Şimdi Ara

Paribu Rezaleti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir forex yatırımcısıyım. Forex piyasasında altın, gümüş, petrol, nasdaq oynuyorum. Güzel para kazandığım gibi kaybettiğim de oluyor.

Son olarak Ons altın satışa vermiştim ve 700 dolar teminatım vardı. Ancak ons bir süre yükseldi ve teminatımı güçlendirmem gerekiyordu. Çok değil, 200 dolar destekle hesabımı kurtarabilirdim.

Yüksek banka havale ücreti vermemek için de kripto para ile göndereyim dedim. Bunun için Paribu denen platforma üye oldum. Parayı yükledim. USDT yi aldım, ama bir türlü gönderemiyorum.

Destek hattını aradım. Sistem 48 saat işlem yapmamıza izin vermiyormuş. Sadece Tl yükledin, kripto alıp satabiliyorsun. Paranız 48 saat gasp ediliyor resmen. Çekim yapamıyorsunuz. Neden? 48 saat sonra çözülecek olan nedir ki, 48 saat paramı tutuyor?

Netice olarak ons yükseldi ve 700 dolardan oldum. O 200 dolar desteği gönderebilseydim, şu an 300 dolar kardaydım, ons öngördüğüm gibi düştü.

Paribunun bu gaspı nedeniyle toplam 1.000 dolar kaybettim. Destek hattında da paramı neden gasp ediyorsunuz dediğimde, bozuluyorlar. Gasp ediyorsunuz, yalan mı?

Finans piyasasında, özellikle forexte 48 saat, devasa bir kar-zarar süresidir. 1 dk da paranızı 4 e katlayabilirsiniz veya hepsini kaybedebilirsiniz.

48 saatlik işlemin ne olduğunu soruyorum, sistem böyle diyorlar.

Paribu ile yatırım yapacaklara dikkatli olmalarını öneriyorum. Benim başıma geldi, sizin başınıza gelmesin.

• Dostum bende paribu bitay gibi borsaları kullanmıyorum ama bu 48 saat olayı bütün borsalarda var. Binance'da kullansan öyle 48 saate paranı çekemezsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.