Şimdi Ara

paraya kıydım TCL aldım. pişman değilim, kazıklanmaktan kurtuldum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iki gün önce TCL c855 aldım. yanında sony 5.1 ses sistemi aldım.

arkadaş vardı sürekli samsung övüyordu. q95n mi ne varmış. dedi onu al. baktım fiyati 1499 euro ki indirimde. lakin tcl'i 65inç olarak 980 euro civarına aldım. sony ses sistemi de 250 euro civarı paraya geldi. yani samsung alıp kazıklanacağıma hem ses sistemi aldım üstelik hala 250 euro kardayım.

millet kafayı yemiş marka marka diye. almanya'da yaşamama rağmen almanlar hesap yapıyor ki tcl'in o modeli hiç bir markette kalmamış. ben de gittim çekya üzerinde depodan getirttim.

qd mini led diye birşey çıkarmışlar. 2024 model lg oledler kadar siyahı olmasa da çok yakın siyah veriyor. samsung q95n ise cortluyor. samsung'un sarısı kırmızısı ve siyahı çok kötü TCL yanında. ben gittim izledim öyle karar verdim.

samsun düşünenlere fikir olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TCL kotu bir marka degil ki

Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
    Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q
    Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13
  • ben olsam bende tcl alırdım samsung hakkın son zamanda iyi şeyler duymuyorum çok f/p odaklı kötü ürünler çıkarmaya başlamış enson recep baltaş samsung monitördeki ghostingle ilgili video yapmıştı samsung normal demişti duruma samsungda ülkedeki ekonomiye uyum sagladı urunlerini almadan 3 kez düşünün

marka fanatiklerine anlatamıyorsun. o arkadaş başka bir arkadaşa kendi eski samsungunu satmış 2022 modelini kendisine 2023 almış. diğer arkadaş sövüyordu. TCL neden bakmadın demiştim diğer arkadaşa: bilmiyorum demişti.

hayır çocuk arada xxx sitelere giriyor. bazen ekranda iz kalıyor falan dedi :)))

Hocam sizin eş mi çalışıyo sadece siz evdemisiniz biri öyle bişey yazmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yok yahu ben kendim yazmıştım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.