Şimdi Ara

Parayı bastım, 5 tane aldım, peki? 'Philips Hue Play incelemesi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu videoda Philips Hue Play aydınlatma sistemini anlatıyoruz. Tasarımını ve aydınlatma gücünü detaylandırıyor, kontrol yeteneklerinden bahsediyor, TV'de ve PC'de kullanımını test ediyoruz.            





  • "Bedava yollasa kullanırım" mı, mükemmel bir argüman :D

  • Nerede işe yaramaz, gereksiz, 5 para etmez, ürün inceleme serileri devam ediyor..

    Şimdiye kadar bir tane doğru düzgün alınabilecek tek bir ürün incelemesi yapmadı bu :XD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 19 Aralık 2020; 20:38:36 >
  • su evde nasil yasiyorsun ya :D direkt migren fest


    gorsel olarak da bir albenisi yok. asiri overrated bu hue isi. cok sadesinden 1-2 tani alip yansitmak lazim. fazlasi direkt minibus kafasi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 19 Aralık 2020; 20:43:32 >
  • "tüketici" elektroniği.
  • İncelemeniz için teşekkür ederim. Uzun zamandır Türkiye de 3 monitörlü bir sitemde nasıl çalışır diye bir inceleme arıyordum.

    Işığı en büyük dekor ürünü olarak görmüşümdür ortamlar için hep. Bu sebeple 2014 yılında ilk kez Amblight bir tv aldım hueları o zaman tv ile birlikte çalışsın diye takip ediyordum ama öğrencilikte mümkün olmadı. Zaten TV yide hiç izlemediğimden aileme bıraktım fakat sonra kendim Hue olayına giriştim.

    Şu an Elimde 5 Hue Play, 2 Hue Go, 2 Hue Bloom V4, 6 Hue Ampul, 2 Hue Led ve 2 Hue Led uzatma eklentisi var. Ayrıca 2 adet 4 tuşlu anahtar ve 2 adet Hue Button (tek Tuşlu) kumandası var bende. Öncelikle pahalı olduklarını kesinlikle üstüne basa basa söyleyeyim. O sebeple hep indrimler de alırım özellikle alacaklara amazonu takip etmelerini tavsiye ederim. Açıkçası bende zengin olduğumdan değil ışığı çok sevdiğimden fazla gözüme batmıyor. Ama şu HDMI SycnBox beni de üzdü bu paraya almam.

    Benim olayım PC de kullanmak şuan tek 23" bir monitörüm var ama değiştirip 3 adet monitör almak istiyorum ve bu sebeple 3lü monitörü Hue grubu tanımlıyor mu bunu size sormak istedim. Yani Işıkları yaymayı falan çözmek bile bir iş senkronize olayında ama şimdi ışıkları tüm monitörlere yayarsak gidip sadece orta monitörden alırsa o sıkıntı bunu size danışmak istedim.

    Diğer taraftan çok ufak tavsiyelerde bulunayım belki almak isteyenler olur. Sistemin en zayıf halkası bence led şeritleri. Pahalılar ama işlevi az kalıyor. Neden derseniz 2metrelik şeti tek renk yanıyor siz evin farklı bölgelerinde gezdirseniz ve onu 10 metraye kadar uzatsanız da malesef tek renk alacaksınız. Ya da gurup yapmak için sürekli ana led şerit alıp 2 metre 2 metre gitmelisiniz ki çok pahalı oluyor. Keşke Lifx gibi tek şerit bölgelere ayrılsa farklı renkler alsak. Diğeri ben standart hue ampülleri hem başlangıç paketiyle aldım. Onda bir kampanya olunca 3 ampul ve 1 4 tuşlu kumanda çok uyguna geliyor elinizde fazladan işe yaramasa da köprü oluyor. açıkçası 3 ampul ben alırken zaten başlangıç paketine çok yakındı kumanda ve köprü hediye oluyordu. Bir de eski Bloomlar yetersizdi. Sadece RGB vardi beyaz ışık yoktu şu an öyle değiller ve çok uyguna amazondan indirimde alınabiliyor. Tavsiye ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.sahin -- 19 Aralık 2020; 20:51:17 >




  • Bende pazartesi ya da salı alacaktım 1 hue play + hue bridge. Ben hafif denemelik kullanacağım, asıl 2'li elbette güzel. Yani tabi zevkler tartışılmaz ama sizin sistem çok diskotek gibi olmuş, ürünlerin hepsi bence birbirini öldürmüş, zaten alt ledler çok baskın, sürekli dönüyor, beni rahatsız etti. Yanlış anlamayın bana ağır geldi, bir başkası çok beğenmiştir. Bu işin doğrusu yanlışı yok, zevk meselesi. Ama diğer videolardan bildiğim kadarıyla sadece 2 li hue play epey bir şık oluyor.

    Bu arada ben asıl bu bridge üzerinden wifi bağlantısı yapıldığında, uzaktan wifi üzerinden telefona verdiği tepkime süresini merak ediyorum. Yani diyelim ki ben ev dışındayım, mavi yaptım, gecikme var mıdır?

  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VS18 -- 19 Aralık 2020; 21:1:53 >
  • İlgilenen var ilgilenmeyen var. Senin ilgini çekmiyor olabilir.

    Ben de nasıl oluyor bu iş aliim mi diye merak ediyordum mesela.

    Adam ne yapsa karşı çıkıyorsunuz, bu ürünler bu sitede incelenmeyecekte nerde incelenecek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Eğer modeminin iyi bir modemse (iyiden kastım operatörlerin verdiği ve uzun süreli çalışmalarda sorun çıkaran modemlerden olmaması) ve internetiniz sorunlu değilse siz dışarıdan ışığı değiştirdiğiniz an evde de ışık değişiyor. Hatta şu an sizin için denedim. Telefonumu wifiden kopardım ve hücreselle evdeki nete sisteme bağlı olmadan Hue uygulaması ile komut verdim. en geç yarım saniyede rengi ışık siddetini ya da açma kapatma davranışını uygulamış oluyor.


    Ama sorunuzu da tam anlamadığım. Siz modeme wifi ile bağlıyken ve teliniz wifiyi çekiyosa zaten hiç gecikme yok herşey anlık. Dışarıodayken diye yanlış anladıysamda onları şöyle açıklayayım: Köprü modeme kablolu bağlanıyor. Başka yolu yok. Işıklar körüye wifi ile değil Zigbee ile bağlanıyor yani ışıklara değil aslında siz köprüye bağlanıyorsunuz. Evde net olmasa da yerel olarak aynı ağdayken ışıkları kontrol edersiniz ama evde net olmazsa dışarıdan kontrol edemezsiniz . Son olarak da diyelim modeminiz bozuldu. Işıkları telden kontrol edemeseniz de ışıklar köprü ile wifisiz yani modeme ihtiyaç duymadan iletişim kurduğundan eğer açma kapama anahtarınız varsa modemsiz de kullanabilirsiniz.


    Şunu unuttum eğer ışıklarınız bluetooth destekli olanlardansa (bende sadece Hue Bloom V4lerde destek var) onları modemsizde 10 ışığa kadar kontrol edebilirsiniz telden. Bütün bağlantı yöntemleri bunlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.sahin -- 19 Aralık 2020; 21:10:46 >




  • Yanlış bir seçim olmuş. Eğer monitör arkası ambiyans aydınlatma için alacaksanız hue şerit led almanız çok daha iyi sonuç verir ışığın dağılımı açısından hem de daha uyguna gelir. Kendi masamda 5 metre olarak kullanıyorum. Eğer komple oda için ambiyans yaratmak istiyorsanız da gu10 spotlarını alabilirsiniz ki bence en güzeli de spot olanlar. Philipsin en gereksiz bulduğum ürünü neredeyse hue play. Daha philips hue ortada yok iken mad catzin aynı işi gören pcye bağlanan ışıkları vardı. Onlar bile hue playin yarısı kadar boyuttaydı.

  • j.sahin kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim. Yani köprü modeme kablo ile bağlanıyor. Modemim net master (kablonet'in) internet hızım genel olarak iyi 50-60mbit civarı. Zigbee dediğinizi bilmiyorum. Işıklar sanırım kablosuz olarak köprüye bağlanıyor. Ben evin wifi'sine bağlı olmadan, telefonun kendi interneti ile wifi'ye bağlı olan köprü üzerinden hue play'i kontrol edebiliyorum ve yarım saniyelik bir gecikme oluyor sanırım doğru anladıysam.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Keisnilikle ilk komutunuz ya da benim sizin için az önce denediğimde ilk komutum yarım saniyede gerçekleşmişti. Uygulamadan çıkmadan komut vermeye devam ettiğimde ise hiç geçikme yoktu diyebilirim.

  • j.sahin kullanıcısına yanıt

    Süpermiş teşekkür ederim bilgiler için. Şu sıralar sanırım hiç bir yerde indirim kampanya falan yok ama sanırım :( Hue play ve bridge için.

  • Evet şu aralar yok gibi o yüzden acele etmeyin diye tavsiye edebilirim. Adaptörsüz versiyonu 12 gün kadar önce 298 tlye aldım. Adaptörlüyü de 350 civarina bulabiliysunuz zaman zaman. Siz kendiniz de adaptör bulabilirsiniz ama ucu bulmak her yerde mümkün olmaz diye düşünüyorum. Adaptörü bir kere alırsanız 3 ışığa kadar tek adaptör ile kullanabiliyorsunuz. başka sorularınız olursa her zaman pm atabilirsiniz.

  • Philips hdmı sync box işin eğlencelik kısmı her bütçeye uygun değil bütçe sorunu olmayanlara tavsiye edebilirim

  • 40 Yıl düşünsem bu tür aydınlatmaların alıcı bulup satılacakları aklıma gelmezdi...

  • 3 hue play ile basladim sonra 6 adet signe aldiM ledler avize box derken suan 30 bin harcadim ortalama hic bulasmayin tam bir hastalık.
  • çok para.

  • bedava ürün alan editörleri hiç sevmem.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.