Şimdi Ara

PARIS'den Bişi İsteyen Var mı :) - Ürün Getirilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

25 Eylül günü hem iş hem gezi amacı ile PARIS'e 5 günlük gidiyorum.

Benimle Ilgili Genel Bilgiler

Beni zaten forumda az çok herkes tanıyordur

Ancak biraz da olsa kendimle ilgili bilgi vermem gerekirse;

2008 yılından bu yana forum üyesiyim. Lise öğrencisi olarak girdiğim forumda; şu anda Yüksek Lisans öğrencisi olarak devam ediyorum. Bu zamana kadar alıp satmayı çok sevdiğimden, teknoloji ilgim hiç azalmadı. Zaten bunu yaptığım alışverişlerden de (Profilim’den veya Dükkânımdan) görebilirsiniz.
    Şimdiye kadar yaptığım alışverişlerin toplam maliyeti 10bin TL’yi çoktan geçmiş durumda. Bütün alışverişlerimi profilim'den inceleyebilirsiniz.
    Ayrıca yukarı da verdiğim bilgiler size göre yeterli değilse güven duymanızı sağlayacak istediğiniz her türlü bilgiyi verebilirim. Sormanız yeterli olacaktır.

O yüzden alışveriş yapacak arkadaşlarımızın güven konusunda hiçbir korkusu olmasın. Bana güvenmeyecek şüphe duyacak arkadaşlar da lütfen benimle alışveriş yapmasın; çünkü bu tip alışverişler tamamen güven işi. Ne ben sıkıntı çekiyim, ne kendileri

Gidiş / Geliş Tarihim;

25 Eylül Salı - 30 Eylül Pazar

Ürün Teslimi Nasıl Yapılacak?

Ürün teslimi geldikten sonra, Pazartesi gününden (1 Ekim) itibaren ister elden ister kargo ile sağlanacaktır.

Kargo ücreti alıcıya aittir. İstediğiniz kargo firması yoksa (belirtmeniz yeterli) ben bana en yakın olan kargoyu kullanacağım

Elden teslim ise; Kadıköy Merkez-Sahil / Beşiktaş Sahil / Acıbadem / Ataşehir

Ürün Siparişi Nasıl Verilecek?

Ürünleri ben bizzat gidip satın almaya çalışacağım. O nedenle almak istediğiniz ürünün nerede; nasıl satıldığı size kalmış - bana bildirdiğiniz noktadan gidip teslim alıp, aynı şekilde ürünü size ulaştırmak benim görevim. Yani bir nevi ben kurye görevi göreceğim. Parayı 23Eylül’e kadar hesabıma yatırmış veya elden bana teslim etmiş olmanız önemli. Euro kullanıldığı için TL/Euro farkını göz önünde bulundurun.

Az zamanım olduğu ve 2 farklı otelde konaklama yapacağım için; sizin satın alıp kargo ile benim bulunacağım adrese gönderme ihtimaliniz ne yazık ki yok.
    Ancak orada yaşayan akrabalarınız vs. varsa; PM ile konuşabiliriz.
    Sıfır ürünleriniz isterseniz ambalajı açılmadan, isterseniz kontrol edilip tarafınıza teslim edilecektir.

Hangi Sitelerden Ürünlere Bakabilirsiniz?

http://www.darty.com/
    http://www.bizrate.com/electronics/
    http://www.fnac.com/
    http://store.apple.com/fr
    http://www.e-leclerc.com/

Bunlar dışında da birçok firma mevcut. Paris büyük şehir; bunu unutmayın.
    Benim bulunacağım bölge; daha çok Paris “Montparnesse” bölgesi. Paris, France (CDG-Charles de Gaulle) havaalanını kullanacağım.

Hangi Ürünler?

Cep telefonu ( IPHONE 5/4S – Samsung Galaxy S3 vb. )--- 4 Adet

Tablet ( Galaxy Tab 2 / New IPAD vb. ) ---- 2 Adet

Fotoğraf Makinesi ( Daha çok dijital kompakt tarzı makineler veya semi-professional’lar ) ---- 1 Adet

MP3 Çalar ( IPOD / ITOUCH vb. ) ---- 2 Adet

ULTRABOOK ( Asus, Macbook Air, New Macbook Pro vb. ) ---- 1 Adet

Klavye / Mouse ---- 4 Adet

SSD/HDD vb. Bilgisayar/Laptop Malzemeleri ---- Büyüklüğe göre 1-3 Adet

Kulaklıklar ---- Sınır yok ( Kutusu çok büyük olan ürünler için sorunuz )

• Yanlarda yazan adet durumları getirebileceğim max. Sayıdır.
    • Cep telefonu ve Tabletlerin Pasaport Kayıtları alıcı tarafından yapılacaktır.

quote:

Diğer ürünler için lütfen sorunuz.

Bu Hizmet Karşılığında Benim Kazancım Ne Olacak?

Şöyle ki; sizden sadece gelene kadar SADECE ürün bedelini alıyorum.

Örnek vermek gerekirse; 500Euro’luk bir telefon için 500Euro alıyorum. Daha sonra alışverişi başarı ile tamamladığımda Türkiye’ye geldikten sonra; ürün teslimi aşamasında sizden ürün için %10 komisyon alıyorum. 1 Ekim günü ise elden ürünü teslim ederken 500Euro’luk telefonunuzu teslim ediyorum, 50Euro alıyorum.

Elektronik ürün dışındaki siparişlerinizi ve komisyon tutarını PM’den konuşabiliriz.

Komisyon bedeli en az 25Euro'dur. (60TL)

“IPHONE 5” için şuan da satılmakta olan “IPHONE 4S”’in fiyatını baz alabilirsiniz. 12Eylül'den sonra kesin belli olacaktır.

Siparişlerimi En Son Hangi Tarihe Kadar Verebilirim?

22 Eylül akşamı Sipariş için, 23 Eylül’de para transferi için son gündür.

Not: Alışverişler’de sıkıntı çıkması durumunda, herhangi bir olumsuz koşulda; paranızı aynen geldiğim günün ertesi günü size geri iade edip hiçbir bedel/komisyon istemeyeceğimi taahhüt ediyorum.

Not 2: İlanımı iyi okuduktan sonra lütfen eksik kalan veya aklınıza takılan soruları sorunuz

YENI IPHONE 5 için 4 ADET GETİRME HAKKIM VAR.

HERSEY DAHIL Fiyat; 750 Euro

HERALDE FORUMUN İLK IPHONE 5 İLANI DA BU OLUYOR :)

Alp

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kongor -- 17 Eylül 2012; 13:39:03 >

• Şu benim parfümlerden bulursan alırım kardeşim uygun...
    chanel Antaeus
    chanel egoist
    bir de burada bulamıyorum Gucci envy

üçünü de alırım

Antaeus um bitmek üzere acele at ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Z-- -- 6 Eylül 2012; 19:36:02 >

Orijinalden alıntı: zanbay

Şu benim parfümlerden bulursan alırım kardeşim uygun...
    chanel Antaeus
    chanel egoist
    bir de burada bulamıyorum Gucci envy

üçünü de alırım

Antaeus um bitmek üzere acele at ama :)

PM atıldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • p.m attım ustaaa

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

p.m attım ustaaa

Detaylı cevap verilmiştir

PARFÜM vs. için internetten araştırma yapabilirsiniz veya PM ile iletişime geçerseniz, sizin fiyat örneği bulmanıza yardımcı olabilirim.

UNUTMAYIN ! Free-Shop fiyatları TR 'de uygun değildir - Fransa'da Free-Shop'lardan alabilirim. ( Amerika'daki, DUBAI'deki free-shop'lardan çok daha pahalıydı TR'dekiler. Fransa'ya ilk gidişim olacak )
  • iPhone için rahatsız edebilirim.

Orijinalden alıntı: Kongor

Arkadaşlar Merhaba;

25 Eylül günü hem iş hem gezi amacı ile PARIS'e 5 günlük gidiyorum.

Benimle Ilgili Genel Bilgiler

Beni zaten forumda az çok herkes tanıyordur

Ancak biraz da olsa kendimle ilgili bilgi vermem gerekirse;

2008 yılından bu yana forum üyesiyim. Lise öğrencisi olarak girdiğim forumda; şu anda Yüksek Lisans öğrencisi olarak devam ediyorum. Bu zamana kadar alıp satmayı çok sevdiğimden, teknoloji ilgim hiç azalmadı. Zaten bunu yaptığım alışverişlerden de (Profilim’den veya Dükkânımdan) görebilirsiniz.
    Şimdiye kadar yaptığım alışverişlerin toplam maliyeti 10bin TL’yi çoktan geçmiş durumda. Bütün alışverişlerimi profilim'den inceleyebilirsiniz.
    Ayrıca yukarı da verdiğim bilgiler size göre yeterli değilse güven duymanızı sağlayacak istediğiniz her türlü bilgiyi verebilirim. Sormanız yeterli olacaktır.

O yüzden alışveriş yapacak arkadaşlarımızın güven konusunda hiçbir korkusu olmasın. Bana güvenmeyecek şüphe duyacak arkadaşlar da lütfen benimle alışveriş yapmasın; çünkü bu tip alışverişler tamamen güven işi. Ne ben sıkıntı çekiyim, ne kendileri

Gidiş / Geliş Tarihim;

25 Eylül Salı - 30 Eylül Pazar

Ürün Teslimi Nasıl Yapılacak?

Ürün teslimi geldikten sonra, Pazartesi gününden (1 Ekim) itibaren ister elden ister kargo ile sağlanacaktır.

Kargo ücreti alıcıya aittir. İstediğiniz kargo firması yoksa (belirtmeniz yeterli) ben bana en yakın olan kargoyu kullanacağım

Elden teslim ise; Kadıköy Merkez-Sahil / Beşiktaş Sahil / Acıbadem / Ataşehir

Ürün Siparişi Nasıl Verilecek?

Ürünleri ben bizzat gidip satın almaya çalışacağım. O nedenle almak istediğiniz ürünün nerede; nasıl satıldığı size kalmış - bana bildirdiğiniz noktadan gidip teslim alıp, aynı şekilde ürünü size ulaştırmak benim görevim. Yani bir nevi ben kurye görevi göreceğim. Parayı 23Eylül’e kadar hesabıma yatırmış veya elden bana teslim etmiş olmanız önemli. Euro kullanıldığı için TL/Euro farkını göz önünde bulundurun.

Az zamanım olduğu ve 2 farklı otelde konaklama yapacağım için; sizin satın alıp kargo ile benim bulunacağım adrese gönderme ihtimaliniz ne yazık ki yok.
    Ancak orada yaşayan akrabalarınız vs. varsa; PM ile konuşabiliriz.
    Sıfır ürünleriniz isterseniz ambalajı açılmadan, isterseniz kontrol edilip tarafınıza teslim edilecektir.

Hangi Sitelerden Ürünlere Bakabilirsiniz?

http://www.darty.com/
    http://www.bizrate.com/electronics/
    http://www.fnac.com/
    http://store.apple.com/fr
    http://www.e-leclerc.com/

Bunlar dışında da birçok firma mevcut. Paris büyük şehir; bunu unutmayın.
    Benim bulunacağım bölge; daha çok Paris “Montparnesse” bölgesi. Paris, France (CDG-Charles de Gaulle) havaalanını kullanacağım.

Hangi Ürünler?

Cep telefonu ( IPHONE 5/4S – Samsung Galaxy S3 vb. )--- 4 Adet

Tablet ( Galaxy Tab 2 / New IPAD vb. ) ---- 2 Adet

Fotoğraf Makinesi ( Daha çok dijital kompakt tarzı makineler veya semi-professional’lar ) ---- 1 Adet

MP3 Çalar ( IPOD / ITOUCH vb. ) ---- 2 Adet

ULTRABOOK ( Asus, Macbook Air, New Macbook Pro vb. ) ---- 1 Adet

Klavye / Mouse ---- 4 Adet

SSD/HDD vb. Bilgisayar/Laptop Malzemeleri ---- Büyüklüğe göre 1-3 Adet

Kulaklıklar ---- Sınır yok ( Kutusu çok büyük olan ürünler için sorunuz )

• Yanlarda yazan adet durumları getirebileceğim max. Sayıdır.
    • Cep telefonu ve Tabletlerin Pasaport Kayıtları alıcı tarafından yapılacaktır.

quote:

Diğer ürünler için lütfen sorunuz.

Bu Hizmet Karşılığında Benim Kazancım Ne Olacak?

Şöyle ki; sizden sadece gelene kadar SADECE ürün bedelini alıyorum.

Örnek vermek gerekirse; 500Euro’luk bir telefon için 500Euro alıyorum. Daha sonra alışverişi başarı ile tamamladığımda Türkiye’ye geldikten sonra; ürün teslimi aşamasında sizden ürün için %10 komisyon alıyorum. 1 Ekim günü ise elden ürünü teslim ederken 500Euro’luk telefonunuzu teslim ediyorum, 50Euro alıyorum.

Elektronik ürün dışındaki siparişlerinizi ve komisyon tutarını PM’den konuşabiliriz.

Komisyon bedeli en az 25Euro'dur. (60TL)

“IPHONE 5” için şuan da satılmakta olan “IPHONE 4S”’in fiyatını baz alabilirsiniz. 12Eylül'den sonra kesin belli olacaktır.

Siparişlerimi En Son Hangi Tarihe Kadar Verebilirim?

22 Eylül akşamı Sipariş için, 23 Eylül’de para transferi için son gündür.

Not: Alışverişler’de sıkıntı çıkması durumunda, herhangi bir olumsuz koşulda; paranızı aynen geldiğim günün ertesi günü size geri iade edip hiçbir bedel/komisyon istemeyeceğimi taahhüt ediyorum.

Not 2: İlanımı iyi okuduktan sonra lütfen eksik kalan veya aklınıza takılan soruları sorunuz

YENI IPHONE 5 için 4 ADET GETİRME HAKKIM VAR.

HERSEY DAHIL Fiyat; 750 Euro

HERALDE FORUMUN İLK IPHONE 5 İLANI DA BU OLUYOR :)

Alp

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    quote:

2008 yılından bu yana forum üyesiyim. Liseli bir çocuk olarak girdiğim forumda; şu anda aktif bir Yüksek Lisans öğrencisi olarak devam ediyorum.

Bu kısmına matematiğim yetmedi uiversiteyi 3 senede bitirmiş olman lazım :) ayrıca uni de veya yuksekte hazırlık okumamış olman lazım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: edsety

quote:

2008 yılından bu yana forum üyesiyim. Liseli bir çocuk olarak girdiğim forumda; şu anda aktif bir Yüksek Lisans öğrencisi olarak devam ediyorum.

Bu kısmına matematiğim yetmedi uiversiteyi 3 senede bitirmiş olman lazım :) ayrıca uni de veya yuksekte hazırlık okumamış olman lazım :)

Aynen :) okudugumda benimde tuhafima gitti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Furkani - Nokia N79
    İphone 2g
  • Arkadaşlar BÜTÜN PM'leri ayrıntılı biçimde cevaplamaya çalışıyorum ancak sizden ricam, bana bu ürünü istiyorum değil de;" bak burada bu ürün satılıyor, senin de bulunacağın bölgenin yakınında, temin edebilir misin ? "şeklinde olsun lütfen.

quote:

Aslında çok engin bir matematik bilgisine sahip olmanız gerekmezdi ; ancak yine de açıklıyım sizin için.

2007'de Bahar aylarında ilk kez girdiğim forumu ( ki lise 2. sınıf öğrencisiydim - ozamanlar arkadaşımın cicili bicili mail adresini kullanıp giriyordum )
    Tabi ben liseyi 3 sene + hazırlık şeklinde okudum ( 4 sene lise yok ozamanlar.. vay be! ) 2008 yılından beri aktif olarak şu ana kadar kullandım.
    "Liseye giriş zamanım 2004-2005. Üniversiteye giriş zamanım 2008-2009 dönemi. Mezun oluş zamanım ise 2012 Yaz."
    Biraz önce de Yüksek Lisans'a kabulumu öğrendim İTÜ'ye Yani 2012-2013 döneminde Yüksek Lisans'ım başlıyor.
    Şimdi size o cümleyi anlamlandırabildim mi acaba ? :)

quote:

Aynen :) okudugumda benimde tuhafima gitti..

Benimde tuhafıma gitti şimdi tekrar okuyunca iyi mi

Arkadaşlar konunun altını lütfen sulandırmayalım sizden ricam. Ancak; ayrıntılı bilgi isteyen herkese, kendim/alışveriş vs. hakkında detaylı bilgi veririm PM'den.

Teşekkürler,
    Alp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kongor -- 7 Eylül 2012; 11:48:42 >

• Tamam şimdi oldu, aktif bir yuksek lisans ogrencısı deyınce yuksege coktan baslamıs gıbı dusundum ben de ondan daha yenı baslıyosun sen de :)

Orijinalden alıntı: Shift41

iPhone için rahatsız edebilirim.

Beklerim :)

Ancak IPHONE 5 konusunda Stok Problemi olursa APPLE STORE'larda; ön siparişim olmayacağı için temini konusunda problem yaşama ihtimalim var.

Bu durumu göz önünde bulundurun lütfen.
  • quote:

Tamam şimdi oldu, aktif bir yuksek lisans ogrencısı deyınce yuksege coktan baslamıs gıbı dusundum ben de ondan daha yenı baslıyosun sen de :)

Hani öyle bir cümle kurmuşum ki zaten en akıllı adam gelse ne demek istediğimi doğru düzgün anlayamaz :D

" Aktif bir DH kullanıcısı olarak Yüksek lisans eğitimim " demek istedim orada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kongor -- 7 Eylül 2012; 11:52:57 >
  • Hahaha bilgilendirme için teşekkürler, konuyu çok dağıttım kusura bakmayın :)
    Allah yolunu açık etsin dostum

Orijinalden alıntı: Nifu

parfüm isteyen arkadaşlar için parise daha 6ay önce gittim ve şöyle diyebilirim malesef fransada üretiyor ancak türkiyeden daha pahalı çünkü orası "PARIS" :))
    Sephora vardır Paristeki en büyük kozmetikçi.
    Euro'da baya arttı umarım insanlar yararlanbilir. iPhone 5 çıkarsa o zamana kadar sadece iPhone 5 getirmeni tavsiye ederim aksi taktirde sende insanlarda yararlanamaz bu durumdan.
    Allah yolunu açık etsin dostum

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için :)

parfümleri zaten duty free den almayı planlıyorum, yoksa paris de biraz tuzlu olur, bende alici kisilere aynen ilettim durumu

Ayrica 2 siparis alinmistir suana kadar

Ücretleri onumuzdeki hafta teslim alinacaktir

Tesekkurler,
    Alp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kongor -- 8 Eylül 2012; 14:36:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum bende bu arada bir çok gittim fransaya, yerel olarak sadece elektronik belki biraz daha ucuz diğer herşey neredeyse aynı veya daha fazla benden söylemesi :) Birde sen gittiğinde iphone5 çıkmıs olursa fıyatını yazar mısın buraya acaba?

Dostum bende bu arada bir çok gittim fransaya, yerel olarak sadece elektronik belki biraz daha ucuz diğer herşey neredeyse aynı veya daha fazla benden söylemesi :) Birde sen gittiğinde iphone5 çıkmıs olursa fıyatını yazar mısın buraya acaba?

Doğru söylüyorsunuz, ancak amaç zaten ucuz olması değil ki :)

Bazı şeyleri İstanbul'da veya Türkiye'de rahat bulamıyorsunuz. Onları edinebilmek için bence güzel bir yol oralara gitmeyenler için.

Ayrıca teknolojik konuda özellikle bazı markalar konusunda ( iphone bunların başında geliyor ) çok daha ucuz olduğu bir gerçek.

Tabi ki IPHONE 5 çıkınca fiyatını yazarım. Ancak IPHONE 4S 32GB'ın fiyatını baz alabilirsiniz. Üç aşağı beş yukarı o fiyat olacaktır :)

Buarada 4.sipariş'de verildi !! Ücretleri bu hafta toplayacağım :) Sipariş veren herkese teşekkür ederim efendim

Alp

• Apple'ın şu yeni kulaklıklarının fiyatları açıklanmadı bildiğim kadarıyla. Açıklanınca pm atabilirim

Edit: Apple Store FR sitesinde 29euro olarak açıklanmış. 1 adet PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erjunt -- 13 Eylül 2012; 9:17:09 >
    Corsair 380T | Corsair HX850i | Asus Z170I | Intel i7 6700K Corsair H100 | Kingston HyperX Fury 2x8GB DDR4 | Asus GTX1080ti Strix 11GB 352Bit | Samsung 950 Pro M2 512GB | Asus PG279Q | Logitech K360 & G502 & G533
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

Apple'ın şu yeni kulaklıklarının fiyatları açıklanmadı bildiğim kadarıyla. Açıklanınca pm atabilirim

Edit: Apple Store FR sitesinde 29euro olarak açıklanmış. 1 adet PM

Bende almayi dusunuyorum onlardan

PM gelmeddii !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kongor -- 13 Eylül 2012; 10:10:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.