Şimdi Ara

Paribu Cineverse 27-28 Eylül 80 TL Bilet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.468
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 27 – 28 Eylül’de gerçekleşecek Türkiye Sinema Festivali kapsamında, sinemanın büyüsünü daha geniş kitlelere ulaştırmak ve toplumsal birlikteliği pekiştirmek amacıyla, tek bilet (80 TL) ile yerli ve yabancı yapımlardan oluşan filmleri iki gün boyunca izleyebilirsiniz.

Festival Koşulları

Festival, 27–28 Eylül tarihlerinde gerçekleşecektir.
    İlgili tarihler kapsamında biletler 80 TL olacaktır.
    İlgili tarihlerde Paribu Cineverse salonlarında Orta boy mısır 80 TL olacaktır.
    Mısır menü indiriminden yararlanabilmek için bilet satın alımı gerçekleştirilmelidir.
    Goldclass, 2D ve 3D formatlarda geçerli olacaktır.
    Kampanyadan sadece gerçek kişiler faydalanabilir, tüzel kişiler faydalanamaz.
    Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Kampanya Sayfası;
    www.paribucineverse.com
    27 - 28 Eylül Herkes Sinemada!
    https://www.paribucineverse.com/kampanyalar/27-28-eylul-herkes-sinemada?hl=tr-TR
    Paribu Cineverse 27-28 Eylül 80 TL Bilet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 23 Eylül 2025; 22:11:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu Cineverse nasıl batmıyor ben hayret ediyorum.

AVM içinde kocaman yer tutuyorlar onun deli gibi maliyeti vardır. Ben GNÇ ya da Paribu bedava bilet verirse arada gidiyorum, salonda toplasan 10 kişi olmuyor. Onlar da artık para verip mi izliyor yoksa benim gibi bedava mı izliyor onu da bilmiyorum. Biraz ucuz yapalım sürümden kazanalım da demiyorlar.

Eskiden sinema salonuna dev ekranda güzel görüntü ve iyi bir ses sistemi var diye gidiyorduk ama şimdi film izlemeye meraklı olan neredeyse herkesin evinde dev ekran tv ve iyi kötü bir ses sistemi var. Hatta sinema salonları o kadar kötü ki evde daha kaliteli izleniyor. Son zamanlarda ne zaman sinemaya gitsem zar zor görebildiğim silik ve bulanık bir görüntü oluyor, ilaveten hoparlörden zzzzzzzzzzzzzzzz diye ses gelen salonlara denk geldim birkaç kere özellikle sessiz sahnelerde insanı delirtiyor.

Bir de sinema salonuna yeni çıkan filmleri hemen izleyebilmek için gidiyorduk tabii ama zaten şimdi film çıkıyor hemen arkasından bluray formatı çıkıyor ya da çeşitli platformlar üzerinden legal veya illegal izlenebilir hale geliyor yani öyle çok beklemek gerekmiyor. Zaten bu Cineverse son zamanlarda çok fazla yeni film de koymuyor, geçerken bakıyorum neler var diye 10 sene önce vizyona girmiş filmleri tekrar getirip gösterime sokmuşlar ne iş anlamadım.

Bazı salonlar pis oluyor ayrıca kötü kokuyor.

Bazı salonlarda koltuklar da pis oluyor ayrıca lime lime olmuş her tarafı dökülüyor.

Bazı salonlarda klimalar düzgün çalışmıyor.

Sözde film izlemeye gelenler film izlemekten başka her işle meşgul oluyorlar. Durmadan yanındakiyle konuşan mı ararsın, film boyunca telefonuyla oynayan mı ararsın, telefonun flaşını açıp oradan oraya gezinen mi ararsın hepsi orada. Bir de millet iyice arsız olmuş oturmayı da bilmiyor, dengesizler neredeyse önündekinin ensesine ayağını koyup filmi öyle seyredecek. Bütün bunların üzerine bir de küçük çocuğuyla birlikte gelen olmuşsa tam şenlik oluyor.

Özellikle pandemi döneminin de etkisiyle insanlar evinin konforunda film izlemeye çok alıştı. Artık bu sinema salonu muhabbeti yavaş yavaş tedavülden kalkarsa şaşırmayacağım.

• festival dahilinde olan filmler her filme değil :(

AVM içinde kocaman yer tutuyorlar onun deli gibi maliyeti vardır. Ben GNÇ ya da Paribu bedava bilet verirse arada gidiyorum, salonda toplasan 10 kişi olmuyor. Onlar da artık para verip mi izliyor yoksa benim gibi bedava mı izliyor onu da bilmiyorum. Biraz ucuz yapalım sürümden kazanalım da demiyorlar.

Eskiden sinema salonuna dev ekranda güzel görüntü ve iyi bir ses sistemi var diye gidiyorduk ama şimdi film izlemeye meraklı olan neredeyse herkesin evinde dev ekran tv ve iyi kötü bir ses sistemi var. Hatta sinema salonları o kadar kötü ki evde daha kaliteli izleniyor. Son zamanlarda ne zaman sinemaya gitsem zar zor görebildiğim silik ve bulanık bir görüntü oluyor, ilaveten hoparlörden zzzzzzzzzzzzzzzz diye ses gelen salonlara denk geldim birkaç kere özellikle sessiz sahnelerde insanı delirtiyor.

Bir de sinema salonuna yeni çıkan filmleri hemen izleyebilmek için gidiyorduk tabii ama zaten şimdi film çıkıyor hemen arkasından bluray formatı çıkıyor ya da çeşitli platformlar üzerinden legal veya illegal izlenebilir hale geliyor yani öyle çok beklemek gerekmiyor. Zaten bu Cineverse son zamanlarda çok fazla yeni film de koymuyor, geçerken bakıyorum neler var diye 10 sene önce vizyona girmiş filmleri tekrar getirip gösterime sokmuşlar ne iş anlamadım.

Bazı salonlar pis oluyor ayrıca kötü kokuyor.

Bazı salonlarda koltuklar da pis oluyor ayrıca lime lime olmuş her tarafı dökülüyor.

Bazı salonlarda klimalar düzgün çalışmıyor.

Sözde film izlemeye gelenler film izlemekten başka her işle meşgul oluyorlar. Durmadan yanındakiyle konuşan mı ararsın, film boyunca telefonuyla oynayan mı ararsın, telefonun flaşını açıp oradan oraya gezinen mi ararsın hepsi orada. Bir de millet iyice arsız olmuş oturmayı da bilmiyor, dengesizler neredeyse önündekinin ensesine ayağını koyup filmi öyle seyredecek. Bütün bunların üzerine bir de küçük çocuğuyla birlikte gelen olmuşsa tam şenlik oluyor.

Özellikle pandemi döneminin de etkisiyle insanlar evinin konforunda film izlemeye çok alıştı. Artık bu sinema salonu muhabbeti yavaş yavaş tedavülden kalkarsa şaşırmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 24 Eylül 2025; 19:28:10 >

• Argele Virscarpis kullanıcısına yanıt
    valla saçma sapan cin filmleri var. onun dışında eski kaliteli filmleri de koymuşlar.
    benim gördüklerim Hobbit, Ballerina, F1.

diğerleri çöp. biletler bitmeden almalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hem Paribu reklamdan da kazanıyor, 10 dakka falan reklam var film başlarken.
    10 dakika da film arasında.

Ya bir de bak o reklam muhabbeti var onu yazmayı unutmuşum. Eskiden sadece film başlamadan önce yeni vizyona girecek olan birkaç filmin fragmanını izlerdik. Sonra film başlamadan önce reklam izletmeye başladılar. Sonra ara biterken filmin ikinci yarısı başlarken de reklam izletmeye başladılar. Hatta sanki şimdi yanlışım yoksa araya giderken de reklam izletiyorlar, filmi kesiyorlar salonun ışıklarını yakmadan önce bir şeyler gösteriyorlar. Bu kadar da olmaz yani dünyanın parasına bilet satıyorlar milleti reklam bombardımanına tutuyorlar insanların vakitlerini çalıyorlar. 1,5 saatlik filmden 2 saatten önce çıkamıyorsun.

avm kültürü= kazık yeme kültürü.
    avm'ye sadece Migros'un komboları takip etmeye gidilir. maalesef öyle.

Daha Fazla Göster
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Bir de reklam filan dedikten sonra aklıma ne geldi bak şimdi😂 Onu da yazmayı unutmuşum.

Bunların internet sitesi bile bir acayip. Reklam engelleyici kapatayım bu sitede de reklam gösterecek değiller sonuçta demiştim bir keresinde. Reklam engelleyiciyi bir kapattım aman allahım o da ne dandik forum sitesi gibi her tarafından ayrı bir reklam fırlıyor, gözlerime inanamamıştım.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

sizi bilemem ama onları da izlemişim gerek yok bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• _____________________________
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt

biletinial dan baktığınızda sinema salonuna 27-28 i aktifse o film için 80 liradır değilse o filmde geçerli değildir.Gidebileceğiniz yakın salonları kontrol edebilirsiniz

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.