Şimdi Ara

Parmak izi okuyucu ekrana gömülü telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. S10 plus telefona sahibim. Ekran koruyucu bulma konusunda zorluk yaşıyorum. Diğer bu tarzda telefonlar içinde aynı sorunu yaşayan huawei,xiaomi telefon kullanan arkadaşlar var. Sizin çözümünüz ne oldu? Tempered glass alıp ortasında delik olanlar hiç hoş durmuyor, ekranda parmak izi tarafı boş olmayanlar tempered glass' larda parmak izi okuma konusunda sıkıntı yaşıyormuş genelde. Bende şu an spigen kılıf ve lensun ekran koruyucu var fakat ekran düştüğünde riskli durumda diye düşünüyorum, cam ekran koruyucu olmadığı için. Diğer Huawei , Xiaomi ' lerde de durum ne bu konuda. Çok sıkıcı hal almaya başladı ayrıca bir de edge olma sıkıntısı var koruyucularda. Teşekkür ederim şimdiden.




  • Ben de s10 plus kullanıyorum. Tempered glass taktırdım parmak izi okumuyor diye ertesi gün kaldırdım. Jelatin taktırdım 3 gün sonra yanlardan kalktı kılıf yüzünden. Lensunda kalkma oluyor mu acaba?
  • Şu an 1 hafta oldu, bir kalkma olmadı su an ve sorun yok iyi gibi duruyor fakat spigen kılıfla kullanıyorum o yüzden bir yere takılıp da açılma olma riski biraz aza iniyor. Nano diye geçiyor ama ne kadar dayanıklıdır güvenemiyor insan işte. Güvenilir marka isim olsa mesela spigen nano satsa hadi guvenirsin direk sağlamlığına bir nebze de bilemiyorum. Telefondan her yönüyle memnunum fakat ekran koruyucu zor bulunması olayına ayar oldum. Hiç böyle video çekip koyanda yok türk youtube kanalların herhangi birinde yada forumda.N11, hepsiburada fbç. yorumları okuyorum biri kötü biri iyi diyor eminde olamıyorsun. sonuç bu yani.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.