Şimdi Ara

Parkta Kavga Ettim ! (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Markete gitmeden önce yakınlardaki banklardan birine oturdum. Baktım ilerde bir çocuk şu atlama demirleriyle uğraşıyor (şimdi adını tam bulamadım. Ama her parkta mutlaka olan sırayla dizilmiş demirler var ya onlardan). İzledim bunu ne yapıyor diye bir baktım oraya küçük küçük jiletler yerleştiriyor. Dayanamadım kalktım gittim bunun yanına "Bi baksana bilader" dedim. Bu kafayı kaldırdı "Hayırdır ne yapıyon oraya " dedim buna. "Jilet yerleştiriyorum ne yapacaksın" dedi. Ama kürt olduğu her halinden belli konuşma falan. "Kardeşin var mı dedim" buna. "Var" dedi. "Senin kardeşinin elini buraya koysam hoşuna gider mi" dedim. Ayar edici bir şekilde güldü "Gideeer" yaptı. Bir an kendimi kontrol edemedim buna bir yumruk attım " Hoşuna gitti mi ? " dedim,yerde 2-3 tane tekme attım buna.2-3 adım geri çekildim" Bir daha seni burada görürsem .............." dedim. Baktım bu elini arka cebine attı bıçak çıkaracak. Hep yanımda taşıdığım av hatırası columbia bir bıçak var hemen onu çıkardım cebimden.Açık konuşayım bıçak kullanmasını bilmem çocuk elinde bıçakla gelse pertim o kadar diyorum. Dedim buna "bırak o elindekini bana belanı ..........". Bende de bıçak görünce korktu heralde çocuk yere bıraktı "şimdi ....... git lan burdan" dedim buna. "Bekle burda görüşecez senle" falan dedi bu bana. Dayanamadım koştum bunun kafasının arkasına bir yumruk attım. Bu yere düştü tekmeledim bayaa. Tekel vardı 30-40 metre ötede tekeldeki adam heralde sesimizi duyup geldi. Ayırdı bizi (daha doğrusu çocuğu elimden aldı.). Baktım çocuğun burnu dudağı falan kanıyor. Ne oldu falan dedi. Anlattım durumu. Çocukla beni uzaklaştırdı. Gittim atlama demirlerinden jiletleri çıkarttım. 3.sünü çıkartırken elim kesildi. Gittim yara bandı alıp alışverişimi yaptım tekelden. Çocuğa bir daha rastlasam öldürürüm heralde.

• Helall olsun.
  • ciddi mi csb mi bilmiyorum fakat ,bunları cidden öldürmek gerek, hani müebbet hapis felan hikaye, dexter 'ı izlemedim ama heralde konusu buydu, bir dexter lazım bu ülkeyede
  • Adresi özelden at, aldıralım o putperesti.
  • Bizim burada da görmüştüm bir kere ancak it sürüsü gibi 10 kişi gezipte dalmasını bilirler. Artık mertlik falanda kalmadı 10 yaşında çocuk bıçakla geziyor.
  • csb degilse helal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana biraz csb gibi geldi fakat eğer gerçekse harbiden delikanlı adammışsın helal olsun. hangi ildesin hocam onu da belirt eğer bir durum olursa yardımımız olur ayrıyetten ona göre parkları kontrol ederiz
  • Bu ülkede herkes senin kadar hassas olsa keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb değilse bravo

• iyi yapmışsın helal olsun ama birdaha uğrama o parka hocam kürtler çok tutucudur mümkünse 2-3 sağlam arkadaşınla teçhizatlı gezin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

bana biraz csb gibi geldi fakat eğer gerçekse harbiden delikanlı adammışsın helal olsun. hangi ildesin hocam onu da belirt eğer bir durum olursa yardımımız olur ayrıyetten ona göre parkları kontrol ederiz

Allah aşkına neresi csb geldi söyler misin?
  • Csb olduğu ortada hemende inanıyonuz lae

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun
  • Gerçekse helal olsun lan

•  Parkta Kavga Ettim ! (Ciddi)
  • Markete gitmeden önce yakınlardaki banklardan birine oturdum. Baktım ilerde bir çocuk şu atlama demirleriyle uğraşıyor (şimdi adını tam bulamadım. Ama her parkta mutlaka olan sırayla dizilmiş demirler var ya onlardan).

Buraya kadar doğru.

Tam önünden geçerken baksana biladerrrr diye seslendi. Masumca baktım. Sigaran var mı kardeş diye sordu. Kullanmıyorum dedim. Para ver lan dedi. 10 liram vardı verdim. Enseme şaplak attı. Bas git lan burdan dedi. Kafam önde koşarak kaçtım.

Gerçekte olan

• bugün benzeri oldu 20 metre uzaktan bana yaklaştığını gördüm biraz çekildim geçsin diye üstüme geldi sigaran var mı dedi yok içmiyorum dedim 1 lira ver o zaman yolda kaldım dedi ( yalan gidip 2 dal sigara alacak kendine) dedim yok yola gidecem ben de
    sonra yandan arkadaşımı ne geldi hadi kardeş işine bak dedi gittim emanet olduğunu bilmesem çocukta dalacam allah ne verdiyse ha dayak yerim döverim belli olmaz ama götünde bıçakla geziyor bu şerefsizler bi hareket yapsam çıkarıp takacak belki bunları silkecen aslnda
  • Ya csb falan olabilir ama bu parka jilet koyma olayı doğru.
  • Yine bir k*rt vakası.
  • Doğruysa iyi yapmışsın şerefsize . Bu tarz şerefsizlere gördüğümüz yerde bir tekme atarsak adam olabilirler. Serserilerden kaçmak anlık bir çözümdür. Komaya sokacak kıvamda döverseniz onları insanlığa kazandırabilirsiniz. Özet: Bıçak çıkarmadığı sürece dövebildiğiniz kadar dövün,ter attığınıza değsin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.