olarak kaybolur ve sadece sesi dinlersiniz. Eskiden bu özellik servisten kaldırılabiliyordu. Şimdi malesef bu işi servis bile yapamıyor. Eğer RNS 510'a karar verirseniz yaklaşık 150 -200 €'luk TV free Şalteri içinde bir bütçe ayarlamanız gerekecek. MT 6501 için böyle bir durum söz konusu değil.

    10) Arka Kamera çıkışı : MT 6501'de cihazın üzerinden geri kamerası için ayrı bir çıkış bulunuyor. RNS 510'da yukarıda bahsettiğim Multimedia interface'i almanız ve video kaynağı ile paralel bağlamanız lazım. Geri Vites lambasına giden kablo ve bir role yardımı ile tetikleme yapıp geri vitese geçirdiğiniz zaman arka kamera görüntüsünü aktif hale getirmeniz sağlamanız lazım. Çok zor bir iş değil. Neredeyse tüm elektronikçiler yapabilir.

    11) Deck Çıkışı : Forumda benim gibi Amfi kullanan pek kimse yok ama yinede yazmakta fayda var. RNS 510 ve MFD2 gibi orjinal cihazlar standart höperlör çıkışlarına sahip ve bu çıkışlar standart olarak arabanın direk höperlörlerine bağlanır. Eğer amfi kullanılacak ise cihaz üzerinde deck çıkışı olması tercih sebebidir. Aksi takdirde standart cihazdaki hoperlör çıkışlarını çevirici yardımı ile amfikatörün anlaycağı sinyale çevirmek gerekir ki buda kaliteden ödün vermek anlamına gelir. MT 6501'de deck çıkışı mevcut ben denemelerimi bu çıkış üzerinden yaptım. Hakikaten hissedilir bir kalite farkı oldu ve Taner ustamın bahsettiği cızırtı problemi hiç olmadı.

    12) MT 6501 sorunları : Gördüğüm belli başlı sorun cihazda belirli aralıklarla equlizer ve ekran ayarlarının sıfırlanması, Saatin ayarının bozulması. Bu konuda daha ayrıntılı bilgiyi Taner ve Sedat ustalarımızdan alabiliriz.

    Eveeeeet arkadaşlar, tüm bu yazdıklarımda sonra mantığım MT 6501'den yana, ama kalbimin bir köşesinde RNS 510 halen var.


    Umarım faydalı olabilmişimdir.

    Saygılar
    Mert



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbasaran -- 15 Haziran 2009; 22:32:27 >




  • borgmann hamburg da nerde kaliyorsun ben kiel de oturuyorum is icin haftanin cogu gunu hamburga geliyorum tanismak isterim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mm54 -- 24 Haziran 2009; 20:26:53 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mertbasaran

    RNS 510 - MT 6501 Ayrıntılı Karşılaştırması


    8) Türkçe Karakter sorunu : Elektronik cihazlarla uğraşanlar bilirler. Bir çok cihazda bazı Türkçe karakterlerde ğ,ı,ş gibi sorun vardır. Bu karakterleri ya hiç göstermezler yada farklı karakter olarak gösterirler. Bu sorun malesef RNS 510'da da mevcut. Türkçe karakterler gözükmüyor,yani Fedon'un "Aşığınım" parçası RNS 510 üzerinde "A n m" şeklinde gözüküyor. Veya parça ismlerini Türkçe kullanmadan "Asiginim" şeklinde girmeniz gerekiyor. MT 6501'de beni şaşırtan bu sorunu çözmüş olmaları hatta adamlar Türkiye için 50 adet sipaiş aldıkları zaman Türkçe menü bile koyacaklarını söylemişler. Çinliler işte... sınır tanımıyorlar...



    Mert dediğin durum sadece MFD de oluyor cihazın kendisi MP3 lerdeki türkçe karakterleri okuyor.




  • Merhaba Arkadaşlar,

    MT 6501'den sıcak sıcak resimler. Bu cihazın yapamadığı yok, Dış görünüş son derece kaliteli. Ahh bide ekran daha iyi olsaydı ahhh...

    Ana Ekran
     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )


    Navigasyon (Araba ikonuna dikkat )
     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )


    Neredeyse aradığım tüm POI'ler var.

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )


    TV ( Her sabah işe giderken köprü yolunda beklerken haberleri seyrediyorum )

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )


    IPOD Bağlantısı (IPOD üzerindeki tüm kontrolü cihaz üzerinden yapmak mümkün. tüm playlistler elimin altında

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )


    AUX girişinde ipod 160Gb'lık Classic var mükemmel uyum sağlıyor.

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )


    Geri Görüş Kamerası ( Bağlamak biraz sorunlu ama çözülmüyor değil )
     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )


    Tüm Resimler Videolar Müzikler sadece 1 tık uzaklıkta
     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )


    Bu resim senin için Taner Dostum Benim.

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )


    Henüz istediğim performansı alamadığım tek konu ( Bluetooth )
    Ama oda çözülecek...

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )


    Buda son nokta.....
    Önde Navigasyon, Sağ tarafta Türk Sanat Müziği, Solda pop

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbasaran -- 14 Temmuz 2009; 14:19:52 >




  • mert çinliler bu mesajı reklam olarak kullanabilir vallahi hiç birinin sitesinde bu kadar ayrıntı yok :))
    eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.