Şimdi Ara

Parkta Yiyişen Çifte Polis Baskını (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
4
Favori
43.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 38erciyes 3 kullanıcısına yanıt
    Türkiye de halkın çoğu müslüman doğru ama müslüman kesimin %25 i 5 vakit namaz kılıyordur. Ben müslüman değilim ama sizin gibi yobazlar yüzünddn saygıda duyasım kalmıyor hocam. Gayetde göstere göstere öpüşeceğim bu haftasonu. Görürsen silahını konuştur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark dragon


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lotusx


    quote:

    Orijinalden alıntı: 38erciyes

    Bizler hayvan değiliz.Edepsiz hareketler hayvanlara özgüdür.Polis iyi yapmış.

    Hayvanız. Homo sapiens sapiens. Bilimsel açıdan yaptıkları şeye içgüdü deniyor.



    Kültürel ve dolayısı ile ahlaki yargı(lar) temelli düşünceler başka bir şey diyebilir. Lakin ne olduğumuzu unutmayalım/bilelim.

    Elindeki Hayvanlardan Tanrılara kitabını bırak ve gerçek dünyaya dön. Kaynağı ne olursa olsun her toplumun insanın ahlaki değerleri, norm'ları vardır. Orada kendi karın başka bir adamla aynı pozisyonda olsa veya kardeşin kızın olsa ne var canım içgüdü mü diyeceksin. Bizler bilim adamı değiliz orası da bir laboratuvar değil, çocuklarını parka götüren bir kadın şu manzara ile karşılaşsa hoş bir durum mu olur? O yüzden neyi savunduğunuzu bir düşünün.

    O kitap elimde yok maalesef. Teknik konularda da o tür yüzeysel kitaplar okuyan birisi değilim. Daha doğrusu teknik bilgi edinmek için okumam. Bilgiyi edindikten sonra zevk için okurum bu tür kitapları ki o kitabı da fırsat bulduğum bir zamanda okuyacağım.

    Bizler (en azından ben, buradaki diğerlerinin mesleklerini bilmiyorum zira) bilim adamı değiliz ama bilim denilen şeyin incelediği veriler ve tanımladığı durum ve olaylar bazı soyut fikir ve hayallerin aksine her yerde. Birileri çıkıp hayvan değiliz diye zıplarsa bunların uyarılması gerekir. Hayvanız arkadaşım. Bilmiyorsanız öğrenin.(Hayvan olmadığını iddia edenlere.) Biz yazınca ciddiye almıyorsanız, kendiniz okuyun öğrenin ya da ilgili meslek alanına girip doğrudan gözlemleyin. Yok ben onları yapamam, onlarla mı uğraşamam diyorsanız da, bilmediğiniz konularda fikriniz de olmasın o zaman. Hayvan olmadığını söyleyen önce hayvan ne demek onu öğrensin.

    Yukarıdaki yazımda şöyle bir kısım var: Kültürel ve dolayısı ile ahlaki yargı(lar) temelli düşünceler başka bir şey diyebilir. Yani, evet her toplumda belli başlı normlar olduğunun farkındayım ve verdiğim cevapta başka bir şey anlatıyorum.

    "Elindeki ... kitabını bırak" şeklinde bir ifade var. Sana tam tersini öneriyorum. Kitabı sakın ha bırakma. Sürekli oku. Hem gerçek Dünya'da yaşananları daha iyi "okuyabilirsin" hem de yazılanları daha iyi anlarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 21 Şubat 2017; 9:27:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • igneli kullanıcısına yanıt
    Yobaz zihniyeti bilmiyorsun hocam. Ben şahsen yaşadım. 2 sene önce lise sondayken kız arkadaşımla el ele gezerken bir kadın çevirip imam nikahlı değilsen elini tutamazsın demesi, ama merak etmeyin sçylediğine pişman oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağzına, eline ve klavyene sağlık be hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • normalde böyle konuları sıkıntı etmem ama bu çift öpüşmüyör kız kucak dansı yapıyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LorneMalvo

    Bu öpüşmek değil, başka bir boyuta geçmiş bunlar. Halka açık yerde yiyişmek ne zamandan beri normal oldu? Gidin evinizde, otelde kısacası özel bir ortamda birbirinizi parçalayın ama şunu sokakta yapmayın. Hayvan mısınız lan siz?

    Bir kere adam olan, bak adam diyorum sevdiği kızı şu vaziyete sokmaz. Polisi görünce ilk topuklayan da erkek, kızı da arkada bırakıyor. Ne idiği belirsiz serserilere kendinizi malzeme ediyorsunuz, sonra da efendi adamların başına bela oluyorsunuz.

    Güya muhafazakar bir iktidar var 15 yıldır ama ahlaksızlık diz boyu.

    valla komiksin. bunu bile iktidara bağlayın ayağınıza diken gözünüze sinek kaçsa o da iktidarın suçu zaten. İktidar kanun getirse sokakta şu bu yasak diye bu sefer de ona sallarsınız laiklikti vsydi. Ne biçim bir zihniyetiniz var biz sizi anlayamadık.




  • Çift mi?

    Bildiğin national geographic hayvan belgeseli bu.

    İnsan ile hayvan arasındaki en büyük fark düşünceden önce edeptir.

    Şu işi kümeslerinizde yapın halkın içinde değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paranormal Adam


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tommy Conlon


    quote:

    Orijinalden alıntı: Paranormal Adam


    quote:

    Orijinalden alıntı: Scott Mary


    quote:

    Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

    Ahlaksız, edepsizler. Ailemle denk gelsem kesin öldürmekten beter ederdem.

    Dikkat et de biri suratını dağıtmasın sonra

    -----

    Ben de yanlış buluyorum videodaki durumu. Cezası ise dayak değil, polisin gelip kabahatler kanununa göre para cezası yazmasıdır.

    Karşımda böyle birini göreyim, ezerim açık ve net. Maçası yiyorsa karşı koyar. Ya 9mm'yi ben ona saplarım ya da o bana. Hodri meydan.

    Seni gidi tatlı su delikanlısı seni.Silah taşıyıp,bıçak taşıyıp sağa sola atarlanan ergen kekolardan hallice bir konuşma şeklin var.Yanınızda o silahları taşıyıp kendinize erkek diyorsunuz,adam diyorsunuz ya ne diyim.

    Erkeklik adamlık silah taşımakla olmaz. Ben ailemin, karımın namusu için kullanırım o silahı. Herkese açık alanda yiyişenleri doğal karşılayanlar, kızı ifşa edeler, uçkuruna sahip çıkamayanlar ya da bunları destekleyenler bana adamlıktan bahsetmesin. Daha önce de dedim, burası sanal ortam ve ben sanalda tartışmayı sevmem. Maçası yiyen varsa adresimi vereyim, karşımda yapsın aynı hareketleri.

    Onlar yiyisince senin karinin namus niye gidiyor anlamadim.Ara polisi geregini yapsin veya adam gibi uyar.Ulan ne cok comar var memlekette.Hareketlere bak hele adres vereyim filan diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu başlıkta ne çok gavat var yav savunanlar kız kardeşlerinin de böyle yapmasını çok istiyordur eminim mesajlara bakılırsa gururlanacaklardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurr.611

    Bak hala çeşitli ithamlarda bulunuyosun tanımadığın biri hakkında. Anlıyorum almıyo kapasiten ama son kez açıyorum konuyu. Bak kardeş, toplumlarda insanların uyum içerisinde yaşaması için toplumsal ahlak yasaları vardır. Bunu dinci biri getirmedi. Zorlanınca konuyu dine getirme. Bu Amerikada da vardır Yunanistanda da. Sınırsız özgürlük diye bir şey yoktur. Yiyişme sana normal geliyorsa adama da sokağın ortasında mastürbasyon normal geliyorsa adamda onu yapsın o zaman sokak boş diye? Nasıl bir düşünce yapısı bu?

    Ve sen burda boş atıp dolu tutuyorsun ya, şu manzarayla karşılaşsan laf edip, anlatmaya çalıştığım ahlak yasasına uygun olmadığından dem vurup rahatsız olacaktın. Nerden mi anladım bunu? Israrla sordugum kızını şu durumda görsen ne yaparsın konusuna cevap vermedin.

    Özel hayata kimsenin karışma hakkı yoktur. Kimsenin de kamu alanlarında insanların yerini kişisel fantezileri için işgal etmeye hakkı yoktur. Bunun adı aşk yaşamak değil, kıvırma.

    Son dediğin şey için de, madem o kadar delikanlısın, madem sesin sadece klavyede çıkmıyo hadi adamsan çık şehrinin parkında yap ses edeni de vur akşam izleyelim haberde. Yok laf olsun diye konuşmayacaksın oturduğun yerin yemiyorsa. Madem sınırsız özgürlük istiyosun, bunu milletin vergisiyle yapılmış alanda yapamazsın. Millet istemiyor çünkü, yapılış amacı o değil. Anladın?

    İşlerini gelmediği anda olayı dine bağlamak bu cahillerin en büyük özelliği. Toplumların bir arada sıkıntısız bir şekilde yaşamak için olması gereken kanunlardan bir haber olmak ya ergenin işi ya da ergen zihniyeti.

    Üşenmeden o kadar yazmışsın bu kafaya. Ben bunlara hiç cevap bile vermiyorum ama şaşırmıyorum da. Zira insan dilersen hayvandan dahi aşağıda olabiliyor. Müthiş bir imtihan dünyası..

    Yok tecavüzlere bu kadar ses etmiyormuşuz da bilmem ne. Laf salatasından başka bildikleri bir şey yok.

    Bunları evcilleştirene kadar mücadeleye devam.




  • Tamam anladık gençsiniz kanınız kaynıyor da bu kadar da olmaz ki arkadaş.



    Lütfen artık bu tarz şeyleri normal karşılamayı bırakın, bu ülkenin toplumsal değerleri belli, ahlak anlayışı belli.Buna zıt gitmek insanları ayrıştırmaktan bir işe yaramaz.Ondan sonra önceki mesajlardaki gibi birbirinize hakaret edecek seviyeye gelirsiniz.Dinden bahsetmiyorum bile inancı olanlar onlar zaten biliyor durumu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medeniyet iyi bir şey de bunu medeniyet ile açıklayacak birileri çıkarsa çok yazık.

    Ben bu videonun kurgu olabileceğini düşünüyorum.

    Durup dururken samsundan bu görüntüler geliyor da hiç Gülhane parkında olanlar dikkat çekmiyor mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Jack Randall

    Tamam anladık gençsiniz kanınız kaynıyor da bu kadar da olmaz ki arkadaş.



    Lütfen artık bu tarz şeyleri normal karşılamayı bırakın, bu ülkenin toplumsal değerleri belli, ahlak anlayışı belli.Buna zıt gitmek insanları ayrıştırmaktan bir işe yaramaz.Ondan sonra önceki mesajlardaki gibi birbirinize hakaret edecek seviyeye gelirsiniz.Dinden bahsetmiyorum bile inancı olanlar onlar zaten biliyor durumu.

    Mobilim daha sonra link atacam sana bu park bu konuda meşhur olmuş dine hiç girme gerçekten görüntüde türbanlı kadında mevcut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazamsar kullanıcısına yanıt
    O yüzden dine girmiyorum dedim.Çünkü bu anlayışı, inananlar inancı gereği kabul etmeli, inanmayanlar toplumsal değerler gereği kabul etmeli.



    Başı örtülüymüş, 5 vakit namaz kılıyormuş, camiden çıkmıyormuş vs bunlar insanın düzgün olduğunu da göstermiyor maalesef.Aksine bir de bu dini kötü gösteriyorlar yaptıklarından ötürü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil için link verin pls

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Jack Randall

    O yüzden dine girmiyorum dedim.Çünkü bu anlayışı, inananlar inancı gereği kabul etmeli, inanmayanlar toplumsal değerler gereği kabul etmeli.



    Başı örtülüymüş, 5 vakit namaz kılıyormuş, camiden çıkmıyormuş vs bunlar insanın düzgün olduğunu da göstermiyor maalesef.Aksine bir de bu dini kötü gösteriyorlar yaptıklarından ötürü.

    Hep dini kötü gösteriyorlar zaten gerçek islam bu değil gerçek müslümanlarda bu değil değil mi ?...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anne babalar iyi seyretsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurr.611

    Bak hala çeşitli ithamlarda bulunuyosun tanımadığın biri hakkında. Anlıyorum almıyo kapasiten ama son kez açıyorum konuyu. Bak kardeş, toplumlarda insanların uyum içerisinde yaşaması için toplumsal ahlak yasaları vardır. Bunu dinci biri getirmedi. Zorlanınca konuyu dine getirme. Bu Amerikada da vardır Yunanistanda da. Sınırsız özgürlük diye bir şey yoktur. Yiyişme sana normal geliyorsa adama da sokağın ortasında mastürbasyon normal geliyorsa adamda onu yapsın o zaman sokak boş diye? Nasıl bir düşünce yapısı bu?

    Ve sen burda boş atıp dolu tutuyorsun ya, şu manzarayla karşılaşsan laf edip, anlatmaya çalıştığım ahlak yasasına uygun olmadığından dem vurup rahatsız olacaktın. Nerden mi anladım bunu? Israrla sordugum kızını şu durumda görsen ne yaparsın konusuna cevap vermedin.

    Özel hayata kimsenin karışma hakkı yoktur. Kimsenin de kamu alanlarında insanların yerini kişisel fantezileri için işgal etmeye hakkı yoktur. Bunun adı aşk yaşamak değil, kıvırma.

    Son dediğin şey için de, madem o kadar delikanlısın, madem sesin sadece klavyede çıkmıyo hadi adamsan çık şehrinin parkında yap ses edeni de vur akşam izleyelim haberde. Yok laf olsun diye konuşmayacaksın oturduğun yerin yemiyorsa. Madem sınırsız özgürlük istiyosun, bunu milletin vergisiyle yapılmış alanda yapamazsın. Millet istemiyor çünkü, yapılış amacı o değil. Anladın?

    seninle aynı fikirde değiliz evet kendi kizimda olsa doğal karşilardim. insan haklarinin yasalardan da toplumsal değerlerden de dinlerden de üstün olduğunu düşünüyorum. bu benim inancim anladin mi? farkli düşünenlerle de tek tek uğraşamam. zaten senin gibi düşünenlerle benim gibi düşünenler anlaşabilseydi zamaninda iç savaş çikmazdi o yüzden tartışmayı uzatmanın anlamı yok. bir gün bana denk gelip karişmaya çalişirsan hakettiğin cevabi alirsin şimdilik güle güle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Asansörde yiyişen dayılar haber üzerine endişeli bekleyişe girdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öpüşme olmadığı için polis haklı. Bence aslında yine çift haklı da kamu alanında yapılmasına karşıyım git evine, otele falan. Ortalıklarda ne yapıyorsun hayvan misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.