Şimdi Ara

Passat 1.6 TDI mi? Mondeo 1.6 TDCI mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
38.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adamın yorumunu okudum araçtan çok memnun özellikle performans ve fiyatından (piyasaya göre) gayet alınabilir bir araç gibi duruyor acaba tüketimi nasıl çok üzermi?........
  • Resimlerini koyduğunuz beyaz Mondeo harika görünüyor ama o body kit uygulanmış, lift back bir Mondeo. Gerekçi olması açısından aşağıdaki resimlere bakmak lazım. 1.6TDCI'de aşağıda 2. resimdeki gibi 18" jant seçme şansınız var. Bu jantlarla araç mükemmel oluyor.



     Passat 1.6 TDI mi? Mondeo 1.6 TDCI mi?


     Passat 1.6 TDI mi? Mondeo 1.6 TDCI mi?


     Passat 1.6 TDI mi? Mondeo 1.6 TDCI mi?


     Passat 1.6 TDI mi? Mondeo 1.6 TDCI mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 23 Haziran 2011; 11:15:58 >




  • Her türlü Mondeo.
  • Kesinlikle Mondeo!
  • Sayın barisozyurt;

    Selective modelinde standart olarak sunuluyor bunun yanında pıoneer ses ile navigasyon sistemide standart olarak geliyor........
  • Beyaz olan Mondeo HB mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih211

    playumb u hain ilan ediyorum

    Arada olucak tabii böyle şeyler.
  • Mondeo Selective HB..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toz-koparan

    Mondeo Selective HB..


    Selective haricinde HB yokmu? Beyaz arabanın dış görünüşüne bayılıyorum
  • Ben Mondeo derim. Yeni Passat tip olarak hiç hoşuma gitmiyor. Performans olarak da Mondeo önde gözüküyor.

    Bunun dışında TDCI motor sesli falan çalışmaz. Peugeot,Citroen tarafından HDI olarak kullanılıyor, Volvo tarafından kullanılıyor ve gayet güzel, sorunsuz bir motor.

    İkinci el olarak bakarsak Mondeo satılmayacak bir araba değil, değerinin de çok düşeceğini zannetmiyorum. 1.6TDCI motor satışınızı baya kolaylaştırır. Örnek vermek gerekirse bir tanıdığımın bir önceki kasa 2.0TDCI Mondeo'su vardı satılığa çıkardıktan sonra 1 hafta içinde sattı internete falan da koymamıştı üstelik.

    Bir de prestij olarak da Mondeo'nun daha ağır başlı bir duruşu olduğu için daha yakın geliyor bana. Bunda koruma aracı olarak kullanılmasının da etkisi var sanırım, Ankara'da yaşadığım için çok görüyorum Mercedes S kasa yanlarında Siyah Mondeo'lar falan




  • Ben 2004 model Fiestadan biliyorum. Önceki tdci motorlar sesli çalışıyor ama yenilerde sesin biraz daha azaldığı söyleniyor
  • Passat derim konfor rahatlık donanım olarak
  • passatta ne varmış mondeoda olmayan konfor ve rahatlık babında?
  • yeni focus u incelemeye gittiğimde aynı şeyleri düşünmüştüm o fiyata biraz daha verip mondeo almak mantıklı külkahve çok güzel duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnnn

    passatta ne varmış mondeoda olmayan konfor ve rahatlık babında?


    Soruyu bana sormadınız ama benim bildiklerim WV ikinci elde değer kaybetmiyor. Bu bizim ülkemiz için mi böyle yoksa satış yapılan ülkelerin genelinde ikinci eli güçlü olan bir araçmı? Bilen varsa bana da söylesin lütfen.
    Bir diğeride sanki birazcık daha kaliteli gibi. Bunu da gidip inceledikten sonra net olarak söyleyeceğim.
  • Hocam 2. el zaten türkiyede tam bir muamma, bırakın zarar ettiren araçları kar ettiren araçların bile olduğu tek ülke biziz. Adam alıyor biniyor biniyor biniyor değeri artıyor. Mantıklı mı? Bu 2.el'deki durum focusta mesela yoktu mondeo gibi değildi ama şimdi 1.6 motorla birlikte mondeo da focus gibi olacaktır diye düşünüyorum.

    Benim sorum ise konfor ve rahatlık olarak passatın artıları nelermiş yani neymiş o passatta olan da mondeo da olmayan. Ve bunların arasına passatın daha çok yakıp daha az seri olan motorunu katmıyorum bile yani törpülenmiş sürüş zevkini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnnn

    Hocam 2. el zaten türkiyede tam bir muamma, bırakın zarar ettiren araçları kar ettiren araçların bile olduğu tek ülke biziz. Adam alıyor biniyor biniyor biniyor değeri artıyor. Mantıklı mı? Bu 2.el'deki durum focusta mesela yoktu mondeo gibi değildi ama şimdi 1.6 motorla birlikte mondeo da focus gibi olacaktır diye düşünüyorum.

    Benim sorum ise konfor ve rahatlık olarak passatın artıları nelermiş yani neymiş o passatta olan da mondeo da olmayan. Ve bunların arasına passatın daha çok yakıp daha az seri olan motorunu katmıyorum bile yani törpülenmiş sürüş zevkini.



    Geçenlerde Ford bayisine gittimde dışarıdan bakıldığında Mondeo tabiki daha büyük ama Mondeo ile Focus arasında çok ta fark yok gibi geldi. Eğer Mondeo nasip olursa park etme yönünden sıkıntı yaşarmıyım? Gerçi küçük bir şehirde yaşıyorum. Bunun haricinde Mondeo nun Focusa göre sizce dezavantajları nelerdir. Motor olarak 1.6 tdci motor ikisinde de aynı, Mondeo ağırlıktan dolayı biraz fazla yakabilir... Buna benzer konularda sizlerin görüşü neler?




  • Mondeonun bir tek dezavantajı var o da dezavantaj dersek boyutu. Neden dezavantaj dersek dedim çünkü aynı boyut büyüklüğü de içini de çok geniş ve ferah yapıyor da o yüzden tam da bir dezavantaj değil. Bu da dediğiniz gibi aynı şekilde birazcık da olsa yakışa etkiler bi de park yeri bulmanızda biraz fark eder onun dışında arka koltuktakilerin rahat rahat yolculuk etmesi gibi şeyler.


    Peki ben birşey soracağım, superb Elegance passatın hangi donanımına denk gelir? Highline olur mu bilmiyorum ama oldukça güzel donanımlı passatın aynı motorlusunun comfortline'ı ile aynı fiyata sahip
  • Malesef önyargılar kolay kırılmıyor. Şahsen o kadar ücret verip te skoda düşünmem süperb bile olsa
  • passatın uzatılmış şasisi üzerine kurulmuş ön tarafında skoda arka taraflarında yani gözükmeyen yerlerinde Volkswagen yazan bir araç yani o yüzden dedim size hocam tabiki de sizin tercihiniz ama test etmenizdew fayda var
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.