Şimdi Ara

passat b5 alınırmı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ww passat b5 alınırmı 97-2000 arası 1.8t bu aracı kullanan ve yeterli bilgiye sahip olan varmı nasıldır kronik arızası varmıdır tercih edilebilirmi fiyat olarak max 32 bin tl bulabilirim araç için bu fiyata temiz bulabilirmiyim yada aldıktan sonra 3-4 bin tllik bakım yapabilriim araca

• kronik olarak sayılır mı bilmiyorum ama çok yakar çok kaçar :D

otomatikse şanzumanda sıkıntılar çekebilirsiniz. manuelse sorun olmaz

turbosuna iyi bakılmalı, malum bildiğimiz turbo :D kötü kullanılmışsa cep yakar

farlar plastik, değişmemişse aşınmıştır buğulu görünür. sanayide yapıyorlar ama yine aynı şekil oluyor bir süre sonra.

sonuç olarak hor kullanılmamış ve temiz bulursanız sorun olmaz.
  • Arkadaşa katılmıyorum, bahsettiğiniz modelin otomatik şanzımanları çok sağlamdır, çok çok nadir arıza yaptığını duydum. Kendim hem 1.8, hem 1.8T, hem 110'luk 1.9 Tdi, hemde 130'luk 1.9 tdi kullandım.

Passatı Passat yapan kasadır. Özellikle 2001 makyajlı kasası çok iyidir. Zaten ondan sonra bozdu VW, eski şanzıman yerine DSG'yi getirdi, aracın genel olarak dayanaklılığı azaldı.

Piyasadakilerin hepsi 4-500 bin km'dedir, ama yaşı kaç olursa olsun 2.elde 100-200 bin km arasındadır hep araçlar. KM'si düşürlmemişi yoktur.

Araçlar zamanında iyiydi, ama artık değil. Bahsettiğiniz araçlar 20 yaşında, neredeyse tüm parçaları eskimiş durumda, devamlı masraf açacaktır. Avrupa'da hurdaya ayrılan araçlar burada halen inanılmaz fiyatlara satılıyor.
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    onları zaten göze olarak düşünüyorum ama kronik bir sorun yok yani
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    haklısınız ama bu fiyatlara alabileceğim daha mantıklı bir araç yok malesef bu arada belirttiğiniz km olayı ekspertizde cıkarmı cıkmazmı düşürüldüğü
  • bizim akraba zamanında 0 almıştı 2004 model haladır kullanıyor daha 150 bin km de bi sıkıntısıda yok aracın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.