Bildirim
Parayi çöpe attim ssli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Patates kötü gözüküyor düğerlerinin problemi nedir hocam?
-
Lezzet yoktu o kadar aman aman 🫤 daily dana daha lzzetliydi oda steak house
Carls jr da öyle buna vericegine carlsa gidip sinirsiz kola fuse tea seftali icersin
Hemde daha bol lezzetli icerik hepsi
Bu hamur gibi bulamaç hamburger
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 9 Haziran 2025; 17:21:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Love66 varsa 2 fırt gelirim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gel gel, hepsi var
Helali hoş olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben hortumu tek kullanımlık kullanan bir yer buldum oradan haşlanmış şeftali içiyorum.
-
İlk kez duyuyorum hocam, gerçi ben de her zaman içmiyorum nargile ondan normaldir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
daily dana daha lzzetliydi oda steak house
2019'da Masterchief jüriliği yapmış Hazer Şef midir nedir onun burger restoranına gittik. rezervasyonsuz alınmıyor dediler. biz de 2 gün sonraya rezervasyon yapıp, döndük Daily Dana'da yedik, 2 gün sonra tekrar gittik Hazer Şefin restorana. abi bi yedik. çok kötü. çok pahalı ve minicik. yanında kızartma verilmiyor yani parayla bile kızartma alamıyorsun. aç kaldık. orda anladım Daily Dana candır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
enflasyon hırsızlıktır. devletin vatandaşın cebinden para çalmasıdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X