Şimdi Ara

Parçadan Vokali Silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adobe Audition'ı denedim ama pek verim alamadım, sadece vokalin sesini kısıyor. Parçadan vokali tamamen silebilecek bir program var mı?



  • öyle bir program mevcut değil genelde parçaların sonlarında veya ortalarında sadece alt yapının çaldığı bölümleri adobe ile cut yapıp yani kesip looplayabilirsin. Eğer yeterli olmazsa piyasada birçok tanınmış şarkıların midi dosyaları mevcut reason 5.0 programını kullanarak bu midi dosyalarını açıp enstrumanları kendin seçip sadece alt yapıyı elde edebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acikadresim

    öyle bir program mevcut değil genelde parçaların sonlarında veya ortalarında sadece alt yapının çaldığı bölümleri adobe ile cut yapıp yani kesip looplayabilirsin. Eğer yeterli olmazsa piyasada birçok tanınmış şarkıların midi dosyaları mevcut reason 5.0 programını kullanarak bu midi dosyalarını açıp enstrumanları kendin seçip sadece alt yapıyı elde edebilirsin.

    + olarak vocalin sesini yükseltip diğerlerinin sesini biraz kısarsan vocali biraz elde edebilirsin zaten kıstığın altyapı senin parçanda pek belli olmaz
  • Bu kısmayı db değeriyle oynayarak yapamazsın hocam yalnız arkadaş onu belirtmemiş eğer parçanın vol unu düşürürsen genel bir kısım olur fakat eq yani halk diliyle ekolayzırı kullanıp bass veya tiz frekanslarla belki vokale etki edebilirsin ama tam olarak senin ne istediğini anladığım için aradığın program dünya üzerinde yok var deselerde inanma yok.
  • aynen bende çok aradım öyle bir program ama bulacağını sanmıyorum belki direkt stido kayıtlarını bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.