Şimdi Ara

Paribu riskli mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Paribu dan bitcoin alsam risk var mı ?
    Bir kaç konuya göz attığımda oradan alıp binance gibi yerlere transfer edenleri gördüm.

    Diyelim ki paribu dan aldım, başka bir yere transfer etmesem, orada tutsam ve işime gelince de yine oradan satsam olmaz mı ?
    Oradan alanlar neden transfer ediyor ?

    Riski azaltmam için ne yapmam lazım, diyelim ki paribu yarın bir baktık yok, aldığımız bitcoin yok mu olacak ?
  • Türkiye'nin en büyük Bitcoin Borsası Paribu'dur en az şikayet alan borsada Paribu'dur şu anda herhangi bir sıkıntı yok para yatırma çekmede Bitcoin yatırma çekmede eğer uzun vadede yatırım yapacaksan kişisel cüzdanında yatırımını tutman en güvenlisidir bu sadece Paribu için değil tüm kripto para borsaları için geçerlidir bir bakmışsın yarın Paribu^dan bir mail geldi hesabımızdaki tüm Bitcoinler çalındı diye orada Bitcoin olan herkesin parası çöp olur geçmişte çok büyük borsalarda yaşandı bunlar çoğu kişi parasını kaybetti Paribu borsasında sadece Bitcoin alıp satılabiliyor eğer altcoin alıp satıcaksan mejburen poloniex,bittrex,binance gibi birçok kripto paranın alınıp satıldığı bir borsada işlem yapman gerekicek
  • zenmate kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler.
    cüzdan nasıl oluşturuluyor ?
  • https://bitcoin.org/tr/cuzdaninizi-secin dijital cüzdan-donanım cüzdan-kağıt cüzdan ihtiyacına göre cüzdan seçebilirsin bazı cüzdanlar orada listelenmemiş internette bulabilirsin cüzdan seçerken dikkat etmen gerek şey kullandığın cüzdan sana private key veriyor mu eğer vermiyorsa o cüzdanı kullanma örnek verim telefonuna X firmasına ait Bitcoin cüzdanı indirdin içine Bitcoinlerini gönderdin telefonun bozuldu,çalındı veya herhangi başka bir sorundan dolayı o telefona ulaşamadın eğer private key yoksa o Bitcoinlere bir daha asla ulaşamasın eğer private key varsa başka bir cüzdandan import edip o cüzdana ve içindeki Bitcoinlere yeniden erişebilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenmate -- 3 Ocak 2018; 18:58:40 >
  • zenmate kullanıcısına yanıt
    Yani paribu dan bitcoin aldim diyelim. Oradan bu bahsettiginiz cuzdana aktarabiliyorum ve paribu diyelim ki batti, ben aktardigim icin riski olmuyor degil mi ? Satacagim zaman da yine cuzdandan paribuya aktarmak ve satilinca da paribudan banka hesabima transfer etmek mumkun olabiliyor ???

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pari bu batarken hesabinizda para varsa kaybınız o kadar olur.paribunun kendisinde de brd al sat yapabilirsiniz ancak hem işlem hacminin azlığı hem de operasyonel sıkıntılar yuzunden istediğiniz gibi kar edemeyebilirsiniz.parkındaki paranızı binance ta değerlendirebilmek içi imzamdaki linkten üye olabilirsiniz.sonra paribudaki paranizi oraya aktarip işlem yapabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paribu bir banka gibi görebilirsin bankada paran varken banka batarsa paranda gider eğer içinde paran yoksa orası seni ilgilendirmez başka bankalardan işlem yaparsın Paribu hesabındaki Bitcoinleri istediğin başka bir borsaya veya kendi kişisel cüzdanına çekebilirsin ve başka borsalardan veya kendi cüzdanından Paribu hesabına Bitcoin gönderip alıp satabilirsin
  • carlione59 kullanıcısına yanıt
    ilginiz için tşkler.
    binance ye göz attım ama ingilizcem çok iyi olmasına rağmen çok karışık geldi. belki biraz kurcalasam çözerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sistemli adam

    ilginiz için tşkler.
    binance ye göz attım ama ingilizcem çok iyi olmasına rağmen çok karışık geldi. belki biraz kurcalasam çözerim

    Arayüz olarak Bitfinex daha basit bir de ona bakın isterseniz orada hem dolar bazlı (aslında dolar değil de tam o konuya sonra gireriz) işlem de yapabilirsiniz yeni giren biri için daha rahat olur ben de orada başlamıştım bu işlere. Şu an benim bildiğim en yüksek hacim Bitfinex'te var.

    Türk borsalarından yabancı borsalarına geçilmesinin sebebi: Türk borsalarından sürünüyorsunuz, birçok insan bunun farkında bile değil. BTC artarken düşükten satıp BTC azalırken de yüksekten satan yerler buralar. Şimdi bazıları diyecek ki piyasayı insanlar belirliyor, hayır kardeşim Türk sitelerinde bas baya botlar var, direk müdahale ediliyor piyasaya kısacası doğal piyasa olduğuna inanmıyorum Türk sitelerinde. Hacim kavramı borsada çok önemlidir. Örneğin sen 1 BTC'yi 65540'tan satışa verirsin BTC o an bu değeri geçer hatta 66 bin olur ama senin satışa koyduğun BTC bir bakmışsın satılmamış çünkü o an o fiyata senin sattığın miktarda "alış" girilmemiştir. Yani sen satarken birileri senin sattığını almalı. Borsa böyle işler. Bu yüzden de sitenin hacmi ne kadar yüksekse işlem sayısı ve çeşitliliği o kadar fazladır. Yani hacim yüksekse, daha rahat al-sat yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 4 Ocak 2018; 17:19:8 >
  • az bir yatırım yapacaksanız altcoin işine bulaşmayın derim çünkü fee yüzünden hiçbir manası kalmıyor .
  • Şirketin sahibi kim belli değil , işletme kayıt no belli değil , şirket adresi sanal ofis yani bir masa bir sandalyeden oluşuyor. Beykozda sanal ofis görünüyor. İletşim telefon numaraları yok. SAdece email ile ulaşabiliyorsun.

    Yani elemanlar dükkanı kapatıp gitse kimse bulamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 5 Ocak 2018; 14:7:39 >
  • Haftasonu gibi hesaplara girilip kriptoların çalınma durumları olmuş. Bu işlemlerin ilk denendiği Türk borsası ise yazana göre Paribu'ymuş.
  • Uzun zamandır Bitcoin Gold çekme arayüzünü ortadan kaldırdılar. Zamanında Btc Gold çekimi yapmayan kişiler şimdi yapamıyor. Güncelleme yapıyorlarmış. Üzerine yatmış olabilirler mi Btc Gold'ların?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Paribu’nun kesinlikle güvenilir olmadığını düşünüyorum.BtcTurk kötünün iyisi denebilir,en azından kurumsal,medyatik ve profesyonel.CEO’su belli,adresi belli,telefonu belli.Yine de ne olursa olsun hiç bir borsaya güvenmeyin.Kullanıcı Sözleşmesi’ni okursanız demek istediğimi anlayacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Uzun zamandır Bitcoin Gold çekme arayüzünü ortadan kaldırdılar. Zamanında Btc Gold çekimi yapmayan kişiler şimdi yapamıyor. Güncelleme yapıyorlarmış. Üzerine yatmış olabilirler mi Btc Gold'ların?
    Kendi mesajımı 2020 itibatiyle alıntılayıp güncelleyim. Evet hala BTG çekim arayüzü koymadılar ve sanırım BTG bakiyesinin üzerine yattılar. Destek ekibi çelişkili ve kısa cevaplar verip konuyu geçiştiriyor. Paribu gibi imajı yüksek bir borsa için mide bulandırıcı bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.