Şimdi Ara

passat 1.8T ses sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar 2003 1.8T passat aracım var bir ses problemi yaşıyorum aracın gidişinde vs pek bir sorun yok fakat araç yolda giderken gaz verdikçe ve hız arttıkça motor sesinden hariç bir hırıltı şeklinde ses yükseliyor gazdan ayağımı çekince ses kesiliyor araç boşta iken gaz verdiğimde sorun olmuyor fakat yüke binince özellikle 90 km/h üzerinde bariz belli oluyor bu işten anlayan arkadaşlardan bir fikir bekliyorum veya kapsamlı bir şekilde tavsiye edebileceğiniz biri varsa eğer manifolttan egzost a kadar komple kontrol edip sorunu bulup halledebilecek işini bilen ve titizlikle yapan bir arkadaş tavsiyesi olan varsa onlarıda bekliyorum saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sengsm -- 24 Kasım 2011; 19:39:08 >

Hayat 3.5 la 4 arasındadır. Ya 3.5 atarsın ya 4-4 lük yaşarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mprivateturun

aynı ses bende de var. ben turbodan olabileceğini düşünüyorum. ama dediğiniz gibi dururken değil de yolda giderken geliyor o ses. çözüyseniz benimle de paylaşır mısınız?

hocam aracımı satalı baya oldu :)

sorun şanzımandan çıktı şanzımandaki bilya takımını değiştirdim sorun çözüldü .

Orijinalden alıntı: sengsm

quote:

Orijinalden alıntı: mprivateturun

aynı ses bende de var. ben turbodan olabileceğini düşünüyorum. ama dediğiniz gibi dururken değil de yolda giderken geliyor o ses. çözüyseniz benimle de paylaşır mısınız?

hocam aracımı satalı baya oldu :)

sorun şanzımandan çıktı şanzımandaki bilya takımını değiştirdim sorun çözüldü .

Teşekkür ederim hocam.
    4 ay önce açıldı
    Passat 1.4 Tsi enjektör sorunu
    geçen yıl açıldı
    1.3 Egea motor titreme sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.