Şimdi Ara

Park eden arabaya çarpma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dar bir yolda bir araç yolun ortasında dörtlüleri yakıp kenarda durmuş birisini bekliyor, bahsettiğim yol aokak arası falan değil, trafigin yogun oldugu bir yer, önümdeki araçlar yavaş geçtiler yanından, bende geçmeye çalışırken ön sol çamurluk araca çarptı ve içeri göçtü, öndeki araç hemen ileri aldı arabasını, bende o şekil fotograf çekebildim, çarpışma durumjnu çekemedim, bu durumda nasıl işleyecek süreç, ne yapmam gerekir sizce, arkada araçlar bekliyordu trafik durmuştu, fotoğrafı da doğru düzgün çekemedim
    Park eden arabaya çarpma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronaldo07. -- 23 Şubat 2019; 19:18:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Durana vuran her daim suçludur...

    Ama durduğu yer itibariyle dayağı haketmiş o ayrı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman arabası ucuz olan suçludur.
  • Durana çarpan her zaman suçludur. Arkadan çarpan her zaman suçludur gibi saçma sapan kabuller yapan üyeleri görünce piyasadaki şoförlerin bir çoğunun ehliyeti bakkaldan aldıklarını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mekatronikçi

    Durana çarpan her zaman suçludur. Arkadan çarpan her zaman suçludur gibi saçma sapan kabuller yapan üyeleri görünce piyasadaki şoförlerin bir çoğunun ehliyeti bakkaldan aldıklarını düşünüyorum.
    Ustam sen ne diyorsun bu attıgım resimle tutanak tutulur mu, fazla bir hasar yok araçta, göçük oldu çamurlukta bi de boyası kalktı 200 300 liraya halledilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı araçta hasar yoksa 200-300e sanayide halledip geçilir veya kasko varsa mini onarım seçeneği değerlendirilir. Mini onarım için de tutanağa gerek yok, beyanla hallolur.
  • Park halindeki bir araca çarptık ya da hafiften sürttük diyelim süreç nasıl olmalı? Benim kasko onun hasarını mı karşılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutanak tuttunuz mu ? Eğer tutanak tutmadıysanız karşı tarafın tutumu nasıldı, hatalıysa ki anlattığınıza göre yolun geçişini engellediği için karşı taraf hatalı duruyor bunu kabul etti mi ?

    Hasarınız ufak bir hasar. Kaskonuz var ve autoking gibi yerlerle anlaşması var ise tutanak tutulmadan da mini onarımdan yaralanabilme olasılığınız var para vermeden. Boya kalktığı için göçüğü çekip lokal boya yaparlar. Tutanaksız da onarılabilecek bir hasar ise autoking halleder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.