Şimdi Ara

Paribu YemekSepeti Pizza Kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Paribu YemekSepeti Pizza Kodu
    350 TL' lik kod tanesi 220 TL son fiyat, stok 1 adet

Yemeksepeti uygulamasında 31 Mayısa kadar geçerli.

Kod Şeklindedir Kendi hesabınız da kullanabilirsiniz.
    Fiyat : 220 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir, Mahmudiye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Paribu uygulamasina 1000 TL atın bitcoin alın sonra hemen satın ortalama 8 TL komisyon kesecek 992 TL yi tekrar kartınıza çekin ve pizza kodunu 8 TL ye almış olun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Yaa zaten paribu kodu diye belirtmişim adamın kriptoyla işi yoksa ya kimlik bilgilerini vermek istemiyorsa yani illa ki sizin gibi profesyonel yorumcular sırf yorum olsun diye gelip açıklama yapmak zorunda mı hissediyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bluee18 kullanıcısına yanıt
    Bizim gibi profesyonel yorumcular DH öluculerine hizmet ediyor. Paribu hesabı açmak istemeyen zaten buradan alır. 5 dj da hesap açıp kyc yapanda 8 TL ye alır.

Hizmetinde başarılar dilerim hocam. Tüm benliğinle devam etmeni temmeni ederim.

Teşekkür ederim.

Bilgi paylaşımı yaparak insanlara alternatif bir yöntem sundum sadece. Kimse kimseye bilgi vermek zorunda değil, ama ben faydalı olabilecek bir tüyo paylaştım. Kripto işlemlerinden anlamayan insanlar da yararlanabilsin diye basit bir şekilde açıkladım. Profesyonel yorumcu değil, sadece kendi deneyimimi paylaşan biriyim. Kimseyi rahatsız etme amacım yoktu. İnsanlar yorumumu değerlendirip kendileri karar verebilir.

Ne kadar güzel Takdire Şayan bir iş yapıyorsunuz gerçekten yürekten kutluyorum sizi ama bunu neden gelipte insanların Satış yaptığı konularda yazıyorsunuz mesela ayrıca bir konu açsanız sonuçta hepimiz bir dh ölücüsüyüz yeri geldiğinde muazzam fırsatları direk konu açarak bilgi veriyoruz forumdaşlara ben rahatsız olmadım açıkcası gizli saklı yapılan bir iş de değil başlıkta da yazıyor zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YEMEKSEPETİ İNDİRİM KODU
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
    Vay, şimdi gerçek niyeti ortaya koydun! Ben boşuna para verilmesini engelledim, sen ise birilerinin zor kazancına ortak olmaya çalışıyorsun. Benim amacım insanların 8 TL'ye alabileceği kodu 200 TL'ye almalarını önlemekti. Eğer bu "iş bozma" ise, evet - insanların kandırılmasını önlemek için bozdum. Forumlar tam da bu yüzden var - kullanıcıları korumak ve gerçekleri paylaşmak için. Kimin kime iyilik yaptığı şimdi daha net anlaşılıyor sanırım. Benim vicdanım rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 20 Mayıs 2025; 13:9:16 >
  • Sen tam bir ruh hastasısın yaa :)) uğraşamam seninle hadi işine gücüne.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.