Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.073
Cevap
7
Favori
251.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Di Maria'yı şutlarlar zaten.Mbappe zorunlu kiralık illa kaynak açacaklar.Mali sorun yok ama prensipte ffp için işe yaramayan oyuncuları satarlar.Di Maria gider belki Bayern'e felan geziyor zaten her yeri.Robben Ribery ayrılacak malum Bayern'den.
  • 32 yaşındaki Ronaldo'ya seneye 34 yaşında demek. İlkokuluna geri dön matematiği tekrar öğren lütfen. 32 yaşında olan adama dede nedir ya. Kross'a laf atmak nedir. Klasik no:10 anlamını bilmediğin ortada. Liverpool Hoffenheim maçında Nagelsman'ı yerden yere vuran kariyeri bitti diye ağıtlar veren adam gelmiş Nagelsman'ı övüyor onu geçtim Ancelotti'ye hoca değil demek futbol bilmemektir. Kaç tane şampiyonlar ligini kazandı bu adam. Kaç tane final oynadı. Kaç tane kupa kazandı haberin var mı? Milan'ın efsane yıllarından birini yaşattı ve Ancelooti boş hoca anladım hocam. Kıskananlar çatlasın ne demek. Yaşın kaç senin. Manchester City'imi tutuyorsun PSG'yi mi tutuyorsun belli değil. City 3 4 galibiyet kazandı diye seri şampiyonluklar diyenden ne beklenilebilir ki zaten. Cavani Lewandowski ve Suarez'den daha iyi? Foruma girmeden önce içiyorsun ne çekiyorsun söyle de seni terapiye götürelim. Akıl sağlığın iyi değil benden söylemesi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Captial F

    32 yaşındaki Ronaldo'ya seneye 34 yaşında demek. İlkokuluna geri dön matematiği tekrar öğren lütfen. 32 yaşında olan adama dede nedir ya. Kross'a laf atmak nedir. Klasik no:10 anlamını bilmediğin ortada. Liverpool Hoffenheim maçında Nagelsman'ı yerden yere vuran kariyeri bitti diye ağıtlar veren adam gelmiş Nagelsman'ı övüyor onu geçtim Ancelotti'ye hoca değil demek futbol bilmemektir. Kaç tane şampiyonlar ligini kazandı bu adam. Kaç tane final oynadı. Kaç tane kupa kazandı haberin var mı? Milan'ın efsane yıllarından birini yaşattı ve Ancelooti boş hoca anladım hocam. Kıskananlar çatlasın ne demek. Yaşın kaç senin. Manchester City'imi tutuyorsun PSG'yi mi tutuyorsun belli değil. City 3 4 galibiyet kazandı diye seri şampiyonluklar diyenden ne beklenilebilir ki zaten. Cavani Lewandowski ve Suarez'den daha iyi? Foruma girmeden önce içiyorsun ne çekiyorsun söyle de seni terapiye götürelim. Akıl sağlığın iyi değil benden söylemesi.

    Nagellsman ligde iyi tecrübesi ve ligi bildiği için Ancelotti'de şampiyonlar liginde takımı iyi yönetiyor zaten italya ligi dışında iyi takım yönettiğini pek göremedim.İlla bir kritik maçta hata yapıyordu.Mesela Real'den ayrılmasının sebebi Valencia maçında skor gerekirken Bale'yi oyundan almasıydı.Bayern'deki ise malumun ilanı oldu.Ancelotti Şampiyonlar liginde nasıl oynanması gerektiğini biliyor ama takımların lokal liglerine hakim olmuyor.Bu konuda bildiği ve tecrübeli olduğu italya ligi bunun dışında.Ancelotti şu zamandan sonra Milan'a gider en uygun kapı ora.Nagellsman alman takımı olarak Dortmund'u felan çalıştırabilir.Ama Bayern ağır kaçar yaşı kaç başı kaç egolu oyuncular vardır Bayern'de yerler onu ayrıca ve Şampiyonlar ligi için tecrübe kazanması gerekli.Avrupa turnuvaları tecrübesi özellikle.




  • Takimda her sey 4X4luk olunca, yazacak bir sey olmuyor.

    En son penaltilari, frikikleri kim atacak diye tartisiyorduk. Onu da cozduk.

    Barcanin Ligue 1e gelmesini isterim. Messinin surada en fazla 2 senesi kaldi, sonra o da dede olacak. ondan sonra barca, 97-2004teki haline tekrar doner. Hayatta bizimle rekabet edemez. gelecek 2 senede de bir sanslari olmaz.

    Barca, PSGyle ayni ligde olmak istemiyor diyorlar. korkudan heralde. bundan Premier ligle gorusuyorlarmis.
  • Real Cavaniyi istiyormus. Bu Realin forvet alacagi yokta, zaten Cavaniyi alamazlarda, basin onune geleni yazıyor.

    Morata gitti ya. Morata gitti de, Ceballos geldikten sonra İscoyu kanada aldilar. Ronaldoyu forvete gecirdiler. 33 yasindaki Ronaldo dede bu yastan sonra kanat oynamaz. Forvette istatistik kasar.Ronaldo bundan sonra bela olur Reale.her sene daha da yaslanacak. 41e kadar ilk11 oynar. Kendi de dedi bunu.

    Cavaniyi ilk defa dogru duzgun kullaniyoruz. ilk defa yalnız kalmıyor ilerde. Neymar ve Mbappeyle destekleniyor. Neymar geldiginde demistim, Cavani, Neymarin benzemasi olur diye. Cavani, tam bir santrafor. savunmayi dagitip, yipratiyor. En iyisi Cavaniyle 2 sene daha devam edip, dede oldugunda Werner ve Belottiyi almak, hatta ikisini de. Werner Mbappe, Neymar yerinde de oynar. mis gibi donusumlu kullaniriz.
  • Yacine Adli, U17 takimda yardiriyor. ilk yari 6-0 bitti, 3 asisti var.

    Kanatta oynuyor U17 milli takimda.

    Super star kumasi olan tek topcu takimda. Oyun zekasi ve top teknigi ust duzey.
  • https://twitter.com/InsideGones/status/918106090247778305

    Yacine Adli.

    Turnuvanin en iyi takimi Fransa. Almanyayi izledim. Turnuvanin favorisiydi Almanya. Arp ve stoper disinda bir sey yoktu. En son mac, İran Almanyayi ezdi. 4-0 yendiler.Mac 3-0. İranli topcu gol kaciriyor, kendini tokatlıyor 2-3 kez, gol kacirdim diye. 4-0 bittide, İran daha fazla da atardi. İran tam benim takim. Fransadan sonra İrani destekliyorum. Guzel top oynuyorlar, sistemli, sakin,sahada savasiyorlar. helal olsun.

    Ragnick aciklama yapti. Mbappeyi 2015te Rasenballa aliyormus. O ara hocalari yokmus. Mbappenin babasi sen hoca olursan, transfere evet derim demis. Sonra olmamis bundan dolayi transfer. 16 yasinda Mbappeyi kesfediyor. Ragnicki bundan tutuyorum. Akilli adam. Fransada altyapilarda ne kadar yetenekli cocuk var, hepsininin pesinde.

    İsvicreli savcilar, buyuk baskana dava acmislar. Avrupa bende adalet var diyorsa, once ispanya diktatorlugunu karsi hukuksal savas baslatir. Avrupa birliginden atar. Adamlarin yapmadigi yok yok. Avrupanin gobeginde adeta bir Afrikali ulkesi edasıyla duruyor. Bu iftirayi da İspanyol hukumeti ayarlamistir kesin. Amac, buyuk baskanin sayginligina, ismine golge dusurmek. camur at, izi kalsin.




  • İkinci turda Beşiktaş gelse de tokat manyağı yapsa PSG balonunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun kotu oynasakta kazanmayi bildik. Meunier, 2 golle galibiyeti getirdi. Dunyanin en iyi sag beklerinden birisi kesinlikle. Dunya kupasi elemelerinde de 7 asist yapti.

    Yacine Adli, dun 18 dakikada 1 asist ve 1 golle oynadı.


    Morinho iddialari var. Morinhodan PSG hocasi olmaz. Hep derim. Tek yaptigi, gaz vermek ve oyunu kitlemek.
  • https://twitter.com/JREskilson/status/919953044531331073

    Weah Jr.

    Guedes, La Ligada 1 gol, 4 asistle oynuyor. İstatistik kasilacak ligi buldu, affetmiyor.

    Cavani, Verratti takima donduler. Cavani bir mac oynamadi, aradık. Santrafor gibi santrafor.

    Bize Belotti lazim. Cavaninin yerini ancak o doldurur. Mbappe ve Neymarin yanina Werner olmaz. yedeklerine olur. Belottiyi simdiden almak lazim.

    Alex Sandro gelecek buyuk ihtimal. Donnarumma, 50 milyon avro olacak. Casemiro mu olur, Kante mi, yoksa Weigl mi, saglam 6 numarayla takimi tamamlariz.

    Benim tercihim Weigl olur. Casemiro, Realdeki hakem destegi sayesinde atilmiyor, bizde her mac atilir. Kante 27. 27 yasindaki defansif 6ya da 90 verilmez. Weigl daha genc, daha ucuz.10 sene goturur. Kantenin kim bilir gercek yasi kac. Az once sosyal medyada okudum. Dortmundun 12 yasindaki topcusu 12 yasinda diilmis. kesin 19-20 vardir o.

    Donnarumma
    Meunier Kimpembe Marquinhos Alex Sandro
    Weigl
    Verratti/Nkunku Rabiot/Yacine Adli
    Mbappe/Yacine Adli Cavani/Belotti Neymar/Draxler/Weah

    yarin Fransa u17, ispanyayla oynuyor. futbol dersi verecegiz. bugun Almanya 4 tane atti. Arp, 2 gol 1 asist. teknigi saglam bu Arpin. Almanyada ortasaha yok.besleyemiyorlar. Fransada olsa, gol sayilari ikiye katlanirdi. Rasenballu topcuyu oynatmıyorlar, ismi Ayla basliyor. Adi cok uzun, yazmak dahi zor.İranli Delfi de cok iyi.

    Realin 45 aldigi, Brezilya U17de yedek. o 45 ediyorsa, Yacine Adli kim bilir ne kadar eder.




  • PSG konusunu şu çocuğa devredin bari Paris diye diye ölecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 17 Ekim 2017; 21:2:51 >
  • Abi, bu isler jenerasyona bakar. Messinin surada 2 senesi kaldi. Ronaldo simdiden 33 oldu. Modric 32 oldu. Bu topcular, 20-30senede bir gelirler. Messi gibisi 100 senede anca gelir. Barca, Dani Alvesin İniestanin Xavinin yerini doldurdu mu kac senedir? Sol kanat ariyorlar, Coutinho, Brandt pesinde kosuyorlar. Draxlerden kotu topcular bunlar. Son 3-4 senede Realli olanlar, Reali hep boyle saniyorlar. 2013 oncesi, 10 sene Sampiyonlar liginde yari final seviyesi dahi takim diildi. Real, muazzam basari yasadi, iyi bir jenerasyon yakaladi, hakem sikesi, rakipsiz ortam, sans, balda deyince basari geldi.Hocasi da cok iyi. Yanliz her jenerasyonun bir sonu var.

    Simdi biz iyi bir jenerasyon yakaladik. Piyasada, Neymar ve Mbappe seviyesinde topcu o yaslarda kimsede yok. Biri, 25 oburu 18 yasinda. Takimin iskeleti de genc. Realin zamani gecti, artik bizim zamanimiz basladi. Biraz da biz domine edelim.

    İspanya ligi tabiii kolay lig. Bunu cogu kisi soyluyor. Niye kolay lig? Barca ve Real yuzunden. Yillarca yayin gelirinin yarisini onlar aldi, obur yarisini 18 takim aldi. Hepsi batik takimlarin. Guclenemiyorlar. Hep ayni kaliyorlar yada zayifliyorlar. Barca, Messi ve ikinci takimiyla ciksa, yuzde 80ini yener takimlarin. Sevilla gibilerde topcu satarak ayakta kaldilar. Keza A.Madrid ayni sekilde. Hala buyuk borcu var A.Madridin.

    İspanya lobisi, adamlarini Uefaya doldurmus, istedigi gibi at kosturuyor. Dun, Realli bir uye, ayni zamanda fbli, Gomisin 30 cm ofsayt golunden sikayet ediyordu. Ayni uye, Ronaldonun gecen sene 2-3 metre ofsayttan attigi golleri savunuyordu. Turkiye liginde tffyi bjklilerin yonetmesinden hepimiz sikayet etmiyor muyuz?

    Ekim basinda gariban Katalanlara neler yaptilar. Genc, cocuk, yasli demeden. 83 yasindaki adami darp edenler bunlar. Diktatorluk. Bu adamlar, basari icin herseyi yapar abi. Sikede yapar. Daha kotusunu de yaparlar. Help Catalonia save Europe diye bir video var Youtubeda, izleyin onu. Kadin yazik aglamakli.

    https://twitter.com/Tanziloic/status/920279623891673088

    Loic reise katiliyorum. 89daki penaltiyla elendik. Hoca batirdi. İsleyen takimi bozdu. U17lerden 1, bilemeden 2 tane yildiz cikar. Birinin Yacine Adli olacagi kesin. Kupada İrani destekliyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

    Abi, bu isler jenerasyona bakar. Messinin surada 2 senesi kaldi. Ronaldo simdiden 33 oldu. Modric 32 oldu. Bu topcular, 20-30senede bir gelirler. Messi gibisi 100 senede anca gelir. Barca, Dani Alvesin İniestanin Xavinin yerini doldurdu mu kac senedir? Sol kanat ariyorlar, Coutinho, Brandt pesinde kosuyorlar. Draxlerden kotu topcular bunlar. Son 3-4 senede Realli olanlar, Reali hep boyle saniyorlar. 2013 oncesi, 10 sene Sampiyonlar liginde yari final seviyesi dahi takim diildi. Real, muazzam basari yasadi, iyi bir jenerasyon yakaladi, hakem sikesi, rakipsiz ortam, sans, balda deyince basari geldi.Hocasi da cok iyi. Yanliz her jenerasyonun bir sonu var.

    Simdi biz iyi bir jenerasyon yakaladik. Piyasada, Neymar ve Mbappe seviyesinde topcu o yaslarda kimsede yok. Biri, 25 oburu 18 yasinda. Takimin iskeleti de genc. Realin zamani gecti, artik bizim zamanimiz basladi. Biraz da biz domine edelim.

    İspanya ligi tabiii kolay lig. Bunu cogu kisi soyluyor. Niye kolay lig? Barca ve Real yuzunden. Yillarca yayin gelirinin yarisini onlar aldi, obur yarisini 18 takim aldi. Hepsi batik takimlarin. Guclenemiyorlar. Hep ayni kaliyorlar yada zayifliyorlar. Barca, Messi ve ikinci takimiyla ciksa, yuzde 80ini yener takimlarin. Sevilla gibilerde topcu satarak ayakta kaldilar. Keza A.Madrid ayni sekilde. Hala buyuk borcu var A.Madridin.

    İspanya lobisi, adamlarini Uefaya doldurmus, istedigi gibi at kosturuyor. Dun, Realli bir uye, ayni zamanda fbli, Gomisin 30 cm ofsayt golunden sikayet ediyordu. Ayni uye, Ronaldonun gecen sene 2-3 metre ofsayttan attigi golleri savunuyordu. Turkiye liginde tffyi bjklilerin yonetmesinden hepimiz sikayet etmiyor muyuz?

    Ekim basinda gariban Katalanlara neler yaptilar. Genc, cocuk, yasli demeden. 83 yasindaki adami darp edenler bunlar. Diktatorluk. Bu adamlar, basari icin herseyi yapar abi. Sikede yapar. Daha kotusunu de yaparlar. Help Catalonia save Europe diye bir video var Youtubeda, izleyin onu. Kadin yazik aglamakli.

    https://twitter.com/Tanziloic/status/920279623891673088

    Loic reise katiliyorum. 89daki penaltiyla elendik. Hoca batirdi. İsleyen takimi bozdu. U17lerden 1, bilemeden 2 tane yildiz cikar. Birinin Yacine Adli olacagi kesin. Kupada İrani destekliyorum.


    Messi gibisi 100 senede bir gelir dedin ya, 90 yıl önce kim varmış messi gibi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İspanya kolay lig? İspanya'da son sıradaki takım Fransa'nın 6 ya da 7.siyle kafa kafaya oynar hatta avantajlıdır benim gözümde.
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    +



    Geçen yılın Fransa şampiyonunuda gördük. 3/0 gidiyorlar. PSG hariç çöp bir lig Fransa!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bir gerçek ki para ile doping yemiş ilk Takım olan Chelsea şampiyonlar ligini aldı.Morinho ile olmasada zorlana zorlana aldı.PSG ve City'de bu kupayı alacaktır ya bugün ya yarın.Bu sene PSG ve Manchester City diğer takımlara göre çok güçlüler ve alternatifleride fazla.
  • Adam sampiyonlar liginde 14 kez final oynamis takima yeni nesilde basari yakaladilar diyor kafaya bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbappe ve Neymari izlemek buyuk keyif.

    U19 takimda gencler liginde 2-0 kazandi. Adli, Gomes ve Weah yoktu. Bundan mac sarmadi, bende tum gencler ligi maclarini donusumlu izledim.
  • Paris bu savunmayla Barcelona'ya karşı bile avantajlı değil ki bu sene iyi oynamadıklarını söylüyorlar. Real, ATM seviyesinde hiç değil. Anderlecht yerine başka bir takım olsaydı size 15 dakikada 3 atar evinize yollardı.

    Gol gelene kadar çok kötü oynadınız. Savunmaya takviye şart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 19 Ekim 2017; 1:49:18 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.