Şimdi Ara

Parktaki Manyak Adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Parkta oturuyorum kulağımda kulaklik film izliyordum.Hava kararmıştı parkta bir kadın ve küçük çocuğu kaldı.

Bende ufaktan kalkacaktım kafamı kaldırdım.O hanimefendiyle misyoner tipli cins bir adamın sözlü tartıştığını farkettim.Kulakligimi çıkardım.

Adam Özür dilerim falan diyordu.Kadın siniri bozulmuş şekilde parkın dışına çıktı.Manyak adamda gitti.Ulen içimden bir ihtimal kadını taciz etmiş olabilirmi dedim.Bende Parktan çıkarken kadına sordum sizi rahatsız mi etti diye.Adam kadına niye maske takıyorsunuz demiş.Yok dünya sağlık örgütü maske takmayın demişmiş.Kadına saçma sapan polemiğe girmiş.Hanfendi kafanıza takmayın psikolojisi bozuk galiba diyerek iyi akşamlar diledim .Kadıncagizin sinirini bozmuş.

Bu yurtdışında maske karşıtı akıl yoksullarindan biri olmalı.Manyagin eşi yabanciymiş oda Parktaymis o önden gitmiş.Bu da böyle bir saçma sapan, lanet bir anımdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 31 Ağustos 2020; 3:47:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Maskeden yurumeye calismis herhalde orumcek kafa
    bu arada ayni aktiviteyi ben de yapiyorum yaptigin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94210CBD5 -- 31 Ağustos 2020; 15:38:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O adamın karısıda Parktaymiş. O birsey demedimi bu Adama diye sordum kadına kadın yabanciymiş. Manyağın tipi Hristiyan misyonerlere benziyordu.Harbiden cins biriydi.Ben parkta oturunca insanlara dik dik bakmam kendi halimde takılırım. Tartışmanın sonunu farkettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

O adamın karısıda Parktaymiş. O birsey demedimi bu Adama diye sordum kadına kadın yabanciymiş. Manyağın tipi Hristiyan misyonerlere benziyordu.Harbiden cins biriydi.Ben parkta oturunca insanlara dik dik bakmam kendi halimde takılırım. Tartışmanın sonunu farkettim...

Cins harbi buralarda hiç misyoner görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5

Cins harbi buralarda hiç misyoner görmedim

Alıntıları Göster
    Adamın tipi misyonerlere benziyor.Kendi misyonerlik yapmıyordur herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Adamın tipi misyonerlere benziyor.Kendi misyonerlik yapmıyordur herhalde

Alıntıları Göster

Uzun zaman oldu fellow

• ah bi karım olsa bnenim de onu gece gündüz düüt düüt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.