Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
8.073
Cevap
7
Favori
251.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oy oy oy psg tdsi " neymarin kalmasini isterim ama benim elimde degil. bazi oyuncularin gitmesi gerekiyor "

    mbappe neymari istemiyor :D bu ihanetten sonra kafayi futbola vermesi, bizimde keyifle ozledigimiz neymari izlememiz cok olasi. çöp lige gitme gozunu sevim. chelsea harika olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok fazla Katalan basini okumanizi tavsiye etmiyorum. Mbappenin Neymari istemedigi Katalanlarin uydurmasi. Lakin Katar Emirinin Neymarin performansindan gecen sezon memnun olmadigi ve güzel bir teklif gelirse satilmasini istedigi gercek. Messiyi de istemiyordu.


    Biz Messiye ligde cöp takimlara istatistik kassin diye mi senelik 60 milyon avro ödüyoruz. Ultralar yuhalamaya ve hakaret etmeye devam ederler SLde gecen seneki gibi devam ederse.

  • quote:

    Ronaldo kendini PSGye teklif etmis, reddetmisiz.

    Abi, ben bu Ronaldo ve Messiyi anlamiyorum. En iyi yillarinizi kime verdiyseniz gidin onlara. Messi belasi yetmiyor gibi bir de basimiza Ronaldo cikacak. Katar Emirine kalsa Ronaldoyu da alirdi. Tüm dedeleri Psgye toplayip Dünya kupasinda tüm marka topculari aldim havasi yapmak icin Ronaldoyu da alirdi lakin Mbappe tam zamaninda darbe yapti Katar Emirine.

    Accorla sözlesme yenilemek yerine birde basimiza Qatar Airwaysi cikardi. Takim sürekli Doha turu yapacak, o da havasini yapacak Messiyi aldim diye.

    PSGyi bilmeyenler Mbappenin yaptigini simariklik olarak degerlendiriyordu. Kisa süre gecmesine ragmen PSG dedeleri reddediyor, piyasada üst düzey potansiyele sahip ne kadar genc topcu varsa topluyor. Son kurusun hesabini yapiyor, altyapisina önem veriyor. Kariyi Munihe kaptirmiyor. Emeryle sözlesme yeniliyor. Dogru yönetilmek budur. iyi ki varsin Mbappe. Psg senin gibi topcuya sahip oldugu icin cok sansli.


    Ey TsubasaMessi senin ciddi sorun, problemlerin var. Bundan bir kaç ay öncesine kadar Mbappe'ye veryansın ediyordun. Şimdi ise yok çok akıllı, yok darbe yaptı, yok kurduğu takımı beğendim, yok iyi ki yönetimde sözü var, yok senin gibi bir topçuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız falan. Sağlıklı yorum ve düşünceler değil bunlar.

    Hatırlayın bir ara Neymar'ı kendi öz abisi gibi savunuyordu. Ayrılık dedikoduları çıktı ortaya. Ne biçim topçu, topçu değil, çöp, ihtiyacımız yok, keşke almasaydık vs. dümdüz gidiyordu.

    Birde Ronaldo ve Messi'ye laf ediyorsun. Beğenmemezlik yapıyorsun. İkisinin çeyrek kariyeri PSG'nin olmayan tarihinden kat be kat fazla. Hatta tüm Fransa tarihinden fazla. Allah akıl, fikir versin.

    Bu arkadaşın yorumlarını ciddiye alıp, tartışanların vaktine yazık. Diyeceklerim bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 17 Temmuz 2022; 21:13:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kenshin ve Tsubasa foruma en çok yazan 2 üyeyken hiç etkileşime girmiyor olmaları çok tuhaf. Kenshin hocamı bloklamış mı, yoksa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    Blokluyum la. Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU 

  • Klopp, bence sen hayal görüyorsun. Mbappe konusundaki ilk mesajimi oku. Ben Neymarin kalmasini istiyorum. Messiyi de hic istemedim.Ronaldoyu da istemedim. Ronaldo ve Messi kariyerlerinde büyük isler yapmislardir, saygim var lakin dönemleri bitti.ikisi de tarih oldular.


    Mbappeye kontrat yenilerken kizdim, dogrudur. Hakimi ve Donnarummadan sonra transferde batirdik cünkü Seyh Mbappeyi ikna etmek icin panik yapip, Wijnaldum, Messi ve Ramosu aldi. 3ünün dogru düzgün katkilari olmazken 100 milyon civari maaslari var. Bu seneki hamleleri gecen sene yapmaliydik biz.


    o degil de beni provoke etmeden duramiyorsun. Kimpembe konusunda mesaj yazacaktim, mesajini genislete tiklattim Kimpembeyle ilgili haber yazmistir, ben yazmayim diye. Sevgili Klopp ben asik oldum. Sartlardan dolayi bizim is zor. Her an onu düsünüyorum. Yani, benim yeterince derdim var. Gidip saracak yeni birilerini bul.


    Gercekten adam gibi futbol tartismak istiyorsan blogunu kaldiriyim. Beni provoke etme nedenin buysa.





  • Kimpembe Chelseaye satilirsa Camposun yerine düsündügü isim, Gonçalo Inácio.


    Kimpembeye iyi bir teklif gelirse PSG birakmaya sicak bakiyordu. Senelerdir yerinde sayiyor, beklenen gelisimi saglayamadi. Chelseanin teklifiyle bizim istedigimiz rakam arasinda 15 milyon avro fark var.

  • Vitinha isimli oyuncuyu nereden bulmuşlar? Ben bile daha iyi oynarım. Bir adam topu sürekli kaybeder mi? Savunması da hücumu da koca bir 0




    Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBUAHshow HDyoutube
    Vitinha vs Kawasaki Frontale - Pre-season Friendly
    https://www.youtube.com/watch?v=qcQy0h7gGLs&ab_channel=AHshowHD
  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    PSG geçen sene Real Madrid maçında çok iyi oynadı. Kaleci Donnaruma ve defans hataları yüzünden elendiler. Donnarumma ve defans saçmasapan hatalara devam ederlerse CL'de yarı final bile imkansız.

  • Konu başlığı çok manidar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basliyoruz.




  • Finalin en iyi oyuncusu.



    Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU
  • tarihte en çok kupa kazanan futbolcular


    43 - alves

    41 - messi

  • Gailter hoca farkını hemen koymuş oyun kendini hemen farkettirdi. Çok iyi tercih yaptı PSG.

    UCL'de bu sene final gelebilir. Dünya kupası arası sonrası görmek lazım tabi. Bu sene değişik bir şey olacak çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda 3'lüye dönmeyi akıl etti ya birisi. bu 3'lüyü anca bu 3'lü kaldırır zaten. hakimi'yi de almışsın 3'lü oynamıyorsun.


    bu sene keyifli olur psg.

  • Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mukiele transferi beni mutlu etti. Hem sağ stoper hem de sağ beki yedeklemesi acisindan. Leipzigte yaptigi sicramadan sonra böyle bir transferi hakediyordu. Artik Psgde konstrasyon kayiplari, oyun disiplininden kopmalarini en asgariye indirmek zorunda artik.


    Sanches uzun süredir Psgye istedigim bir topcuydu. Galtier hoca da acikladi. Biz de o tip bir topcu yok. Hat kiran paslari, patlyaciligi, kuvvetiyle Sanches bizim acimizdan tam bir firsat transferi oldu. Munih Müller cöpü icin bu adamin kariyerini bitme noktasina getirdi. Ancelotti ve Kovacin hatasi. Jupp Heynckess geldigi zaman Rummeniggeye Sanchesi geri cagirin, ben bu cocugu futbola kazandiririm demis. 1 senede 3 transfer yapmis olacagi icin mümkün degilmis geri cagrilmasi.


    Skriniar icin pazarliklar devam ediyor lakin interle sözlesme yenilemeye daha yakinmis. Neden Gvardiola yönelmiyoruz, onu anlamiyorum. higher cellingi olan bir topcu Gvardiol. Sol beki de yedekler.


    Liverpool cöpü Wijnaldum Romaya kiralandi. Maclarin yüzde 50sine oynarsa ve Roma SLye giderse zorunlu satin alma opsiyonu oluyor. Dualarim Romayla birlikte. Gueye Evertonla görüsüyor. Galtier hoca Daniloyu kadroda tutmak istiyor. Kehreri Sevillanin istedigi söyleniyor. Mukieleden sonra satilmali.


    Bu kadronun en büyük eksikleri hala bir DM ve üst düzey bir kanat, Skriniar/Gvardiolla birlikte. 8de Verratti, Vitinha, Emery ve Sanches var. En azindan Khepren Thurami almaliyiz. L'equipe Fransada oynamis EPLden oynayan bir DMden bahsediyordu. Bizde nasil bir DM laneti varsa üst düzey bir DM bulamadik.


    3-5-2yi cok fazla begendigimi söylemem.Verratti-Vitinhayla oynayip ortasahayi yumusak tutarsak Ramos dede ve Kimpembe 2lisi genis alanda her yakalanmalari kalemize gol olarak geri döner. 4-3-3e en kisa sürede geri dönmeliyiz. tabi ihtiyacimiz olan transferleri yaptiktan sonra. ileri 3lüde sezon planlamasini Messi dede ve Neymar üzerine yapmakta vahim bir hata. En azindan Messi dedeyi rotasyonda düsünmeliydik. Rakip takim yorulunca oyuna girse sezon boyu büyük katki yapardi. Ekitike ne kadar yetenekli olursa olsun Messiyi kesemez. icardi zaten full zarar. Psgnin tarihinin en kötü transferidir.


    Katalanlar Messiyi 2023 icin istiyorlarmis. insallah gider. Gerci 50 milyonu Lewaya vermek yerine goatlarina verselerdi daha iyi olurdu, bizi de bu beladan kurtarirlardi. Goatlari Psg ultralari tarafindan yuhalanip hakarete ugruyor. Onlar icin cok aci. Bu arada Barcanin UEFAyla görüsürken UEFA yetkilisine PSG ve Citye FFP sorusturmasi acitrmak icin FFP departmaninda yemleyecegimiz biri var mi sorduklari ortaya cikti gectigimiz günlerde. Hic sasirmadim, cünkü bu Barca kanalizasyon cukuru gibi bir takim. Burunlarina kadar b*oka batmis durumdalar. Sahi Barcanin yaptiklarina karsi Uefa ne yapiyor? Uefa nerede? Uefa gercekten adil ve güvenilir bir kurum olsaydi Barcaya 5 senelik cezayi yapistirirdi.





  • Epeydir yazmadım valla tatil diye futbol, geri döndüm nantes maçını izledim, messi felan eski messi gibi oynadı neymarda iyiydi. Daha mbabbe yokken psg umarım cl alır adamlar sonunda çok yatırım yapiyorlar.

    Psg biraz daha hızlı oynarsa topu tam çok iyi olur o zaman bazı oyuncular çok stabil takımı aşağı çekiyor.

    Dediğim gibi messi filan çok iyiydi alışmış, neymar da iyi olursa psg başarı gelir, psg bu yıl çok gol atar gibi duruyor net.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    Tsum nerelerdesin? Kendini gönül işlerine çok kaptırmadın inşallah. Daha sık yazmanı bekliyoruz senden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neymar 40 dakikada 1 gol 2 asist


    üzgünüm dostlar dünya kupası brezilyanın

  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.