Şimdi Ara

Pasaport kayit dusme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar yaklasik 2 ay once iphone 4s aldim gittigidiyordan. Pasaport kayit olayi halledilmis halde gelmisti geldigi gun yaptigim sorgulamada kayit islemi kontrol ediliyor demisti ben de bi daha bakmadim. Bugun mesaj geldi xxxx imei nolu telefonunuz kayitdisidir 7 gun icinde kapatilacaktir diye. Elimde kayit belgesi var fakat faturasi vs yok. Ne yapabilrim bu gibi bi durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kalp 10'u unutur mu?
  • geçici kayıt yapılmış. vergili kayıt yaptırmalısınız. yoksa tekrar tekrar düşecektir. önce mevcut kaydınızı sildirin, sonra vergi dairesine 100 tl yatıracaksınız. ordan aldığınız belgeyle tim lere gidin. tabi pasaport lazım bir de.
  • aldığınız kişiye pasaport kaydını kime yaptırdığını sorun. onlar ücretsiz pasaport kaydını yenilerler. 6 ayda 1 bu işlemi yapman gerekecek. en güzeli tanıdık pasaportu varsa onun üzerine kaydettir. sana kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.